georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 162.765
Ma idi,to jedino bas da ga tovaris da zavrsava poso
Sklopiva kolica stanu u skoro svaki gepek, a stvari za odmor ako ne nosiš gomilu nepotrebnih stvari bez problema u neki običan 400 - 500 litara.Zgodno brt za kolica za decu za stvari za odmor samo trpas ..
Većina je takva, mada ima i uspelih. Međutim svaki košta malo više od običnog, na putu malo više i troši, nazad je tvrđi, zimi se kabina sporije ugreje, a leti sporije ohladi.Мени је сваки караван криминално ружан :О
A V60Мени је сваки караван криминално ружан :О
I obična Oktavija ima veliki gepek, najveći u klasi.Ja danas uzeh Oktaviu 1,9TDI 2004 u karavan verziji.
E tu koliki je gepek to je za medalju.
Krs brt 230kSuper je. Šteta što je karavan.
Ne bih ti preporučio nikakav automatik od 3500€.. Ako si vec odlučio i želiš da budeš pametan nemam nista protiv.... dsg on kad zasteka a to će da se desi ako ga budeš držao je obično mecharonic i košta ko 1/3 tog sto želiš da das za auto..Zdravo svima - Srećna Nova godina i sve najj!
Treba mi savet za kupovinu polovnog automobila - automatika - cifra do 3.500
Unapred da kažem ne bih razumeo komentare protiv automatika generalno, tako da ko je planirao da se ne trudi.
Specifično do modela - da. Npr. čuo sam da je Toyota automatik ok - ali ne znam kakav je npr. renault clio, (koji je ok model) kao automatik![]()
Ризичан ланац и ременица радилице мора да се мијења... Јак трошак у старту.Ovi, su najiteresatniji imaš ih, par komada za tu cenu.. nisam ni, znao da im, je toliko niska cena u Srbiju kad uporedim Skode Seate i ove ostale.. Onda nema sta traži ovog da valja..
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15679233/bmw-320-t-o-p
Da uzeo, sam, ga bez veze ima ih par komada i 2006 sa starim motorom ..Ризичан ланац и ременица радилице мора да се мијења... Јак трошак у старту.
760k za 4 godne je cifra... Dobar je to motor generalno jako dobar auto dobro sastavljen .Sve je to lepo, ali tu svakako ima gomila sitnica koje će uskoro biti za zamenu, što sigurno neće biti jeftino zadovoljstvo. Motor će ići još dugo.
GolfZnači tražimo optimalno rešenje među ponuđenim, dakle auto do 5 - 6 godina, da je prostran, za porodicu.