- Poruka
- 138.777
Znači tražimo optimalno rešenje među ponuđenim, dakle auto do 5 - 6 godina, da je prostran, za porodicu.
Da, ali recimo u plus verziji mogao bi biti interesantan. To je onda kako da kažemo Folksvagenov Scenic ili Picasso. Dodaću u anketu.
Шкода караван, било која. Све је ту шта треба да буде, цене нису велике.Skoda Oktavija je bolji Family car...
I ja nemam ideju za sta da glasamJe l ovo takmicenje za najruzniji auto?C4 ako bas mora
Svaki karavan je po meni bolji od ovih srednjih mpv ili malih još gore .. Jedino gde se dobija extra prostor je u visinu.,ne vidim logiku zbog čega ga neko kupuje ..Skoda Oktavija je bolji Family car...
Зависи колико ко може да плати. Чак и суперб постоји као караван. Са шкодом промашаја немаNema bilo koja, Fabija je mala i naglašeno neudobna.
Наравно... кој' ће ти ствари поређане три реда у вис, једно преко другог?!?Svaki karavan je po meni bolji od ovih srednjih mpv ili malih još gore .. Jedino gde se dobija extra prostor je u visinu.,ne vidim logiku zbog čega ga neko kupuje ..
Tako sam i ja nekad mislio. A onda sam jednom seo nazad u Picasso.Svaki karavan je po meni bolji od ovih srednjih mpv ili malih još gore .. Jedino gde se dobija extra prostor je u visinu.,ne vidim logiku zbog čega ga neko kupuje ..
ništa specijalno meni su svi kratki a i ne vozim se nikad ozadaTako sam i ja nekad mislio. A onda sam jednom seo nazad u Picasso.![]()
Zgodno brt za kolica za decu za stvari za odmor samo trpas ..A šta će mi karavan kad nešto veće teglim jednom u 5 godina? Vidim pominjete karavane, stvarno ne razumem tu potrebu za kamionskim gepečenjem.