Izbor laptop-a!

ognjen_83

Početnik
Poruka
9
U proteklih par dana gledao sam po netu konfiguracije laptop racunara i odlucio sam da vidim sa vama neke od vasih predloga. Budzet za laptop mi je izmedju 40.000 i 50.000 din. Koristicu ga za par programa koji mi trebaju, niu previsezahtevni i za igranje nekih igrica.Ovo mi je prvi laptop koji uzimam pa vas zato pitam za misljenje.

Hvala unapred!!!

imas u win winu asus sa i3 procesorom ja sam uzeo asus k52jc-x347 koji ima procesor p6100 i ima 3gb rama kosao me je 44000. Pa ti vidi moje predlog je acer koji je na akciji u winwinu procesor je i3-370m mislim da je na 2.4 GHz

U proteklih par dana gledao sam po netu konfiguracije laptop racunara i odlucio sam da vidim sa vama neke od vasih predloga. Budzet za laptop mi je izmedju 40.000 i 50.000 din. Koristicu ga za par programa koji mi trebaju, niu previsezahtevni i za igranje nekih igrica.Ovo mi je prvi laptop koji uzimam pa vas zato pitam za misljenje.

Hvala unapred!!!

Prije izbora moraš raščistiti sam sam sa sobom da li ti je ta mobilnost laptopa presudna jer za te pare možeš kupiti odličnu desktop mašinu.

Imam jedno pitanje u vezi ATI Mobility Radeon HD5730 ,koja se nalazi u lap-top-u,na prvom linku.
Nameracio sam da kupim jedan od istih ovih laptopova kao "zika Vijpvic" ,pa me zanima da li ova grafa moze da izgura novije naslove...
sad gledam neke klipove sa youtube ,evo na ovom se vidi da se pomalo muci sa Battlefield bad company 2 na medium ....
,nisam odusevljen...

Poslednja izmena:

Cenim snejks-ove postove ali nikako Acer i MSI, a naročito je za izbegavanje Acerov 'podbrand' eMachine, u toj klasi ima daleko bolji izbor, jeste malo skuplji ali je bar tri klase iznad.
Oćeš da kažeš da ne valjaju?
Dve godine garancije na laptop uz mogućnost produženja garancije na još dodatnih 3 godine
e pa ne verujem da ne valjaju
Garancija: 24 meseca -
Mogucnost produzenja garancije na 3 godine za neverovatnih 3.499 dinara.

Oćeš da kažeš da ne valjaju?
Dve godine garancije na laptop uz mogućnost produženja garancije na još dodatnih 3 godine
e pa ne verujem da ne valjaju

eMachine nudi perfomanse na papiru, ali njihova ploča jednostavno nije dorasla zadatku, kvalitet plastike je ispod Acerovog standarda.... Dosta sam ih prodao, cena im je bila više nego primamljiva (i dalje je), ali perfomanse u praksi nisu na nivou. MSI je bolji od njih.

Back