Izbodena nasmrt u stanu u Češkoj: Ovo je Marija čije je telo pronađeno pred Novu godinu

rz brzotrz 1972

Domaćin
Poruka
3.469
Prijatelju opusti se malo šta te briga ko je na beloj ko na crnoj hronici...Gledaš svoja posla i bit će ti super u životu.
Razumeš ti to ajde ajde.
Nisam mislio da ti popujem.Ali nisam vidio da pises nigdje nego na temama crne hronike.Mozda grijesim.Mislim da nije dobro za covjeka da cita o ljudskim nwsrecema.U svakom slucaju pozdrav.Necu vise da ti dosadjujem.Radi sto mislis da ti prija.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.716
Nisam mislio da ti popujem.Ali nisam vidio da pises nigdje nego na temama crne hronike.Mozda grijesim.Mislim da nije dobro za covjeka da cita o ljudskim nwsrecema.U svakom slucaju pozdrav.Necu vise da ti dosadjujem.Radi sto mislis da ti prija.
Sad si lepo napisao i kulturno možemo nastaviti u kulturnom ritmu.Ne volim agresiju.Istina je sto pišeš svracam na crnu hroniku a ni sam ne znam zasto.Svratim i na druge teme pomalo nije da me nema.I to si u pravu češće svratim od drugih ali nikada neprimerno nikoga nisam uzeo u usta.Diskutujem samo.
Tvoja zapažanja jesu na mestu ali eto svratim pišem jbg.Ne utiče to na mene ali bolje bi bilo da sam na drugim temama .