Izbjeglica iz BiH:"Deportirali su me iz SAD-a nakon 30 godina u Hrvatsku gdje nemam ništa osim putovnice"

Kako je takav jedan sistem kao njihov to dopustio da 30 ej 30 godina neko bude nevidljiv? Ja da odem u ambasadu da pitam trazili bi mi bubreg za papire.
:dash:
Zar se ne moze bar procitati clanak pre nego sto se komentarise? Ono neki minimum bar da se ucestvuje u iole konstruktivnoj diksusiji?
sad sam procitao, baksuz
isto citam da predlozen je zakon ko ima dvojno drzavljanstvo, da se ljudi postave pred izbor, ili-ili, da moze samo 1 da se ima, samo tesko da ce to proci A obaj slucaj, da on ceo zivot zivi u usa i da nema drzavljanstvo? znaci da ga nije hteo, ili je baksuz

Poslednja izmena:
Nase kad deportuju konacno ce uzivati u zlatnom dobu
Naše ne deportuju. Lepo im je gde su otišli i nema sile da se vrate. Drago mi je, ali i boli!
Mi smo ljudi koje je Bog dao da izgrade dom po svojoj meri gde god. Jednom izgrađen dom-to je to. Taj više ne mrda.
Zbog toga nam TV prenosima obeležavaju povratke nekih veoma retkih ljudi.
Niko sa malo dobrog uma ne spada sa konja na magarca.

1769119550767.png

@bas kao nemoj da si slučajno hvalio us demokrate i pisao da je Grenland srce Danske

Jel vidiš kako se ova HR budala zaebala?
zivi ovde od svoje 5 godine i nije uzeo drzavljanstvo, zna engleski

a mene forumasi pitaju kakav sam ja to amer, sta se foliram? sad vide da ovde nema zezanja, ili jesi ili nisi

i sada vise nece imigrante, sto straks postavlja, a ko nije drzavljanin moze lako da dobije pedalu, da ga neke greske skuplje kostaju nego amere

Kako covek za 30god nije dobio drzavljanatvo? Ako je oženjen Amwrikankom 3god a ako ima zeleni karton moze nakon 5
pa nije hteo ili mu pok. baba i majka nisu htele, i on poprimio od njih da je veci hrvat nego amer... ima takvih jos slucajeva ovde, samo je pitanje da li su nekada krsili federalni zakon, kako pise u tekstu

Back