Najbliza obitelj zna sto jedem sto ne jedem i tu nema problema, ali jako sam izbirljiva na hrani, poprilicno gadljiva i ne jedem sve kod svakoga.
Imamo prijatelje kod kojih cu uzeti sve jer znam da su ciste zene i da necu naci u hrani ono sto ne treba, a ima poznanika kod kojih ni kavu ne popijem nego eventalno uzmem keks ako je u kutiji, ne jedem slatko ali reda radi uzmem jer se gadim na sve ostalo mada ni taj keks nije siguran.Izbjegavam ici kod tih ljudi ali dogadja se da odemo ...

Jedem cesto po restoranima ne zelim ni razmisljati sto se dogadja u tim kuhinjama, ne mislim o tome kako bi imali di jesti u buduce

doduser jucer BASH MENI se dogodi da sam nasla dlaku, naravno nisu naplatili obrok ali sigurno znam da tamo vise necu uci

Ako se zadesim u gostima a tu hranu ne jedem nije mi bed reci da ne volim i posluzim se onim sto volim jer uvjek ima nesto na stolu sto volim pa makar i kruh.
Meni se dogodilo da sam spremila bakalar ljudima koji to u zivotu nisu ni vidili i dobro mi se nisu ispovracali po kuci koliko su se zgadili

Znajuci da spremam "riskantnu" hranu za ljude koji nisu navikli na takvu hranu, kremenadle i bataci sa gradela su spasili situaciju

Meni nije bilo bed zbog mene, vec zbog ljudi koji su se osjecali neugodno zbog neceg sto sam ja shvatila kao normalno, Boze moj ne vole, pa sta...
I sad kad dolaze uvik ih priupitam"moze bakalar veceras

"