Izbavitelj

Imas neki problem u glavi? Debelo krme niko nije kidnapovao, sam je otisao da rasturi hasku tvrdjavu :mrgreen:

Izgleda ipak da je tvoj mozak totalno ispran nacističko demokratskom propagandom iz tadićeve kuhinje.

Suđenje je odavno završeno i bez ikakvog dokaza sada se Šešelj drži protiv svoje volje u zatvoru što je isto kao i da je kidnapovan.

Nista ti ne brini, samo uradite onako kako si rekao, imate moju potporu :lol: pa budes tad vidio tko je nestao a tko nije.

A ti prikane veruj mi da bi bilo mnogo zdravije za tebe da ti nikada ne dođe srbska čizna u posetu po svoje jer neće ostati ni pepela da te sa njim pokriju ...... neće više biti kreni stani a vratićeš ti sve što si okupirao i oteo i to sve sam svojom dobrom voljom i plus ćeš isplatiti proteranom stanovništvu svu štetu koju si ti i tvoja rulja napravili.

Niko još nikada nije ostao dužan Srbiji a najmanje će jedna nepostojeća rulja koja sama sebe zove hrvati jer se odlično zna da je tako nešto izbrisano iz istorije još pre 10 vekova.

Znači, ako ti je želja da mlatiš motkom onda očekuj da ti se jednom i za sva vremena slomi kičma.

Poslednja izmena od moderatora:
Da je i malo pravne države ti bi kao prvi morao da odgovaraš za paljenje Skuštine.

I dok se ne izvedu krivci za taj čin koji je svima poznat toliko da dokazi uopšte nisu potrebni nikakav sud u Srbiji ne može da sudi već samo da izigrava sud.

Sve dok šetaju rušitelji i samoproklamovani vladari Srbije nema od suda i zakona ništa.

I daj mi dokaz da je DOS 2000.g. dobio izbore osim sto je Šešelj to potvrdio.

Ako nemaš dokaz onda su ovo sve samozvanci i diktatori u zadnjih 10 godina.

P.S. da, i još nešto ..... oslobodo bar malo Srbiju svoje jugoslovenštine .... idi u svoju državu i tamo se pro*eravaj do mile volje i preti kome hoćeš i koliko hošeć .....a ako nećeš onda ćeš morati prvo da se urihtaš i dovedeš najpre u red po srbskm zakonima a posle toga će mo već videti šta će biti sa tobom......

Poslednja izmena:
A ti prikane veruj mi da bi bilo mnogo zdravije za tebe da ti nikada ne dođe srbska čizna u posetu po svoje jer neće ostati ni pepela da te sa njim pokriju ...... neće više biti kreni stani a vratićeš ti sve što si okupirao i oteo i to sve sam svojom dobrom voljom i plus ćeš isplatiti proteranom stanovništvu svu štetu koju si ti i tvoja rulja napravili.

Niko još nikada nije ostao dužan Srbiji a najmanje će jedna nepostojeća rulja koja sama sebe zove hrvati jer se odlično zna da je tako nešto izbrisano iz istorije još pre 10 vekova.

Znači, ako ti je želja da mlatiš motkom onda očekuj da ti se jednom i za sva vremena slomi kičma.

Haha, gle sto se netko probahatio :lol: nije da nije dosla cizma, dosla je pa se bosa nogica vratila :lol: samo naprijed...

Back