Izbacivanje sperme

ivancs888

Početnik
Poruka
1
Evo ovako, mozda sam omasio temu al ne znam gde da stavim :D
vec dugo ja i devojka imamo sex bez kondoma i nije bilo problema sto se tice trudnoce, izvadim ga na vreme i to je to.
znam da se sperma izbacuje i pre trenutka svrsavanja ali u malim kolicinama.
citao sam dosta po internetu i dosao do nekih zakljucaka da se pre svrsavanja izbacuje sperma ostala u penisu od prethodnog odnosa ili samozadovoljavanja ako nije proslo odredjeno vreme i nije prociscen kanal mokrenjem.
ono sto hocu da pitam jeste, da li je to tacno, ili se sperma izbacuje pri svakom odnosu ili stanju napaljenosti iako je "cist" penis.
molim ozbiljne odgovore :cool:

Evo ovako, mozda sam omasio temu al ne znam gde da stavim :D
vec dugo ja i devojka imamo sex bez kondoma i nije bilo problema sto se tice trudnoce, izvadim ga na vreme i to je to.
znam da se sperma izbacuje i pre trenutka svrsavanja ali u malim kolicinama.
citao sam dosta po internetu i dosao do nekih zakljucaka da se pre svrsavanja izbacuje sperma ostala u penisu od prethodnog odnosa ili samozadovoljavanja ako nije proslo odredjeno vreme i nije prociscen kanal mokrenjem.
ono sto hocu da pitam jeste, da li je to tacno, ili se sperma izbacuje pri svakom odnosu ili stanju napaljenosti iako je "cist" penis.
molim ozbiljne odgovore :cool:

Prvo ga vista u kondom

postoji tječnost koja se zove ejakulat i koja služi da podmaže kanal kroz koji će da prođe sperma...
...što će reći - taj ejakulat se prostre duž kite i to je ko autoput za spermatozoide, po kojem oni kasnije treba da se lakše kreću...
...što će reći...svršio si i pre nego što misliš da jesi...:per:

Back