Izbacivanje ladlice u toku rada mobilnog telefona

Иди бре.. све време рамишљам шта ти је то 'ладилица за мобилни.

NYFundas-Sim-Card-Tray-Open-Eject-Pin-For-Apple-iPhone-X-8-Plus-Xiaomi-Redmi-note.jpg_q50.jpg

41vFLO1pzXL._SX355_.jpg

Poslednja izmena:
Gospodine moderator, interesuje me da li bi se mobilni hardverski pokvario?
Samo sam indirektno napomenuo da je za mnoge veća šteta i gnjavaža ako izgubi podatke i/ili kontakte, nego ako crkne uređaj. Novi mobitel lako kupiš, ostalo malo teže! Npr. Mom komšiji crko disk sa slikama sa izleta u inostranstvu! Ispalo da mu je jeftinije PONOVO otići na taj izlet nego platiti spašavanje podataka! :super:

Slobodno ako ti je neophodno izvadi SIM dok ti je telefon ukljucen nece mu se nista dogoditi.

Kao i mnogi drugi i ja radim to cesto otkako imam telefon i nista se nikad nije dogodilo.

Telefon ce da te obavesti da nemas SIM karticu i to je to. Koliko puta se svima dogadjalo da mu kartica u starom telefonu jednostavno izadje iz lezista.

Mislim svi koji ste gore pisali ste u pravu ali u "teoriji" "moze" da dodje do nekog spoja cak i ako uhvatis sim karticu golim rukama i dodje do elektricnog praznjenja. Ali je verovatnoca isto koliko da te udari autobus. z:)

Poslednja izmena:
Slobodno ako ti je neophodno izvadi SIM dok ti je telefon ukljucen nece mu se nista dogoditi.

Kao i mnogi drugi i ja radim to cesto otkako imam telefon i nista se nikad nije dogodilo.

Telefon ce da te obavesti da nemas SIM karticu i to je to. Koliko puta se svima dogadjalo da mu kartica u starom telefonu jednostavno izadje iz lezista.

Mislim svi koji ste gore pisali ste u pravu ali u "teoriji" "moze" da dodje do nekog spoja cak i ako uhvatis sim karticu golim rukama i dodje do elektricnog praznjenja. Ali je verovatnoca isto koliko da te udari autobus. z:)
Moze,ja sam tako palcem unistio,onu karticu za Fiksni telefon,javne govornice.tako moze da se desi i kod SIM i SD kartice.

Back