Izabran nakaradni LOGO za Evroviziju!!!! Al po Tijanićevom ukusu:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da jos uvek republicka radio-difuzna agencija nije odobrila ni logo ni scenu. Ipak treba i dalje podrzati peticiju za tu scenu Tesla. Mislim da je vazno da imamo dobru scenu, jer ljudi to pamte... Ima mnogo ljubitelja Evrovizije, a mnogi nista ne znaju o nasoj zemlji. Nismo mi poput Francuske ili Italije da imamo na milione turista svake godine. Mnogi ne znaju ni gde se nalazi Srbija, a kamoli Beograd. A ona scena Tesla bi mogla da prikaze pomocu onih ekrana mnogo toga o Srbiji. Dok ona druga scena, tamo izgleda da ona nema takvu tehnologiju i da nista tamo nece biti prikazivano. Nesto slicno bi bilo kao u Helsinkiju.

Podrzite ovu peticiju za promenu scene. Ova scena Tesla nije samo ultra moderna, vec prikazuje mnoge srpske motive, a to je bio glavni uslov konkursa, da scena asocira na Srbiju. A ona izabrana scena ni sa cim ne asocira..A scena je vaznija od loga, jer skoro niko ne zna ni kako je izgledao logo ni za prethodne Evrovizije. Svi pamte uglavnom scenu i ucesnike i naravno one filmove koji prikazuju zemlju domacina.

http://www.petitiononline.com/esc2008b/petition.html

Ако мислиш на сцену Тесла, та ти кошта 20 посто више него сцена у Хелсинкију. Аутор те сцене је из Херцег Новог и по професији је архитекта. Његов тим је направио прорачун и на основу тога се дошло да је само за 20 посто скупља та сцена. Између осталог велика четворка која и организује Евровизију, она и сноси највеће трошкове и Србија скоро ништа неће да даје од новца за било коју сцену да су одабрали. Изгледа да ће РТС морати да позајми од неке друге телевизије и ону модерну опрему са HD технологијом која се захтева за директан пренос Евровизије. Немају пара да купе опрему ни за ту HD технологију.

Значи да та сцена Тесла није тако скупа, већ је жири у РТС мало "коштуњав" и зато су и бирали такву "коштуњаву" шљиву и сцену...

ma imaju bre oni pare da kupe sve nas u srbiji nego su bre stipse goveda nece da ulazu...ma sve bre da poubijamo i da im se naebemo majke bre za sve sto su ucinili prvo traze pare da placamo za glupu televiziju ja razumem da je obaveza jer je svugde tako ali bre necu da gledam jedno te isto pa majku mu i jos plus nemaju navodno para da plate scenu...sa stokom ne moze drugacije...ma ne zelim bre da trosim zivce na gluposti uopste...i nek me smeste u zatvor zbog ne placanja bole me uvo necu da im placam pa makar crko u zatvoru...ili bilo gde da me smeste svejedno...

Ona plava fleka je sljiva????
Nisam znala.Zurila sam u nju pola sata i nikako da ukacim.Mada to je mozda zato sto je jutro...

Al su zato onaj sa srcem i onaj poslednji bas super.

Ni bina mi se ne svidja.Neko je probao da napravi indoor verziju one sa usca od letos.Bar mi one poprecne pruge lice na to.Svetla na ovoj drugoj su bas mocna.Ali pozornica je jadna.Sta ja znam...

Objavili su zvanicno na sajtu www.oikotimes.com informaciju o scenu Srdjana Marlovica i prilozili su slike: http://www.oikotimes.com/v2/index.php?file=articles&id=1127

Pogresili su link u tom clanku i napisali pogresan lin ka peticiji za logo, a ne scenu. Kakva velika greska!? Ne znam ko je zasluzan za tu gresku na linku oikotimes.com

Evo pravog linka za peticiju za scenu:
http://www.petitiononline.com/esc2008b/petition.html

Vec su ljudi na tom sajtu pisali u komentarima da je link koji je objavio Oikotimes totalno pogresan i napisali su pravi link.

Ne mogu da verujem da iste gluposti rade i odgovorni ljudi u zapadnoj Evropi i daju pogresne linkove i informacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back