Иза мрачних фасада Америчке Државне „Школе Убица“

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.538
"


1

Можете ли да замислите школу посвећену тренирању мучења људи, или „образовању“ војника како да силују Америчке часне сестре и да убијају Салвадорске свештенике; институцију чија је „мисија“ да демонстрира најбољи начин како да невини цивили „нестану“ без трага и гласа.

А онда замислите да је та институција финансирана са новцем Америчких порезника и да се налази у срцу Америчке државе. Али ви немате потребе да то замислите, јер у последњих 62 године таква институција легално постоји у Америци, и легално се бави свим тим „пословима“.

Од Пиночеових војника у Чилеу, Дебисонових ескадрона смрти у Ел Салвадору, Банцерових минијона у Боливији, Галтијерових оперативаца у Аргентини и Ријос Монтових војника у Гватемали, па све до данашњих генерала одговорних за државни удар у Хондурасу и масовна убиства у нарко рату у Колумбији- „Школа свих Америка“ има своју мрачну улогу. Недавно преименована у „Институт Западне Хемисфере за Безбедносну Сарадњу“, школа је произвела 65,000 „дипломираних војника“, из 18 земаља.

Оригинално створена да се бори против комунизма у Западној хемисфери, брзо је постала позната као „Школа Убица“. У последњих 20 година језуитски свешетник Рој Бургуиз је пратио активности те институције и документовао њене злочиначке активности. Програм за праћење злочиначке активности „Школе свих Америка“ (SOA Watch) је почео са свега 10 активиста у малом стану преко пута Форта Бенинга, у Америчкој држави Џорџији.

„Верујем да ми Американци имамо посебну одговорност када је наша влада умешана у пуно масовних злочина и масакра кроз историју, а нарочито данас када се наша такозвана војна помоћ не користи одговорно,“ изјавио је Чарити Ријерсон, “SOA Watch” активист који је провео шест месеци у државном затвору због илегалног уласка у Форт Бенинг, да би привукао пажњу јавности на злочиначку активност те „школе“.

20-ог Новембра, за време викен да, десетине хиљада активиста се спремају да блокирају капије озлоглашене „школе“ да би захтевали крај милитаризацији и масакрима, кршењима људских права и тајновитости око ове институције, и намеравају да наставе своју борбу све до потпуног затварања „Школе свих Америка“.

Превод: Миодраг Новаковић


Извор: http://rt.com/usa/news/usa-military-school-americas/

****

Da li je odavde nastalo ono :
"Ima se , moze se !!!" ???
 

Просечна особа не зна много о свету, и онда разни Двераши то користе, да им причају приповетке о томе како су у иностранству але и немани. Заиста бедно...

Онда се ксенофобија прогресивно продубљује, и сада је израженија него пре 25 година.
 
Vest je malo bajata - ali pokazuje ko sve nalazi utociste u Americi , za kakve zlocine ga obucavaju , i najzad kako se odnose prema sopstvenim gradjanima i novinarima .

Полиция США арестовала журналистов Russia Today


21.11.2010, 19:34В воскресенье стало известно, что американская полиция задержала съемочную группу телеканала RT (Russia Today). Среди задержанных корреспондент Кэйлин Форде (Kaelyn Forde) и оператор Джон Конвэй (Jon Conway).

Журналистов арестовали в субботу во время съемок демонстрации протеста у ворот военной базы Форт Беннинг, штат Джорджия, передает "Интерфакс" со ссылкой на RT.

В сообщении телеканала отмечается, что сотрудники RT подчинились всем требованиям полиции, в частности не приближаться к воротам базы, но, несмотря на это, они были арестованы и отправлены в тюрьму графства Muscogee.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Americka policija uhapsila sedmoclanu ekipu ruske TV mreze - Russia Today - zbog izvestavanja sa protesta gradjana ovog grada . Hiljade gradjana i mirovnih aktivista mirno su protestovali ispred ove vojne baze zbog saznanja da u njoj obucavaju oficiri i policajci iz nekih drzava Juzne Amerike optuzeni za masovne zlocine u svojim drzavama , kao i za bahato i nasilno ponasanje prema grdjanima ovog americkog grada . Kao sto se vidi novinari Russia Today su Amerikanci .. Toliko o slobodi stampe u SAD .
 

Просечна особа не зна много о свету, и онда разни Двераши то користе, да им причају приповетке о томе како су у иностранству але и немани. Заиста бедно...

Онда се ксенофобија прогресивно продубљује, и сада је израженија него пре 25 година.Ded` odskrini ove "Dveri" :

http://wartruth.150m.com/video-archive.htm

http://www.srebrenica-report.com/index.htm

http://www.srpska-mreza.com/Kosovo/NATO-attack/index.html

http://wartruth.150m.com/index_001.htm

O "Handjar diviziji";

http://www.srpska-mreza.com/History/ww2/handzar/handzar.htm

Vatikan:
http://emperors-clothes.com/vatican.htm

Za one "sa jacim zivcima":

http://4international.wordpress.com...stashe-nazi-genocide-of-krajina-serbs-part-2/

http://www.krajinaforce.com/sajt/miljevacki_plato.html
Ovde su "ucenici dooobrih ucitelja" ...
 
Poslednja izmena:

Back
Top