Иза исламског терористичког напада стоји Сарајево ... да се не лажемо...

POGLEDAJTE ŠTA JE POLICIJA ZATEKLA U KUĆI VEHABIJE: Pronađen i video gde se sa nožem zaklinje na vernost islamskoj državi! (VIDEO)​

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je jutros da je policija uhapsila tri osobe nakon napada na žandarma ispred ambasade Izraela u Beogradu, koji se dogodio juče oko 11 sati. Takođe, Dačić je istakao da je izvršen pretres na nekoliko lokacija, kao i pretres kuće i stana Miloša Žujovića (25) koji se sumnjiči za napad samostrelom na žandarma, a koji je ubijen nakon toga.

- U kući jednog od ljudi koji je bio predmet pretresa pronađen je video gde se sa nožem zaklinje na vernost islamskoj državi.
Zaudara zemlja Muhamedom. Gajimo zmiju u njedrima.

Da li je neko primijetio kako naprednjacki bot sendvicari stvaraju neku sliku o jedinstvu pravoslavnog i islamskog svijeta. A to se svake veceri provlaci i na Aktuelnostima. Islam nikada i nikome be moze biti ptijatelj, to je religija kojoj je u temeljima udarena netrpeljivost prema svima drugima.

1719757409890.png

ŽENA UBIJENOG VEHABIJE NAPUSTILA SRBIJU PRE NAPADA? Evo gde je otišla pre 3 dana, imaju dete i trudna je?​

Ona je 27. juna otišla za Crnu Goru. Zasad se ne zna pouzdano da li je znala za teroristički plan supruga odnosno, da li je saučesnica u terorističkom napadu muža na izraelsku ambasadu u Beogradu.

Prema saznanjima Blica, MUP Srbije zatražio je od crnogorske policije privođenje i ispitivanje Žujovićeve supruge.

Miloš Žujović koji je po prelasku u islam uzeo ime Salahudin sa suprugom je živeo u Novom Pazaru. Kako se saznaje, oni imaju jednog sina koji će za koji dan napuniti godinu dana. Prema informacijama, koje se još proveravaju, a kojima raspolaže srpski MUP, supruga teroriste je trudna.

живео са супругом у новом пазару јел де...

sad branis i kuran ?
Je li Amar Reko zlo? Čovjek koji je spasio 40 Srba sigurne smrti.
Je li šejh Imran Husein zlo? On tvrdi da se muslimani i hrišćani trebaju držati zajedno protiv svjetskog zla i kultne oligarhije!

Jesu li zli svih 24 miliona muslimana koji se bore i krvare za rusku državu?
Nemoj tako kapetane, ja tebe poštujem kao čovjeka, nemoj da dijeliš ljude tako generalno po vjeri. Nije u redu.

Ево већ је Дачић саопштио да је један Бошњак протеран из Србије. Па што га терате или је крив или није, не може да буде мало крив и мало невин.
Наравно да је циљ ЕУ+С.А.Д. да се све ово заташка и да се оптужи неки наркоман из Младеновца. Евентуално да се оптуже људи из Рашке, само да се не дира центар Исламске Државе, а то је Сарајево.

Ето домаћи Хамасовци, мислим на pravoslavne Srbe који мрзе Израел и који подржавају Хамас џихадисте који су клали Србе 90их, ето какве сподобе подржавате. Срам вас било и држите се ваше латинице, да будете у духовној спрези са исламистима и тзв. босанским језиком.

Живео Израел и ИДФ !
Za ovo naravoućenije bićeś nagrađen ,jedan dan na moru u C Gori
Imaś gratis paprika i paradajza
Jadan onaj ko te odgojio

Je li šejh Imran Husein zlo? On tvrdi da se muslimani i hrišćani trebaju držati zajedno protiv svjetskog zla i kultne oligarhije!
Islam i Muslimani su razlicite kategorije. Ne upraznjavaju svi Muslimani Islam onako kako je to radio Muhamed i kalifati nekad, i ISIS danas.

ови овде су зло. ови овде пљују оне муслимане у русији који се брое на страни русије. пљују их и презиру.

ови овде муслимани ликују на убијање израелаца на убијање руса.

ови овде муслимани су у хиљадама добровољно трчали у исил.

ови овде муслимани никако нису добра ствар.

кадировци су нешто друго. ово је радикална прича,

Islam i Muslimani su razlicite kategorije. Ne upraznjavaju svi Muslimani Islam onako kako je to radio Muhamed i kalifati nekad, i ISIS danas.
Pa da, zato i ne možemo generalizovati da su svi muslimani zli. To nije pošteno i nije prije svega istina.

ови овде су зло. ови овде пљују оне муслимане у русији који се брое на страни русије. пљују их и презиру.

ови овде муслимани ликују на убијање израелаца на убијање руса.

ови овде муслимани су у хиљадама добровољно трчали у исил.

ови овде муслимани никако нису добра ствар.

кадировци су нешто друго. ово је радикална прича,
Treba da napravimo savez sa Hrvatima u Bosni i da ih potpomognemo u svemu protiv mudzahedina u Sarajevu.

Kao sto svi znate policajac je pogodjen u vrat. A znate i da je Episkop Mar Mari napadnut u vrat, kao i Hatun Tash koju je islamista pokusao da ubode u vrat u londonskom "speakers corner-u"

E sada pogledajte sta kaze Kuran:

So when you meet those who disbelieve [in battle], strike [their] necks until, when you have inflicted slaughter upon them, then secure [their] bonds, 1 and either [confer] favor 2 afterwards or ransom [them] until the war lays down its burdens.

Bukvalno im naredjuje da "nevjernike" udare u vrat.

тачно нису сви зло. кадировци нису зло.

али ови овде муслимани на овим просторима, мислим на нови пазар и на сарајево они су радикално зло.

они пљују по кадировим борцима и проклињу их из дна душе , шта нам то говори ?
ови муслимани овде презиру русију и ликују над убијањем руса шта нам то говори? мрзе русе јер пре свега мрзе нас.

ови оовде муслимани су у хиљадама ишли у исиловце, шта нам то говори ?

ови овде муслимани за разлику од кадироваца презиру јевреје и патолошки их мрзе!

на крсти имамо пример где @Kćerka Direktora Cirkusa је у налету хистерије исказала незапамћену мржњу према француским новинарима и јеврејима и рекла како се моли да буде што више побијених француских новинара и израелаца...

ови ovде мсулимани очито нијесу добри.
Ne slažem se sa tobom.
Moju prabaku je spasio ustaški narednik, musliman. Odvodili su ljude sa pijace u Sarajevu 1941. godine i tada je i ona bila tu. Sve su Srbe sa pijace poveli kada joj je on prišao i odvezao joj ruke pa je izveo bezbjedno iz grupe. Bili su komšije i rekao joj je da se sakrije sa djecom jer ih bilo puno te da više ne dolazi na pijacu.

Znači li to da su ustaše dobre? Ne, ustaše su odvele mog pradjeda i njegovog oca u logore, jedan je preživio Dahau a drugi umro na Sajmištu.

Znači li to da su sve ustaše zle? Ne, jer jedan je spasio moju prabaku od sigurne smrti.

Zapamti da je čak i među ustašama bilo ljudi a među četnicima je bilo zločinaca i ja kao Srbih i hrišćanin sam pozvan da govorim istinu.

Nikakva generalizacija na taj način da su svi samo zli ili samo dobri nije dobra ni ispravna.

Kao sto svi znate policajac je pogodjen u vrat. A znate i da je Episkop Mar Mari napadnut u vrat, kao i Hatun Tash koju je islamista pokusao da ubode u vrat u londonskom "speakers corner-u"

E sada pogledajte sta kaze Kuran:

So when you meet those who disbelieve [in battle], strike [their] necks until, when you have inflicted slaughter upon them, then secure [their] bonds, 1 and either [confer] favor 2 afterwards or ransom [them] until the war lays down its burdens.

Bukvalno im naredjuje da "nevjernike" udare u vrat.
tacno , ovaj napad je instruisan kuranom.
dakle muslimani sa ovih prostora su radikalni muslimani.

to pokazuju svojom histerijom prema izraelu.

svojom ludakcom mrznjom prema rusiji i sbrinu.

tacno , ovaj napad je instruisan kuranom.
dakle muslimani sa ovih prostora su radikalni muslimani.

to pokazuju svojom histerijom prema izraelu.

svojom ludakcom mrznjom prema rusiji i sbrinu.
Da li srpska BIA cita islamske knjige? Da li ona uopste poznaje ovu religiju zla?

Uzas sta radi Islam.

Evo sta kaze otac napadaca:

To je sekta (vehabije). Upoznali su se preko nekog iz Crne Gore. Oženili su ga. Taj S.K. je bio sa drugaricom moje snaje u vezi šest-sedam godina i njoj je natakario hidžab na glavu. I ovoj njegovoj, od Miloša. Našli da ga ožene, tako da nema kud. Inače je bio divno dete. Posle je prešao u Novi Pazar, tamo ima dva drugara. Taj ga je u džamiji upoznao sa Igorom Despotovićem", kroz plač govori Zoran za Informer.

Priča i da je Miloš kao dete išao u pravoslavnu crkvu.

"Čitao je molitve, dok ga nisu zašašavili. Turci su ga vrbovali. Toliko sam se plašio da ga ne pošalju negde, jer više nije razmišljao svojom glavom. Svima oni oduzimaju pamet. Pokušali smo da ga odvratimo, ali je govorio da smo mi nevernici. Govorio sam mu da je on nevernik, da je on napustio veru", kaže otac ubijenog ekstremiste iz okoline Mladenovca za Informer.

Potom je otkrio kako se sin venčao sa Albankom iz Plava i kako je izgledao susret sa snajom kojoj su se videle samo oči.

"Oni su bili u Plavu, u nekoj džamiji, gde su se venčali. Ona je uzela ime Iman, a on je Salhudin, ja sam mislio Sabahudin. Nemam pojma, ništa ne znam... Sada će unuče 4. jula da napuni godinu dana. Miloš je u Novom Pazaru platio porođaj 50.000 dinara. Kada su došli ovde prvi put, ona se već porodila. Kada sam je video, ja sam se zaljuljao! Rekao sam da se ne dolazi sa onim na glavi. Nisam ni video dete da on drži dete. Onda je ona došla i poljubila mene. Trebala je biti ovde mesec i po dana, ali je trudna, treći ili četvrti mesec, pa je otišla kod doktora u Crnu Goru", priča Zoran.

Jesu li zli svih 24 miliona muslimana koji se bore i krvare za rusku državu?
Nemoj tako kapetane, ja tebe poštujem kao čovjeka, nemoj da dijeliš ljude tako generalno po vjeri. Nije u redu.
Taj Husein kojeg toliko veličate je klasična zmija ubačena da se umili hrišćanima kako bi ih preobratio u islam.

Back