Иза исламског терористичког напада стоји Сарајево ... да се не лажемо...

Ево већ је Дачић саопштио да је један Бошњак протеран из Србије. Па што га терате или је крив или није, не може да буде мало крив и мало невин.
Наравно да је циљ ЕУ+С.А.Д. да се све ово заташка и да се оптужи неки наркоман из Младеновца. Евентуално да се оптуже људи из Рашке, само да се не дира центар Исламске Државе, а то је Сарајево.

Ето домаћи Хамасовци, мислим на pravoslavne Srbe који мрзе Израел и који подржавају Хамас џихадисте који су клали Србе 90их, ето какве сподобе подржавате. Срам вас било и држите се ваше латинице, да будете у духовној спрези са исламистима и тзв. босанским језиком.

Живео Израел и ИДФ !

A ko stoji iza Sarajeva?
Imas li mooda i vijuge da to priznas sebi i nama ?

Jer sama Bascarsija ne zna gde su im gace...a kamoli da organizuje nesto sama...

...

Idite do maoče tamo će te naći organizatore ovog vrbovanja u srbiji i napada na policajca

A ko je organizovao Maoču i Vehabije i ISIS i Al Qaidu i ko stoji iza svega toga?

Zaokruzi ponudjene tacne odgovore:

1) Mi6
2) CIA
3) MOSSAD

Cetvrtih nema...

Nemoj mi samo reci da su lgbt Lagumdzija ili pijanac Komsic mastermind-i svih ovih false flagova...jer to bi bilo porazavajuce...

...

Само идиот може закључити да из свега овога овога треба подржавати ционистички геноцид!
Tako je.
Cionistički režim treba podržavati neovisno o svemu, to su osnovne moralne norme.
A za one druge postoji Hamas, ako već voliš klanje djece na partiju, otmice civila, beba i staraca, ili razvoženje polugolih polomljenih cura po kamionetima.

Ne mogu da verujem da srbin iz srpske izgovori kako ne mora nikog ovog da vrbuje vec da je dosta sto gledamo kako Izraelci unistise gazu i ne staju...

Pa leb te ebo. Jesi svestan nesvesti svoje? I sad svi treba da napadamo jevreje?

Pa mislis da vehabije i bošnjaci vole nas više od jevreja? Da sa nama ne činiše isto i ne bi učinili isto?
Alo čovječe, samostrelom su turci odstrelili SRPSKOG POLICAJCA! lakse bi im bilo pistoljem no strelom al to bi se čulo i upozorilo Izraelce u ambasadi.

Turčin s ove ili one strane drine mrzi i nas i jevreje isto.

Ovo sto si izgovorio dragone ravno je ludilu
Šta ti je čovječe? Taj "musliman" što je pucao iz samostrela u policajca je do juče bio Srbin i zvao se Miloš Žujović.

Miloš!!!

Tako je.
Cionistički režim treba podržavati neovisno o svemu, to su osnovne moralne norme.
A za one druge postoji Hamas, ako već voliš klanje djece na partiju, otmice civila, beba i staraca, ili razvoženje polugolih polomljenih cura po kamionetima.
овде рецимо и @dragon x ''разуме'' (да не кажем подржава) напад на израелску амбасаду јер свима је доста гледати како ИДФ уништио газу и још не стаје да их уништава ?

па нам овде жели рећи како овај терориста није врбован од стране вехабија (но је огорчен био уништавањем газе) и како вехабије нису повеѕане са сарајевом или босном... а јел ским су повезани да нијесу са херцег новим и ријеком ?

на порталу исламистичком клихоманији бошнјаци врте мантру како је ово исцениран нижеразредни филм од стране вучића са намером да се офира босна и бошњаци...том исламистичком лудили нема краја нити гранцие стида.

наравно да је врбован преко бошњака. јер неће србина у вехабије довести ник одруги но турци с оне стране дрине а и ове, рецимо новопазарци...

Šta ti je čovječe? Taj "musliman" što je pucao iz samostrela u policajca je do juče bio Srbin i zvao se Miloš Žujović.

Miloš!!!
па шта онда ? јел то први србин који оде у турчина ? а како су настали турци ако нијесу преласком срба ...

ко га је врбовао ???? јеси л исе мало распитао о њему и његовом животу како је ушао у те воде. Ниеј он једини сбрин у том покрету на жалост. али како идеш даље и дубље доћи ћеш до бошњака наравно и њихових имена ...

јел могуће да иѕвалиш толику дебилност ? јел могуће ?

ебли те они кад их браниш. сјутра кад крену насрпску да ми је знати само ђе си ја бих тебе првог њима бацио и реко ето ти их ...

кога ти браниш и то како браниш ? тако што одобраваш овог идиота и његов чин како кажеш- ''не мора бити врбован довољно еј било да гледа како идф уништава газу''

па гледам и ја ? па јел сад треба да дием да убијам све јевреје по србији ?

јеси ли ти свестан шта си ти изговорио том реченицом и какву си хајку прокламовао овде против јеврејског народа ?

и то на страну оних који би те заклали ко зеца да не би стиго ни ногом да отрсеш. ја још не вјерујем очима шта си ти овде исписао оправдавјући га како је било довољно гледати шта чини ИДФ...

***** идф али ***** и стоку радикалну исламистичку, нама су непријатељи и једни и други

овде рецимо и @dragon x ''разуме'' (да не кажем подржава) напад на израелску амбасаду јер свима је доста гледати како ИДФ уништио газу и још не стаје да их уништава ?

па нам овде жели рећи како овај терориста није врбован од стране вехабија (но је огорчен био уништавањем газе) и како вехабије нису повеѕане са сарајевом или босном... а јел ским су повезани да нијесу са херцег новим и ријеком ?

на порталу исламистичком клихоманији бошнјаци врте мантру како је ово исцениран нижеразредни филм од стране вучића са намером да се офира босна и бошњаци...том исламистичком лудили нема краја нити гранцие стида.

наравно да је врбован преко бошњака. јер неће србина у вехабије довести ник одруги но турци с оне стране дрине а и ове, рецимо новопазарци...
A po čemu Gaza nije zaslužila biti uništena? Davao im je Izrael vodu, struju i telekomunikacije ili džaba ili po smiješnim cijenama, omogućio im da rade i zarade u Izraelu, a zauzvrat je dobivao rakete plus bestijalni masakr.
No dobro, na bolan način je Izrael naučio lekciju, ali je više neće zaboraviti.

A po čemu Gaza nije zaslužila biti uništena? Davao im je Izrael vodu, struju i telekomunikacije ili džaba ili po smiješnim cijenama, omogućio im da rade i zarade u Izraelu, a zauzvrat je dobivao rakete plus bestijalni masakr.
ја вјеруејм да је израел себи овде само нашао разлог за коначно решење овог сукоба једном за свагда.

не може се живјети тако занавјек на нестабилном тлу .

не одобравам ционисте али далеко од тога да одобравам исламистичке идиоте.

Nije tako, ne tvrdim da vehabije nisu radikalne već da nema dokaza da je neko iz BiH umješan, nema dokaza da ga je instruisao neko iz BiH. Ne tvrdim da vehabije nisu povezane sa Sarajevom niti sam to napisao.

Ne možemo tek tako optuživati ljude bez dokaza. Vidjećemo gdje će odvesti istraga. Za sada ništa ne vodi prema Sarajevu. To ne znači da ja opravdavam bilo kakav terorizam, ne želim da nekog optužujem bez dokaza!

Terorizam je akt koji može izvesti i pojedinac bez podrške neke države, bitna je ideologija, vjerska ili rasna ili politička!

Halo!!! Gaza nije izraelska! Palestina nije izraelska!! Nabiki su dva miliona ljudi u logor u 21-om vijeku!!

To je vama fašistima normalno.

Nije tako, ne tvrdim da vehabije nisu radikalne već da nema dokaza da je neko iz BiH umješan, nema dokaza da ga je instruisao neko iz BiH. Ne tvrdim da vehabije nisu povezane sa Sarajevom niti sam to napisao.

Ne možemo tek tako optuživati ljude bez dokaza. Vidjećemo gdje će odvesti istraga. Za sada ništa ne vodi prema Sarajevu. To ne znači da ja opravdavam bilo kakav terorizam, ne želim da nekog optužujem bez dokaza!

Terorizam je akt koji može izvesti i pojedinac bez podrške neke države, bitna je ideologija, vjerska ili rasna ili politička!
почињеш да се иѕвлачиш за оно лудило које си написао и оно правдање и малтен позив и хајку на јевреје.

почињеш да се иѕвлачиш за оно лудило које си написао и оно правдање и малтен позив и хајку на јевреје.
To ti vidiš u svojoj glavi ali ja to nigdje nisam napisao. Ja sam napisao što je i međunarodni sud pravde potvrdio, da postoje osnove sumnje za počinjenje krivičnog djela protiv čovječnosti od strame IDF.

Nigdje nisam pozvao nikog na nekakvu hajku, hajka je lov na divljač. Da se ja pitam svi ratovi na svijetu bi odmah stali!! Nemoj da mi inputiraš!

ја вјеруејм да је израел себи овде само нашао разлог за коначно решење овог сукоба једном за свагда.

не може се живјети тако занавјек на нестабилном тлу .

не одобравам ционисте али далеко од тога да одобравам исламистичке идиоте.
Gaza je mogla, i trebala biti Singapur bliskog istoka.
Ali važnije je uništiti Izrael nego živjeti kao čovjek, pa su odabrali umrijeti kao budale.

To ti vidiš u svojoj glavi ali ja to nigdje nisam napisao. Ja sam napisao što je i međunarodni sud pravde potvrdio, da postoje osnove sumnje za počinjenje krivičnog djela protiv čovječnosti od strame IDF.

Nigdje nisam pozvao nikog na nekakvu hajku, hajka je lov na divljač. Da se ja pitam svi ratovi na svijetu bi odmah stali!! Nemoj da mi inputiraš!
написао си ти ал иси избрисао оно ИДФ! управо си тим првим постом неизмењеним позвао на хајку против јевреја овде...

написао си ти ал иси избрисао оно ИДФ! управо си тим првим постом неизмењеним позвао на хајку против јевреја овде...
Nije tačno, eno i dalje stoji IDF i opet ponavljam da je IDF počinio zločine.
Treba li opet da ponovim da smatram da je IDF počinio zločine mad Palestincima?

Ako je to poziv na hajku onda ti imaš neki problem sa percepcijom stvarnosti.

„Čitao je i Bibliju i Kuran, a onda se zaljubio, sekta ga je uhvatila“: Otac napadača na žandarma ispred ambasade otkrio kako je njegov sin upoznao ekstremiste​

https://nova.rs/vesti/hronika/citao...bpush&utm_campaign=2024-06-30-itao-je-i-Bibli

Utvrđeno je da se Žujović kretao po Beogradu, da je išao do sinagoge ali da je, pošto je tamo bila policija, nastavio dalje do ambasade.

Ovde kaze da je krenuo ka Sinagogi pa odustao jer je tamo bila policija?
A onda ovamo nije odustao a isto je bila policija kao i pred svakom bitnom Ambasadom... 🤔

Žujović je, kako je saopšteno, samostrel koji je koristio za teroristički napad kupio u prodavnici u Zemunu za 6.700 dinara.

Idalje ne kazu koja prodavnica?
I gde su snimci sa xyz kamera od Zemuna do Dedinja?

...

Tako je.
И даље глупеташ... :lol:

POGLEDAJTE ŠTA JE POLICIJA ZATEKLA U KUĆI VEHABIJE: Pronađen i video gde se sa nožem zaklinje na vernost islamskoj državi! (VIDEO)​

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je jutros da je policija uhapsila tri osobe nakon napada na žandarma ispred ambasade Izraela u Beogradu, koji se dogodio juče oko 11 sati. Takođe, Dačić je istakao da je izvršen pretres na nekoliko lokacija, kao i pretres kuće i stana Miloša Žujovića (25) koji se sumnjiči za napad samostrelom na žandarma, a koji je ubijen nakon toga.

- U kući jednog od ljudi koji je bio predmet pretresa pronađen je video gde se sa nožem zaklinje na vernost islamskoj državi.

Back