kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 42.683
Idite do maoče tamo će te naći organizatore ovog vrbovanja u srbiji i napada na policajca
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево већ је Дачић саопштио да је један Бошњак протеран из Србије. Па што га терате или је крив или није, не може да буде мало крив и мало невин.
Наравно да је циљ ЕУ+С.А.Д. да се све ово заташка и да се оптужи неки наркоман из Младеновца. Евентуално да се оптуже људи из Рашке, само да се не дира центар Исламске Државе, а то је Сарајево.
Ето домаћи Хамасовци, мислим на pravoslavne Srbe који мрзе Израел и који подржавају Хамас џихадисте који су клали Србе 90их, ето какве сподобе подржавате. Срам вас било и држите се ваше латинице, да будете у духовној спрези са исламистима и тзв. босанским језиком.
Живео Израел и ИДФ !
Idite do maoče tamo će te naći organizatore ovog vrbovanja u srbiji i napada na policajca
Tako je.Само идиот може закључити да из свега овога овога треба подржавати ционистички геноцид!
Trece oko debilnosti.Npr, da je bombarduju?
Šta ti je čovječe? Taj "musliman" što je pucao iz samostrela u policajca je do juče bio Srbin i zvao se Miloš Žujović.Ne mogu da verujem da srbin iz srpske izgovori kako ne mora nikog ovog da vrbuje vec da je dosta sto gledamo kako Izraelci unistise gazu i ne staju...
Pa leb te ebo. Jesi svestan nesvesti svoje? I sad svi treba da napadamo jevreje?
Pa mislis da vehabije i bošnjaci vole nas više od jevreja? Da sa nama ne činiše isto i ne bi učinili isto?
Alo čovječe, samostrelom su turci odstrelili SRPSKOG POLICAJCA! lakse bi im bilo pistoljem no strelom al to bi se čulo i upozorilo Izraelce u ambasadi.
Turčin s ove ili one strane drine mrzi i nas i jevreje isto.
Ovo sto si izgovorio dragone ravno je ludilu
овде рецимо и @dragon x ''разуме'' (да не кажем подржава) напад на израелску амбасаду јер свима је доста гледати како ИДФ уништио газу и још не стаје да их уништава ?Tako je.
Cionistički režim treba podržavati neovisno o svemu, to su osnovne moralne norme.
A za one druge postoji Hamas, ako već voliš klanje djece na partiju, otmice civila, beba i staraca, ili razvoženje polugolih polomljenih cura po kamionetima.
па шта онда ? јел то први србин који оде у турчина ? а како су настали турци ако нијесу преласком срба ...Šta ti je čovječe? Taj "musliman" što je pucao iz samostrela u policajca je do juče bio Srbin i zvao se Miloš Žujović.
Miloš!!!
A po čemu Gaza nije zaslužila biti uništena? Davao im je Izrael vodu, struju i telekomunikacije ili džaba ili po smiješnim cijenama, omogućio im da rade i zarade u Izraelu, a zauzvrat je dobivao rakete plus bestijalni masakr.овде рецимо и @dragon x ''разуме'' (да не кажем подржава) напад на израелску амбасаду јер свима је доста гледати како ИДФ уништио газу и још не стаје да их уништава ?
па нам овде жели рећи како овај терориста није врбован од стране вехабија (но је огорчен био уништавањем газе) и како вехабије нису повеѕане са сарајевом или босном... а јел ским су повезани да нијесу са херцег новим и ријеком ?
на порталу исламистичком клихоманији бошнјаци врте мантру како је ово исцениран нижеразредни филм од стране вучића са намером да се офира босна и бошњаци...том исламистичком лудили нема краја нити гранцие стида.
наравно да је врбован преко бошњака. јер неће србина у вехабије довести ник одруги но турци с оне стране дрине а и ове, рецимо новопазарци...
ја вјеруејм да је израел себи овде само нашао разлог за коначно решење овог сукоба једном за свагда.A po čemu Gaza nije zaslužila biti uništena? Davao im je Izrael vodu, struju i telekomunikacije ili džaba ili po smiješnim cijenama, omogućio im da rade i zarade u Izraelu, a zauzvrat je dobivao rakete plus bestijalni masakr.
No dobro, na bolan način je Izrael naučio lekciju, ali je više neće zaboraviti.
Nije tako, ne tvrdim da vehabije nisu radikalne već da nema dokaza da je neko iz BiH umješan, nema dokaza da ga je instruisao neko iz BiH. Ne tvrdim da vehabije nisu povezane sa Sarajevom niti sam to napisao.овде рецимо и @dragon x ''разуме'' (да не кажем подржава) напад на израелску амбасаду јер свима је доста гледати како ИДФ уништио газу и још не стаје да их уништава ?
па нам овде жели рећи како овај терориста није врбован од стране вехабија (но је огорчен био уништавањем газе) и како вехабије нису повеѕане са сарајевом или босном... а јел ским су повезани да нијесу са херцег новим и ријеком ?
на порталу исламистичком клихоманији бошнјаци врте мантру како је ово исцениран нижеразредни филм од стране вучића са намером да се офира босна и бошњаци...том исламистичком лудили нема краја нити гранцие стида.
наравно да је врбован преко бошњака. јер неће србина у вехабије довести ник одруги но турци с оне стране дрине а и ове, рецимо новопазарци...
Halo!!! Gaza nije izraelska! Palestina nije izraelska!! Nabiki su dva miliona ljudi u logor u 21-om vijeku!!A po čemu Gaza nije zaslužila biti uništena? Davao im je Izrael vodu, struju i telekomunikacije ili džaba ili po smiješnim cijenama, omogućio im da rade i zarade u Izraelu, a zauzvrat je dobivao rakete plus bestijalni masakr.
No dobro, na bolan način je Izrael naučio lekciju, ali je više neće zaboraviti.
почињеш да се иѕвлачиш за оно лудило које си написао и оно правдање и малтен позив и хајку на јевреје.Nije tako, ne tvrdim da vehabije nisu radikalne već da nema dokaza da je neko iz BiH umješan, nema dokaza da ga je instruisao neko iz BiH. Ne tvrdim da vehabije nisu povezane sa Sarajevom niti sam to napisao.
Ne možemo tek tako optuživati ljude bez dokaza. Vidjećemo gdje će odvesti istraga. Za sada ništa ne vodi prema Sarajevu. To ne znači da ja opravdavam bilo kakav terorizam, ne želim da nekog optužujem bez dokaza!
Terorizam je akt koji može izvesti i pojedinac bez podrške neke države, bitna je ideologija, vjerska ili rasna ili politička!
To ti vidiš u svojoj glavi ali ja to nigdje nisam napisao. Ja sam napisao što je i međunarodni sud pravde potvrdio, da postoje osnove sumnje za počinjenje krivičnog djela protiv čovječnosti od strame IDF.почињеш да се иѕвлачиш за оно лудило које си написао и оно правдање и малтен позив и хајку на јевреје.
Gaza je mogla, i trebala biti Singapur bliskog istoka.ја вјеруејм да је израел себи овде само нашао разлог за коначно решење овог сукоба једном за свагда.
не може се живјети тако занавјек на нестабилном тлу .
не одобравам ционисте али далеко од тога да одобравам исламистичке идиоте.
написао си ти ал иси избрисао оно ИДФ! управо си тим првим постом неизмењеним позвао на хајку против јевреја овде...To ti vidiš u svojoj glavi ali ja to nigdje nisam napisao. Ja sam napisao što je i međunarodni sud pravde potvrdio, da postoje osnove sumnje za počinjenje krivičnog djela protiv čovječnosti od strame IDF.
Nigdje nisam pozvao nikog na nekakvu hajku, hajka je lov na divljač. Da se ja pitam svi ratovi na svijetu bi odmah stali!! Nemoj da mi inputiraš!
Nije tačno, eno i dalje stoji IDF i opet ponavljam da je IDF počinio zločine.написао си ти ал иси избрисао оно ИДФ! управо си тим првим постом неизмењеним позвао на хајку против јевреја овде...
„Čitao je i Bibliju i Kuran, a onda se zaljubio, sekta ga je uhvatila“: Otac napadača na žandarma ispred ambasade otkrio kako je njegov sin upoznao ekstremiste
https://nova.rs/vesti/hronika/citao...bpush&utm_campaign=2024-06-30-itao-je-i-Bibli
Utvrđeno je da se Žujović kretao po Beogradu, da je išao do sinagoge ali da je, pošto je tamo bila policija, nastavio dalje do ambasade.
Žujović je, kako je saopšteno, samostrel koji je koristio za teroristički napad kupio u prodavnici u Zemunu za 6.700 dinara.
Kuran.Ipak je dečko mlad, 25 godina samo. Mi moramo istražiti šta to u našwm društvu dovodi do takvih ideala kakve je in usvojio i da spriječimo većinu ili koliko možemo faktora koji dovode do čina terorizma jer to mije psihološki poremećaj već društveni.
И даље глупеташ...Tako je.
Cionistički režim treba podržavati neovisno o svemu, to su osnovne moralne norme.
A za one druge postoji Hamas, ako već voliš klanje djece na partiju, otmice civila, beba i staraca, ili razvoženje polugolih polomljenih cura po kamionetima.
Глупеташ...upravo to.
zlo!
sad branis i kuran ?Глупеташ...