Иза исламског терористичког напада стоји Сарајево ... да се не лажемо...

Saglasan sam sa ocenom da iza terorističkog napada stoji i islamistička velikobošnjačka politika ali da li je velikobošnjačka tajna služba delovala sasvim samostalno ili je iskorišćena kao posrednik na primer za MI6 ili CIA,verovatno nikad nećemo saznati.
kako god, sarajevo je neprijatelj.

postaviti se tako i odnositi se prema njima tako.

Još da te neko ebe za suvu šljivu đe bi ti bio kraj :D
a jes tebe koji imas vise nikova i prica o svom identitetu no carapa , inace postuju jel de

ljudi ti se ovde ismevaju jer ne znas vise sta si pricao , pa pozaboravio...

A je l moguće da ste toliko zatucani, tip je iz Mladenovca, što je još gore, potomak je Alekse Žujovića, kada je odlučio da promeni veru, ne zna se, ali imam utisak da je samo tražio način da ispolji svoju nasilnu prirodu pa mu se vehabijski pokret učinio najidealnijim. Ovaj pokret mnogi muslimani osuđuju jer im nanosi više štete i čini ih sve teroristima.

A je l moguće da ste toliko zatucani, tip je iz Mladenovca, što je još gore, potomak je Alekse Žujovića, kada je odlučio da promeni veru, ne zna se, ali imam utisak da je samo tražio način da ispolji svoju nasilnu prirodu pa mu se vehabijski pokret učinio najidealnijim. Ovaj pokret mnogi muslimani osuđuju jer im nanosi više štete i čini ih sve teroristima.
Nisu zatucani nego zlonamjerni. Generalizacija nije na mjestu, lik nema nikakve veze sa BiH.

vehabije ?

a ko ce stojati iza njih ?

da nece skoplje i podgorica ili ljubljana ?

mozda peking ?

sarajevo nego ko. Zbog ovih teroristickih akcija na teritoriji srbije sa sarajevom se tako treba i postaviti , kao onome ko je leglo vehabista. A to nije niko u ovom regionu no federacija Bosne i njeni delovi pod upravom i kontrolom Sarajeva- Bakira.

vehabije ?

a ko ce stojati iza njih ?

da nece skoplje i podgorica ili ljubljana ?

mozda peking ?

sarajevo nego kog. Zbog ovih teroristickih akcija na teritoriji srbije sa sarajevom se tako treba i postaviti , kao onome ko je leglo vehabista. A to nije niko u ovom regionu no federacija Bosne i njeni delovi pod upravom i kontrolom Sarajeva- Bakira.
Da li si upoznat sa tim pokretom i odakle potiče? Kakve veze ima Sarajevo sa poreklom vehabijskog pokreta? Ima ih u SA ali ovo što pišeš nema veze. Inače, supruga ovog teroriste je Albanka poreklom, pa bi pre mogli da tu pronađemo vezu ako već želiš da je tražiš. Mada je tip pre nego što je stupio u brak promenio veru pa mi onda i ova teza pada u vodu..prihvati da je budala rešila da ubija pa našla izgovor u vehabijama. I nije on otišao u SA da živi već se preselio u Novi Pazar
..

Da li si upoznat sa tim pokretom i odakle potiče? Kakve veze ima Sarajevo sa poreklom vehabijskog pokreta? Ima ih u SA ali ovo što pišeš nema veze. Inače, supruga ovog teroriste je Albanka poreklom, pa bi pre mogli da tu pronađemo vezu ako već želiš da je tražiš. Mada je tip pre nego što je stupio u brak promenio veru pa mi onda i ova teza pada u vodu..prihvati da je budala rešila da ubija pa našla izgovor u vehabijama. I nije on otišao u SA da živi već se preselio u Novi Pazar
..
Ludaci iz Mladenovca vrbovani da pucaju na ljude, starosti su 20+ godina, pocevsi od onog Roma ciji je otac vojno lice pa do ovog konvertita.

ko ga je vrbovao ?

ko ga u janicare odveo ?

da nije neko iz helsinkija ili albukerkija mozda ?

o leb te ebo!

Само идиот може закључити да из свега овога овога треба подржавати ционистички геноцид!
polako srbi. ne mesajte se tamo. nek se cionisti i arpai rokaju do istrebljenja. zlo jedno zlo drugo.

samo rke krke nek se tamane a mi kokice i uzivancija

Poslednja izmena:
jel de ?

reci mi jado naivni, sta mislis da @Kćerka Direktora Cirkusa ne likuje na ovaj napad kod izraelske ambasade ?

pa kolko je ovde puta krvnicki iznosila mrznju protiv izraela i ne samo izraela , koliko puta se ludacki radovala i likovala zrtvama izraela i pozivala u buducnosti na sto vise zrtava ?

a odakle ce doc vrbovanje u vehabije ovde ako u to ne umjesa ruke turcin iz ovog regiona ?

turcin je turcin, bio on iz n pazara il sarajeva a koga briga

zaboravio si klanja sandzaklija koji preplicase drinu 1992 ?

aj ne zaleci se naivno

svi oni odobravaju napad na izraelsku ambasadu i bilo kakvo zlo prema izraelu
Prijatelju, to da li odobravaju ili ne je druga stvar. To kako oni to doživljavaju je isto sporedno, ja ovde pričam o dokazima i konkretnim optužbama protiv nekog.

Lik koji je izvršio zločin uopšte nije iz BiH. Čak je bio i Srbin prije nego je prešao na islam.

Pitanje je šta ga je instruisalo ili ideološki pokrenulo da počini taj užasan i strašan čin. Pa ja sam ubjeđen da je masakr koji sprovodi IDF u Palestini.

To je moje mišljenje, ne mora biti ispravno. Ne vidim vezu sa Sarajevom ili nekim iz Sarajeva. Nema dokaza o tome.

Izrael se ne bori protiv Islamske Države i ovih vehabija ludaka, već protiv arapskog naroda u celosti koji tamo živi. Postoje i dokazi da je Izrael sam podržavao ekstremiste u Gazi kako bi obesmislio bilo kakve normalne pregovore sa Arapima i išao na vojno rešenje.

Poslednja izmena od moderatora:

Back