dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 58.796
Нетањаху је јавно подржао бомбардовање СРЈ! Имаш те његове изјаве на интернету!Не сећам се да је ико од израелских званичника давао такве изјаве, нити је Израел учествовао у бомбардовању Србије.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нетањаху је јавно подржао бомбардовање СРЈ! Имаш те његове изјаве на интернету!Не сећам се да је ико од израелских званичника давао такве изјаве, нити је Израел учествовао у бомбардовању Србије.
To za vas levičare plaćene od strane EU.То је демагогија, ја ти причам о реалности где ИДФ убија све Палестинце, па чак и православне Палестинце! ИДФ је зло!
Ово је измишљена изјава! Шарон је тада реко да подржава своје ,,НАТО-пријатеље" шта год они урадили.Arijel Šaron, ministar spoljnih poslova u vladi tadašnjeg i sadašnjeg premijera Benjamina Netanjahua, je kritikovao NATO bombardovanje kao akt "brutalnog intervencionizma". U prvom detaljnom odgovoru Izraela na NATO kampanju protiv Beograda, Šaron je izjavio kako su Srbija i Kosovo su bili žrtve nasilja. On je rekao da su pre trenutne jugoslovenske kampanje protiv kosovskih Albanaca, Srbi bili meta napada na Kosovu. "Izrael ima jasnu politiku. Mi smo protiv agresivnih akcija. Mi smo protiv povređivanja nevinih ljudi. Nadam se da će se strane u najkraćem mogućem roku vrati za pregovarački sto." Misli se da je Šaron verovatno podržao jugoslovensku stranu zbog spasavanja Jevreja tokom holokausta od strane srpskog stanovništva. Pri obraćanju povodom Šaronove smrti, srpski ministar Aleksandar Vulin je izjavio: "Srpski narod će pamtiti Šarona zbog protivljenja NATO bombardovanja 1999. godine protiv bivše Jugoslavije i zagovaranja poštovanja suvereniteta drugih naroda i politike ne mešanja u njihove unutrašnje poslove."
Tako je isto pričao i onaj što mrzi Jevreje, pa ja napao policajca. Nema tu veće razlike, samo mržnja.Ја следим своју савест и никада нећу подржати оне који убијају хришћане, нпр. ИДФ.
А што се пролупаваш кад не мораш, јадо??To za vas levičare plaćene od strane EU.
Како знаш шта је он причао? Да ниси у некој вези са њим?Tako je isto pričao i onaj što mrzi Jevreje, pa ja napao policajca. Nema tu veće razlike, samo mržnja.
Jel smeš da okačiš svoju fotku, da ti vidimo bradu?Како знаш шта је он причао? Да ниси у некој вези са њим?
Чим су сендвичари против некога, тај није озбиљан противник Србије и Срба.
Чекај мало јел ја то добро видим ? Протеран је из Србије један Бошњак ?
Да није можда Динко Грухоњић (тетак му је Азем Власи ) или његов пајтос муслиман тј бошњак из Тузле Недим Сејдиновић (који се као и Динко у Нови Сад доселио током ратне 1992 из базније ) да роваре све против Србије и раде на отцепљењу севера србије представљајући се неким антифашистима док им је фашизам рецимо - изградња храма жртвама фашистичке рације 1942 ...
Нијесу они у питању ?
па чекај мало
Ако неко од Бошњака треба бити протеран јер ради против Српских интереса и државе Србије сигурно не постоје две особе од горе поменутих које то свакако ѕаслужују у најмању руку ако не већ осуду за против државн оделовање и ширење нетрпељивости и мржње према србима из босне ове у Новом Саду...
Дакле протеран је Бошњак али то није ни Динко ни Недим ?
Па дакле сестрић од жене која се удала за Азема Власија не смета Србији а неки други смета ?
јел то значи да Дачић или држава нема ништа против Динка и Недима ?
врло чудно зар не...
Ти си код мене изгубио сав кредибилитет, лутајући од партизанштине до подршке Хамасу.Нетањаху је јавно подржао бомбардовање СРЈ! Имаш те његове изјаве на интернету!
Ти си код мене изгубио сав кредибилитет, лутајући од партизанштине до подршке Хамасу.
Добро видиш ...
Да није можда Динко Грухоњић (тетак му је Азем Власи ) или његов пајтос муслиман тј бошњак из Тузле Недим Сејдиновић (који се као и Динко у Нови Сад доселио током ратне 1992 из базније ) да роваре све против Србије и раде на отцепљењу севера србије представљајући се неким антифашистима док им је фашизам рецимо - изградња храма жртвама фашистичке рације 1942 ...
Нијесу они у питању ?
па чекај мало
Ако неко од Бошњака треба бити протеран јер ради против Српских интереса и државе Србије сигурно не постоје две особе од горе поменутих које то свакако ѕаслужују у најмању руку ако не већ осуду за против државн оделовање и ширење нетрпељивости и мржње према србима из босне ове у Новом Саду...
Па дакле сестрић од жене која се удала за Азема Власија не смета Србији а неки други смета ?
врло чудно зар не...
После тебе, одмах.Jel smeš da okačiš svoju fotku, da ti vidimo bradu?
Ti si uvek posle mene. Svi vi levičari ste posle mene. Sam si izabrao da pređeš na tamnu stranu.После тебе, одмах.
Мене више занима да ли је Јовановић ликвидирао @комшија? Видиш да га нема на форуму.
Нијесу они у питању ?
па чекај мало
врло чудно зар не...
Јел имаш нешто ново? Све старе, досадне, форе.Ti si uvek posle mene. Svi vi levičari ste posle mene. Sam si izabrao da pređeš na tamnu stranu.
Комшија је у ствари Недим Сејдиновић
Дакле протеран је неки бошњак а то није ни динко (тетак му азем власи) а ни недим ?Добро видиш ...
Зашто не би било могуће?Дакле протеран је неки бошњак а то није ни динко (тетак му азем власи) а ни недим ?
па јел то могуће ???
Па шта би сендвичари радили да нема њихове опозиције као што је Комшија и тај Недим ?Комшија је у ствари Недим Сејдиновић
не ставља он џаба овде свакодневно и искључиво вести са портала аутономија чији је уредник дебелогузи недим који се из тузле убацио у нови сад.,
Не него има везе Недим и Комшија ?Сарајево нема везе са овим нападом.
питаш зашто ?Зашто не би било могуће?
Novo je da si od desničara Zavetnika postao levičar Sendvičar.Јел имаш нешто ново? Све старе, досадне, форе.