Иза исламског терористичког напада стоји Сарајево ... да се не лажемо...

Не сећам се да је ико од израелских званичника давао такве изјаве, нити је Израел учествовао у бомбардовању Србије.
Нетањаху је јавно подржао бомбардовање СРЈ! Имаш те његове изјаве на интернету!

Arijel Šaron, ministar spoljnih poslova u vladi tadašnjeg i sadašnjeg premijera Benjamina Netanjahua, je kritikovao NATO bombardovanje kao akt "brutalnog intervencionizma". U prvom detaljnom odgovoru Izraela na NATO kampanju protiv Beograda, Šaron je izjavio kako su Srbija i Kosovo su bili žrtve nasilja. On je rekao da su pre trenutne jugoslovenske kampanje protiv kosovskih Albanaca, Srbi bili meta napada na Kosovu. "Izrael ima jasnu politiku. Mi smo protiv agresivnih akcija. Mi smo protiv povređivanja nevinih ljudi. Nadam se da će se strane u najkraćem mogućem roku vrati za pregovarački sto." Misli se da je Šaron verovatno podržao jugoslovensku stranu zbog spasavanja Jevreja tokom holokausta od strane srpskog stanovništva. Pri obraćanju povodom Šaronove smrti, srpski ministar Aleksandar Vulin je izjavio: "Srpski narod će pamtiti Šarona zbog protivljenja NATO bombardovanja 1999. godine protiv bivše Jugoslavije i zagovaranja poštovanja suvereniteta drugih naroda i politike ne mešanja u njihove unutrašnje poslove."
Ово је измишљена изјава! Шарон је тада реко да подржава своје ,,НАТО-пријатеље" шта год они урадили.

Ја следим своју савест и никада нећу подржати оне који убијају хришћане, нпр. ИДФ.
Tako je isto pričao i onaj što mrzi Jevreje, pa ja napao policajca. Nema tu veće razlike, samo mržnja.

:eek::eek::eek:

Чекај мало јел ја то добро видим ? Протеран је из Србије један Бошњак ?
Да није можда Динко Грухоњић (тетак му је Азем Власи ) или његов пајтос муслиман тј бошњак из Тузле Недим Сејдиновић (који се као и Динко у Нови Сад доселио током ратне 1992 из базније ) да роваре све против Србије и раде на отцепљењу севера србије представљајући се неким антифашистима док им је фашизам рецимо - изградња храма жртвама фашистичке рације 1942 ...

Нијесу они у питању ?
па чекај мало :think::think::think:

Ако неко од Бошњака треба бити протеран јер ради против Српских интереса и државе Србије сигурно не постоје две особе од горе поменутих које то свакако ѕаслужују у најмању руку ако не већ осуду за против државн оделовање и ширење нетрпељивости и мржње према србима из босне ове у Новом Саду...

Дакле протеран је Бошњак али то није ни Динко ни Недим ? :think::think::think:

Па дакле сестрић од жене која се удала за Азема Власија не смета Србији а неки други смета ?

јел то значи да Дачић или држава нема ништа против Динка и Недима ?

врло чудно зар не...
Чим су сендвичари против некога, тај није озбиљан противник Србије и Срба.

Је л случајно што сендвичари никада нису окарактерисали тзв. Косово као исламску тзв. републику Косово ? Никада. Па зато што се плаше да кажу то, јер је то прави непријатељ Србије и наређено им је да то игноришу.
Иста прича је и са Бошњакистаном.

А његови сендвичари су плаћени да извлаче непријатеље искључиво међу Хрватима и Јеврејима када је у питању Израел. Зашто ? Па да би се Исламска Држава са центрима у Приштини и Сарајеву гурнули под тепих.

Нетањаху је јавно подржао бомбардовање СРЈ! Имаш те његове изјаве на интернету!
Ти си код мене изгубио сав кредибилитет, лутајући од партизанштине до подршке Хамасу.

Да није можда Динко Грухоњић (тетак му је Азем Власи ) или његов пајтос муслиман тј бошњак из Тузле Недим Сејдиновић (који се као и Динко у Нови Сад доселио током ратне 1992 из базније ) да роваре све против Србије и раде на отцепљењу севера србије представљајући се неким антифашистима док им је фашизам рецимо - изградња храма жртвама фашистичке рације 1942 ...

Нијесу они у питању ?

Ако неко од Бошњака треба бити протеран јер ради против Српских интереса и државе Србије сигурно не постоје две особе од горе поменутих које то свакако ѕаслужују у најмању руку ако не већ осуду за против државн оделовање и ширење нетрпељивости и мржње према србима из босне ове у Новом Саду...

Па дакле сестрић од жене која се удала за Азема Власија не смета Србији а неки други смета ?

врло чудно зар не...

Нијесу они у питању ?

врло чудно зар не...
Добро видиш ...

Нијесу они у питању ?

врло чудно зар не...
Мене више занима да ли је Јовановић ликвидирао @комшија? Видиш да га нема на форуму.
Ако @комшија није нападач, сигурно је један од протераних или приведених.

Када ће иѕ Србије бити протеран Динко грухоњић (тетак му је азем власи) и недим сејдиновић због сејања мржње и антисрпског деловања ????

У Нови Сад су дошли 1992 из Базније , током рата у бејха. Како би прошли срби да су одавде отишли у сарајево током рата ? Не смемо ни да посмислимо !

и овде свесно роваре и пњују све што је српско. мрзе Србе из Босне , и ако су и они дошли 1992 из босне ! али они нису срби јел...

Називају се антифашистима а фашизам је за њих рецимо изградња храма жртвама фашистичке рације...

ако их већ не стрпамо у затвор када ће бар да буду ногирани одавде ?

Мене више занима да ли је Јовановић ликвидирао @комшија? Видиш да га нема на форуму.
Ако @комшија није нападач, сигурно је један од протераних или приведених.
Комшија је у ствари Недим Сејдиновић

не ставља он џаба овде свакодневно и искључиво вести са портала аутономија чији је уредник дебелогузи недим који се из тузле убацио у нови сад.,

Комшија је у ствари Недим Сејдиновић

не ставља он џаба овде свакодневно и искључиво вести са портала аутономија чији је уредник дебелогузи недим који се из тузле убацио у нови сад.,
Па шта би сендвичари радили да нема њихове опозиције као што је Комшија и тај Недим ?
Замисли да морају да говоре о исламској тзв. републици Косово и Бошњакистану ?

Надим и имагинарни лик са крстарице Комшија су јачи од исламске тзв. републике Косово и комплетног Бошњакистана који нам желе зло од када постоје ?

Сарајево нема везе са овим нападом.
Не него има везе Недим и Комшија ?

Циљ происламиста је да увек све банализују. Да то припишу неким кловновима, како не би открили праве налогодавце.

Погледај како на овој теми брани исламисте из Сарајева. Ништа није случајно.

Зашто не би било могуће?
питаш зашто ?

па јел има неки бошњо да више штете наноси Србима и свему Српском у србији од сестрић Азема Власија тј Динка Грухоњића и његовог пајтоса Недима сејдиновића?

Јел има неко Бошња да више шири нациноналну мржњу у Србији од њих двојице ? поготово према Србима који су дошли из Босне и ако су и њих двојица исто дошли из Босне 1992 .

Јел постоји такав Бошњо ?

Просто је невероватно зар не, истера се неки Бошњо а Динко се остави ?

:think:

јел то ми намерно себи куцамо ексер остављајући динка и недима и допуштајући такво њихово деловање?

Back