Иза исламског терористичког напада стоји Сарајево ... да се не лажемо...

Poruka
18.464
Ево већ је Дачић саопштио да је један Бошњак протеран из Србије. Па што га терате или је крив или није, не може да буде мало крив и мало невин.
Наравно да је циљ ЕУ+С.А.Д. да се све ово заташка и да се оптужи неки наркоман из Младеновца. Евентуално да се оптуже људи из Рашке, само да се не дира центар Исламске Државе, а то је Сарајево.

Ето домаћи Хамасовци, мислим на pravoslavne Srbe који мрзе Израел и који подржавају Хамас џихадисте који су клали Србе 90их, ето какве сподобе подржавате. Срам вас било и држите се ваше латинице, да будете у духовној спрези са исламистима и тзв. босанским језиком.

Живео Израел и ИДФ !

Само велеиздајник може подржавати Бошњакистан и исламску тзв. републику Косово, који чине центар Исламске Државе на Балкану и подржавати Хамас који је слао своје муџахедине 90их у Босну да кољу Србе.

Ево већ је Дачић саопштио да је један Бошњак протеран из Србије. Па што га терате или је крив или није, не може да буде мало крив и мало невин.
Наравно да је циљ ЕУ+С.А.Д. да се све ово заташка и да се оптужи неки наркоман из Младеновца. Евентуално да се оптуже људи из Рашке, само да се не дира центар Исламске Државе, а то је Сарајево.

Ето домаћи Хамасовци, мислим на pravoslavne Srbe који мрзе Израел и који подржавају Хамас џихадисте који су клали Србе 90их, ето какве сподобе подржавате. Срам вас било и држите се ваше латинице, да будете у духовној спрези са исламистима и тзв. босанским језиком.

Живео Израел и ИДФ !

Sta je tema? To da je proteran jedan Bosnjak ili tvoja potreba da velicas Izrael?

Pogledaj samo i koju kolicinu odluka su Jevreji doneli na stetu Srbije. Tako da doslovno ne mogu da razumem niti jednog Srbina da se uopste odredjuje na bilo koju stranu.

Sta je tema? To da je proteran jedan Bosnjak ili tvoja potreba da velicas Izrael?

Pogledaj samo i koju kolicinu odluka su Jevreji doneli na stetu Srbije. Tako da doslovno ne mogu da razumem niti jednog Srbina da se uopste odredjuje na bilo koju stranu.
Сада постоје само две стране полицајац државе Србије и исламиста којег је регрутовало Сарајево.
Не мораш да станеш на страну Србије нити на страну Бошњакистана. Већ си овим избором, стао на страну исламисте и њихових центара.
То је твој избор и ниси једини Srbin који подржава исламисте и Хамас.

Сада постоје само две стране полицајац државе Србије и исламиста којег је регрутовало Сарајево.
Не мораш да станеш на страну Србије нити на страну Бошњакистана. Већ си овим избором, стао на страну исламисте и њихових центара.

Kojim izborom sam stao na stranu islamiste? Sta sam tacno izabrao? Pitao sam te jednostavno pitanje i pride zakljucio da mi uopste nije jasno zasto bi se Srbin ukljucivao u konflikt jedne strane koja je imala dobrovoljce u klanju Srba i Jevreja koji su donosili krucijalne odluke o razaranju Srbije. Za mene tu nema strane koju bih odabrao.

Čekaj malo, nije da ja branim Sarajevo ali brate kakvi dokazi postoje da bi se optužilo Sarajevo? Čovjek je čak bio i Srbin prije nego je promjenio vjeru.

Само велеиздајник може подржавати Бошњакистан и исламску тзв. републику Косово, који чине центар Исламске Државе на Балкану и подржавати Хамас који је слао своје муџахедине 90их у Босну да кољу Србе.
,,Исламске Републике" где иду педдерске параде! Чак и ти си већи муслиман од Шиптара и Бошњака! :lol:

Čekaj malo, nije da ja branim Sarajevo ali brate kakvi dokazi postoje da bi se optužilo Sarajevo? Čovjek je čak bio i Srbin prije nego je promjenio vjeru.
Ти су најгори, наша истприја обилује таквим примерима.
Турчин до лаката а потурица до рамена.
Зар ниси прочитао да су @комшија протерали назад у БиХ?

Па и Бошњаци су били Срби и то већи Срби од многих данашњих Срба.

Kojim izborom sam stao na stranu islamiste? Sta sam tacno izabrao? Pitao sam te jednostavno pitanje i pride zakljucio da mi uopste nije jasno zasto bi se Srbin ukljucivao u konflikt jedne strane koja je imala dobrovoljce u klanju Srba i Jevreja koji su donosili krucijalne odluke o razaranju Srbije. Za mene tu nema strane koju bih odabrao.
А заборавио си када су израелске дипломате долазиле на прославу дана републике РС и када су се грлили са Додиком ... мада и даље долазе ништа се није променило ? Једини странци уз пар Аустријанаца.
Израел није савршен, али бар знамо да нису попут Бошњака који нам отворено желе зло и такмиче се са другим исламистима да нам учине што већу штету и зло.
Признали су исламску тзв. републику Косово, јер су их С.А.Д. притисле, а њима они држе леђа у рату против исламског тероризма у тзв. Палестини.

Опет се ништа не мења, нико нормалан не подржава исламски тероризам, Палестину и Хамас, осим неких Srba који су велеиздајници.
А овде на форуму видимо да су то углавном сендвичари. Случајно ? Па већ знамо да је то крезуби талог овог народа, да то нема мозга и да је примитивно до сржи.

Ти су најгори, наша истприја обилује таквим примерима.
Турчин до лаката а потурица до рамена.
Зар ниси прочитао да су @комшија протерали назад у БиХ?
Ipak je dečko mlad, 25 godina samo. Mi moramo istražiti šta to u našwm društvu dovodi do takvih ideala kakve je in usvojio i da spriječimo većinu ili koliko možemo faktora koji dovode do čina terorizma jer to mije psihološki poremećaj već društveni.

Само идиот може закључити да из свега овога овога треба подржавати ционистички геноцид!
Ali treba podržati izraelsku borbu protiv Hamasovih terorista.
I svaki zločin koji počini neko iz izraelske vojske kazniti, naravno.

Kako zaboraviti sada već legendarni dil guzonje na hoklici kod Trampa kada su se Izrael i Kosovo međusobno priznali a Srbija se za uzvrat obavezala da prebaci ambasadu u Jerusalim to je neka kategorija gangbang na štetu guzonje tj Srbije sad jasno je da guzonja uživa u svom ponižavanju ali ne vidim kako neki vide da je to neki opšti interes ne kapiram to

Израел убија Цео Народ, требаш бити потпуно слеп, морално и људски, да то не видиш!!

Убија палестинске хришћане, руши православне цркве у Палестини! То нико нормалан не треба да подржава! ИДФ је терористички покрет!

Ipak je dečko mlad, 25 godina samo. Mi moramo istražiti šta to u našwm društvu dovodi do takvih ideala kakve je in usvojio i da spriječimo većinu ili koliko možemo faktora koji dovode do čina terorizma jer to mije psihološki poremećaj već društveni.
Галијашевић све објаснио.

Па и Бошњаци су били Срби и то већи Срби од многих данашњих Срба.

А заборавио си када су израелске дипломате долазиле на прославу дана републике РС и када су се грлили са Додиком ... мада и даље долазе ништа се није променило ? Једини странци уз пар Аустријанаца.
Израел није савршен, али бар знамо да нису попут Бошњака који нам отворено желе зло и такмиче се са другим исламистима да нам учине што већу штету и зло.
Признали су исламску тзв. републику Косово, јер су их С.А.Д. притисле, а њима они држе леђа у рату против исламског тероризма у тзв. Палестини.

Опет се ништа не мења, нико нормалан не подржава исламски тероризам, Палестину и Хамас, осим неких Srba који су велеиздајници.
А овде на форуму видимо да су то углавном сендвичари. Случајно ? Па већ знамо да је то крезуби талог овог народа, да то нема мозга и да је примитивно до сржи.

Ne vidim da i dalje dolaze, stvarno ih nisam vidjao. Pride i Vucic je ispred Trampa potpisao za Izrael.

Sustina je da su pripadnici te nacije zagovarali bombardovanje, razaranje Srbije i ja jednostavno u tome necu uzimati stranu bilo koga, meni tu nema prijatelja na obe strane.

Израел убија Цео Народ, требаш бити потпуно слеп, морално и људски, да то не видиш!!
Hamas je ubijao ceo narod, zato ih treba uništiti. A pojedine zločine sa obe strane trean kažnjavati.

Убија палестинске хришћане, руши православне цркве у Палестини! То нико нормалан не треба да подржава! ИДФ је терористички покрет!
Dobro je da tebe niko ništa ne pita. Bolje slušaj šta će ti gazda preko sistema manjih gazda javiti da napišeš.

Hamas je ubijao ceo narod, zato ih treba uništiti. A pojedine zločine sa obe strane trean kažnjavati.
То је демагогија, ја ти причам о реалности где ИДФ убија све Палестинце, па чак и православне Палестинце! ИДФ је зло!

Dobro je da tebe niko ništa ne pita. Bolje slušaj šta će ti gazda preko sistema manjih gazda javiti da napišeš.
Ја следим своју савест и никада нећу подржати оне који убијају хришћане, нпр. ИДФ.

Ne vidim da i dalje dolaze, stvarno ih nisam vidjao. Pride i Vucic je ispred Trampa potpisao za Izrael.

Sustina je da su pripadnici te nacije zagovarali bombardovanje, razaranje Srbije i ja jednostavno u tome necu uzimati stranu bilo koga, meni tu nema prijatelja na obe strane.
Не сећам се да је ико од израелских званичника давао такве изјаве, нити је Израел учествовао у бомбардовању Србије.

Izrael je 1999. odbio da podrži NATO bombardovanje Jugoslavije, što je dovelo do opomena iz Sjedinjenih Američkih Država.

Arijel Šaron, ministar spoljnih poslova u vladi tadašnjeg i sadašnjeg premijera Benjamina Netanjahua, je kritikovao NATO bombardovanje kao akt "brutalnog intervencionizma". U prvom detaljnom odgovoru Izraela na NATO kampanju protiv Beograda, Šaron je izjavio kako su Srbija i Kosovo su bili žrtve nasilja. On je rekao da su pre trenutne jugoslovenske kampanje protiv kosovskih Albanaca, Srbi bili meta napada na Kosovu. "Izrael ima jasnu politiku. Mi smo protiv agresivnih akcija. Mi smo protiv povređivanja nevinih ljudi. Nadam se da će se strane u najkraćem mogućem roku vrati za pregovarački sto." Misli se da je Šaron verovatno podržao jugoslovensku stranu zbog spasavanja Jevreja tokom holokausta od strane srpskog stanovništva. Pri obraćanju povodom Šaronove smrti, srpski ministar Aleksandar Vulin je izjavio: "Srpski narod će pamtiti Šarona zbog protivljenja NATO bombardovanja 1999. godine protiv bivše Jugoslavije i zagovaranja poštovanja suvereniteta drugih naroda i politike ne mešanja u njihove unutrašnje poslove."

Tokom krize, član Kneseta Eljakim Haecni je rekao da Srbi treba da budu prvi koji će dobiti izraelsku pomoć. "Oni su naši tradicionalni prijatelji", rekao je izraelskom radiju.

Ни Русија ни Израел нису ти који су отворили Пандорину кутију.

Kako zaboraviti sada već legendarni dil guzonje na hoklici kod Trampa kada su se Izrael i Kosovo međusobno priznali a Srbija se za uzvrat obavezala da prebaci ambasadu u Jerusalim to je neka kategorija gangbang na štetu guzonje tj Srbije sad jasno je da guzonja uživa u svom ponižavanju ali ne vidim kako neki vide da je to neki opšti interes ne kapiram to
Сила Бога не моли. Ја нисам злонамеран да му то пребацујем, можда понекад његовим сендвичарима који забораве ту чињеницу, када srbuju.
Већи је проблем што краде, што краде на пројектима од којих грађани немају никакве користи, да је среће да краде на мостовима, путевима, болницама, школама, а не на стадионима, БГ на води, ЕКСПО, на изборима итд.

Израел је такође уцењен од стране С.А.Д., јер знамо да је исламска тзв. република Косово креација С.А.Д.

Израел је са друге стране савезник РС, не треба то заборавити и чињеницу да сваке године долазе на прославу дана РС.

Палестинци масовно подржавају Хамас и нема сумње да они имају геноцидне намере према Јеврејима.
Да смо нека неутрална држава, па да разумем неке који подржавају исламски тероризам, али ми који смо страдали директно од Хамаса и исламског тероризма ... то је страшно.
Али свака држава има издајнике.

Додик није правио грешке које праве сендвичари када је у питању Израел, ма шта мислио о њему и његовом односу са АВ. И он је био приморан да рађује са жутима да тада пљује радикале, а да данас такође грли сендвичаре ..сутра ће морати и неке треће, јер је то наш србијански избор .... није он крив, бар је најмање крив.

Живео Израел и ИДФ !
:eek::eek::eek:

Чекај мало јел ја то добро видим ? Протеран је из Србије један Бошњак ?
Да није можда Динко Грухоњић (тетак му је Азем Власи ) или његов пајтос муслиман тј бошњак из Тузле Недим Сејдиновић (који се као и Динко у Нови Сад доселио током ратне 1992 из базније ) да роваре све против Србије и раде на отцепљењу севера србије представљајући се неким антифашистима док им је фашизам рецимо - изградња храма жртвама фашистичке рације 1942 ...

Нијесу они у питању ?
па чекај мало :think::think::think:

Ако неко од Бошњака треба бити протеран јер ради против Српских интереса и државе Србије сигурно не постоје две особе од горе поменутих које то свакако ѕаслужују у најмању руку ако не већ осуду за против државн оделовање и ширење нетрпељивости и мржње према србима из босне ове у Новом Саду...

Дакле протеран је Бошњак али то није ни Динко ни Недим ? :think::think::think:

Па дакле сестрић од жене која се удала за Азема Власија не смета Србији а неки други смета ?

јел то значи да Дачић или држава нема ништа против Динка и Недима ?

врло чудно зар не...

Динко грухоњић
1719738436639.png

и његов тетак Азем власи
1719738514430.png

Poslednja izmena:

Back