Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao ljudi, kako ste? Moze li neko da mi objasni kako da izvezem meni iz Sothink-a i uvezem ga u DW, nesto sam pokusavao ali ne mogu da se snadjem jer sam tek juce instalirao Sothink... Hvala Vam unapred...
imas tu temu detaljno obradjenu u pitanju koje je postavila mala maja : kreiranje padajucih menija :
verujem da si se do sada snasao, ako nisi ides na komadu publish i ostalo je lako
Cao ljudi, kako ste? Moze li neko da mi objasni kako da izvezem meni iz Sothink-a i uvezem ga u DW, nesto sam pokusavao ali ne mogu da se snadjem jer sam tek juce instalirao Sothink... Hvala Vam unapred...
Pošto sam ja pre par dana razrešio ovu dilemu evo ti rešenja. Nema potrebe da ga izvoziš iz Sothink-a kad je on već integrisam u DW, pogledaj malo bolje padajuće menije u DW i videćeš pred kraj Sothink.
Da bi ga ubacio u DW, označi neki tekst ili prazan prostor ili napravi praznu tabelu, klikni na nju i ideš na Sothink>DHTML Builder i sada ti se otvara program u kome kreiraš padajuće meni-e.