Frtajler
Legenda
- Poruka
- 54.090
Upleo si se u prepisku Mystica i mene, iz neobjašnjivog razlogaT i nisi u vinkli,U kojem postu sam ja upotrebio reč emp?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upleo si se u prepisku Mystica i mene, iz neobjašnjivog razlogaT i nisi u vinkli,U kojem postu sam ja upotrebio reč emp?
A okle pare?Autorska tema
Pustite vi priču predsednika Srbije kako Srbija više nikada neće ratovati.To nije jednostavno moguće na Balkanu i nikada nije zavisilo samo od Srbije.
Dakle Vučić greši kada traži jeftinija rešenja iz Kine.Dronovi Kineski su lošiji čak i od Turskih.Srbiji treba kvalitetniji PVO.
Potreban je referendum u Srbiji da li želimo da stegnemo kajš i nabavimo ono što će nam očuvati svetlu budućnost.Ili ćemo verovati da će nas samo Bog zaštititi u ovo zlo vreme.
iz donacija i kreditne linijeA okle pare?
E onda dobro.iz donacija i kreditne linije
Ti si toliko ogoljeni sadista da ti ni sveti Bog ne može pomoći.Још само да распишемо референдум да одлучимо оћемо ли бити Срби и добри људи и хришћани То се иначе може овако....декларативно....."Од сутра сам Србин и добар човек" ! После тога крећеш у набавку различитих систем за војску. Каква смејурија !! Па ово данас што хода улицама Србије све сињи кукавац и го куррац !! Ђе ти видиш војника и ратника спремног да положи главу с рамемна !! Једино решење је да Бог сатре данашњу Србију у смислу "Спаљена земља" и да посади ново семе Српства. Какво оружје....какви бакрачи. Нема овде духа и Бога !
A šta je pre bilo loše ne daš pare od poreza? A kada te neko bombarduje kukaćeš kao crv pod koru.E onda dobro.
S400 je stigao na vezbu i nikad se nije vratio doma.Šta kažu jel stiže taj S-300
ili možda 400
Брате.....као народ си зафрљачио риџу од 2 кг. распетом Христу у фацу и пљун'о га. Шта очекујеш сад од њега. Погледај шта смо као народ урадили нпр. у периоду од 1991-2020. Нећу да идем дубље у историју. Ми у Србији заслужујемо казну и заслужујемо да се том казном дозовемо памети. Ја то говорим из љубави према свом роду и потребе за осветом према нашим издајницима. Нисам никакав лудак. Нека Бог одреди ко ће живети а ко умрети !Ti si toliko ogoljeni sadista da ti ni sveti Bog ne može pomoći.
Нашо Пешо, туркалук није ни до појаса у било којој технолошкој области КИНИ!Autorska tema
Pustite vi priču predsednika Srbije kako Srbija više nikada neće ratovati.To nije jednostavno moguće na Balkanu i nikada nije zavisilo samo od Srbije.
Dakle Vučić greši kada traži jeftinija rešenja iz Kine.Dronovi Kineski su lošiji čak i od Turskih.Srbiji treba kvalitetniji PVO.
Potreban je referendum u Srbiji da li želimo da stegnemo kajš i nabavimo ono što će nam očuvati svetlu budućnost.Ili ćemo verovati da će nas samo Bog zaštititi u ovo zlo vreme.
Pešo je za tebe lično doktor nauka u svakom smislu.Drugo pogledaj koja je po redu Turska u NATO-u po oružju i tehnologiji pa ćemo da razgovaramo.Нашо Пешо, туркалук није ни до појаса у било којој технолошкој области КИНИ!
Polupo si loncice potpuno.
Prije svega ove politicke teroristicke bande su u politici iskljucivo da se nakradu milijardi a ne zbog drzave niti zastite ljudi i imovine.
Drugo, da neko lupi par bombi, ovi u BG ce se odreci svega, i Nisa, i Novog Sada, i valjeva, sto god treba. Ne stite oni nikoga osim sbog komfora.
Trece, vojska Srbije je ko Hezbolah, to je teroristicka organizacija koja stiti politicke interese, rade za politicare i sjeku slavski kolac. Ko njima da da rakete?
Cetvrto, referendum je teorizam, ne moze narod reci vojsci ni sudstvu sta da radi. to su nezavisne institucije!
Znaci ili ce narod da odlucuje referendumom ili ce oni da rade svoj posao ali po zakonima i uz odgovornost, i to ozbiljnu odgovornost (= kazne za nerad ili los rad su OGROMNE).
Jesi li ti ikada čuo za narodnu vojsku GUŠTRU?Ne moze narod da odlucuje o raketama. Vojska i narod ne idu zajedno.
Jesi li ti ikada čuo za narodnu vojsku GUŠTRU?
Пре пар дана је Вучић био код злотвора Ердогана да праве дилове, а Еродган је архинепријатељ Јермена.
Вучић је азербејџанац.
Da ti uprostim pošto vidim da si neopravdano zadrt.Nemoj se ti bavit PVO raketama! Vi videte Nesu Slinu, Vucica, Antu Pavelica, Bakira, HDZ, pa mislite da to tako ide. Cojece, to su teroristicke bande! Tvoje da budes atican, da se zalazes za red, i povratak Kraljevine, a ne da potpirujes demokratski terorizam!
Nisam ja slučajno protiv Vučićevog sadizma.Злотвор Ердоган ровари по Рашкој (Санџаку), ровари по БејХа, ровари по Косову, ровари по Јерменији, атакује на вековна Грчка острва, неометано пропушта мигранте у Европу, а *******и, уместо да буде Обилић, кад је већ обилазио злотвора, он се понаша као Србин Хамза.
Ne moze narod da odlucuje o raketama. Vojska i narod ne idu zajedno.
Milovan Brkić Brkela kaže da je Vučić prešao u islam, za vreme svog izleta u Meku Mukaramu sa rasimom ljajićem.Злотвор Ердоган ровари по Рашкој (Санџаку), ровари по БејХа, ровари по Косову, ровари по Јерменији, атакује на вековна Грчка острва, неометано пропушта мигранте у Европу, а *******и, уместо да буде Обилић, кад је већ обилазио злотвора, он се понаша као Србин Хамза.
Na referendumu bi video da si u manjini.tačka.