Iz Norveške stigla brza reakcija, benzinski gigant poručio: Nema više goriva za Amerikance, slava Ukrajini!

E prijatelju, takvih ovde ima na tone...nije ni cudo sto se u Srbiji kaze, kad emigriras, samo sto dalje od nasih...
opet izmisljas i vredjas, imas komplekse teske
seti se da si ti prvi pomenuo vlasnika sajta gtp, i porse, pa si stigao do mog bmw-a, znaci bolesno si ljubomoran, ja nemam svapska vozila

...dovoljno mi sto gubim zivotno vreme da kuckam sa tobom, boze sacuvaj da otvaram takve liknove i jos da procitam...
jaa vidis ne bih na tebe gubio vreme, ne zanimas me, ali bih rado da procitam nesto ako mi preporucis; tebi pak forum sluzi za lecenje frustracija, tracarenje tipa porse, bmw, sada me i poredis sa nekim "pacijentom" sa kojim igras fudbal... ne znam zasto te ja zanimam uopste? ti moje vreme trosis., a ne ja tvoje

nemas uoipste svest da pises na temu, bilo koju, i onda prozivas moje pisanje - znaci skroz si za izbegavanje

jaa vidis ne bih na tebe gubio vreme, ne zanimas me, ali bih rado da procitam nesto ako mi preporucis; tebi pak forum sluzi za lecenje frustracija, tracarenje tipa porse, bmw, sada me i poredis sa nekim "pacijentom" sa kojim igras fudbal... ne znam zasto te ja zanimam uopste? ti moje vreme trosis., a ne ja tvoje

nemas uoipste svest da pises na temu, bilo koju, i onda prozivas moje pisanje - znaci skroz si za izbegavanje

Ja ti predlazem da me stavis na Ignore listu, i svi tvoji problemi ce se resiti..

ma, poklopicu te samo na nekoj temi, kao i do sada

Moram da priznam da sam te potcenio....ti prijatelju zaista imas nekih problema.
Pazi ovaj tvoj post:

p.s. ako treba od ranije sta sam jos prognozirao osim tulsi i takera, da iskopam, ali to je to, da se zna ko je analiiticar broj 1 na krsti. - JA.
I NARAVNO TRAMP RADI ZA MENE, JA SAM SKRENUO METAK. TJ JA SAM NJEGOV BOG., bice kako ja kazem, kao uostalom i do sada

tulsi, volim te, javi mi se ako bude problema da raskantamo ciju biju, fbi i ostale gadove - ugasili su ga!
takere, ne stedi ih, samo udri gadove, ja sm uz tebe. to si moj covek.

GOD BLESS YOU\

neko ce da nahebe, cija kao bija i ostaoi federi

Moram da priznam da sam te potcenio....ti prijatelju zaista imas nekih problema.
ti si operisan i od humora, kao ne znas da i sada masa njih kakofonise da tramp radi za putina, i danas isto za vensa kazu eno ti @nebanesc pljucka da je vens kremaljski placenik? zasto da se ja onda ne nasalim na njihov racun?
za metak su pricali da je namesteno - isto, kako da im objasnim da nisu normalni, da je to nemoguce i suludo? uzaludan posao, i onda logicki im se jedino moze ukazati da je visa sila - to je zauzimanje stava, ali ti si bez stava, i zato jedino znas da vredjas, i izmisljas, ucitavas

ti cak ovde tracaris kolegu sa fudbala, kao inspiraciju za napad na mene
za tulsi i keri,. da nisam promasio? ajde ti pogodi nesto slicno,. pa cemo tebe da proglasimo za analiticara
zar taker nije probio led i omogucio sve ovo danas sa onim intervjuom?

Tulsi Gabbard Weighs in on Trump Oval Office Meeting with Zelensky (VIDEO)

Poslednja izmena:
ti prijatelju zaista imas nekih problema.
Pazi ovaj tvoj post:
ajde kako ga je tihi razumeo, low iq?
prestani da se bavis samnom i da tracaris, vec analiziraj sta je tulsi rekla npr., a ako ti se ne svidja tgp. nadji izvor na drugom mediju

po meni je tulsi brilijantno analizirala sastanak, kristalno jasno

jer je kill deat ratio 12:1
Ако дозволиш, морам да изразим сумњу у овај однос губитака.

Можеш ли да нам презентујеш извор.

Да је однос 12:1, не би се тепали за сваки квадратни метар већ годинама.

Размена мртвих?

Дакле, то је ситуација да мртви војници буду на подручју које контролише супротна страна.

С обзиром да су Руси у офанзиви, а Укри у дефанзиви, када дође до окршаја где Руси преузму територију, они покупе мртве са терена.

Највећи број погинулих не буду покупљени од стране противничке војске, већ свака војска покупи своје мртве.

То што си поставио није број односа погинулих са обе стране, већ однос размењених лешева које је супротна страна покупила.

Ипак, ово јесте занимљиво питање. Однос губитака (и погинулих и рањених и заробљених).

Пробај да потражиш неки други извор.

Размена мртвих?

Дакле, то је ситуација да мртви војници буду на подручју које контролише супротна страна.

С обзиром да су Руси у офанзиви, а Укри у дефанзиви, када дође до окршаја где Руси преузму територију, они покупе мртве са терена.

Највећи број погинулих не буду покупљени од стране противничке војске, већ свака војска покупи своје мртве.

То што си поставио није број односа погинулих са обе стране, већ однос размењених лешева које је супротна страна покупила.

Ипак, ово јесте занимљиво питање. Однос губитака (и погинулих и рањених и заробљених).

to ti je jedini zvanican podatak za sad

da matematika nije takva ne bi Ukrajina imala hronicni deficit vojnika

Tramp u Beloj Kuci kaze Zelenskom: You are running low on soldiers

Mnogo brzo promenili mišljene. :D
Јако мала количина горива, око 3000 тона годишње. Амери су то гориво куповали од Норвежана јер је то много мала количина да вуку са собом, једноставније им је да га купе од локалних снабдевача.
Фирма која је рекла да неће да снабдева горивом је приватна компанија и са америчком војском није имала никакав уговор нити договор о снабдевању него је то куповано као на пумпи.

Јако мала количина горива, око 3000 тона годишње. Амери су то гориво куповали од Норвежана јер је то много мала количина да вуку са собом, једноставније им је да га купе од локалних снабдевача.
Фирма која је рекла да неће да снабдева горивом је приватна компанија и са америчком војском није имала никакав уговор нити договор о снабдевању него је то куповано као на пумпи.
Podavili rep.

Размена мртвих?

Aha, tu tvoja strana stoji samo tako, po 12-15 puta gore.

Back