Iz Norveške stigla brza reakcija, benzinski gigant poručio: Nema više goriva za Amerikance, slava Ukrajini!

Iz Norveške stigla brza reakcija, benzinski gigant poručio: Nema više goriva za Amerikance, slava Ukrajini!​

Haltbakk Bunkers firma (Foto: Facebook)

Haltbakk Bunkers firma (Foto: Facebook)
23 sata
FacebookMessengerTwitterEmailEmail
Benzinski gigant u Norveškoj najavio je zabranu prodaje goriva svim američkim snagama nakon poteza američkog predsjednika Donalda Trumpa prema ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom u Bijeloj kući.

Norveška firma Haltbakk Bunkers najavila je da će prestati sa isporukom goriva svim američkim snagama u Norveškoj uz riječi:

"Nema goriva Amerikancima!".

https://www.klix.ba/biznis/privreda...goriva-za-amerikance-slava-ukrajini/250301123

Jos malo fali pa da se pocnu ubijati u NATO paktu z:D

Ovi Norvezani su izgleda resili da ih skokaju Rusija i SAD zajednickim snagama z:D

Cenim da cemo uskoro saznati da je Norveska vekovna teritorije Amerike oteta Grenlandu z:D
Pa jel Norveška Albanija Envera Hodže pa da joj je politika ispred ekonomije i profita?! Bože sačuvaj.Otišao svet u propast.

https://www.thegatewaypundit.com/20...inister-forced-intervene-after-fuel-supplier/

Čisto informacija za ostale forumase, ovaj link iznad sto nas naturalizovani Amer ili Srbin (po potrebi u zavisnosti od teme) stalno citira…to vam je ko da navodite Kurir ili Informer kao verodostojan izbor informacija. 😉__..ustvari još gore, vlasnik je otuđio pare iz firme, kupio kuću u Miami i Porsche za vozikanje, a u firmi proglasio bankrot da mu sud ne bi oduzeo sve sto ima. _A naivci i dalje klikcu na link i prave pare liku koji sedi negde na golf terenu i pijucka mojito 😂

Nije pametna ideja sto su dozvoljeni linkovi sa fejsbuka ili X-a za otvaranje tema.
Vest je tačna, ali je izmanipulisana i nebitna. Zaista je privatna kompanija rekla da neće da isporuči benzin američkim bazama ali i sami su rekli da su oni kap u moru snabdevača te da je to simbolično.

Ameri će za kaznu što se kurrče da im počupaju uši i to je to.

Tolika mrznja prema Europljanima me zaista iznenadjuje, gde cak i Ameri (oni isti sto su bombardovali Srbiju) su odjednom postali pozitivni likovi, samo zato sto su protiv Ukrajine...i to u ratu koji uopste nema ni veze sa Srbijom.
A sa druge strane, aplicirali za clanstvo u EU, EU nam je najveci izvozni partner sa oko 60% robe proizvedene kod nas, pokrovitelj raznoraznih projekata i bespovratnih kredita...🤔

Tolika mrznja prema Europljanima me zaista iznenadjuje, gde cak i Ameri (oni isti sto su bombardovali Srbiju) su odjednom postali pozitivni likovi, samo zato sto su protiv Ukrajine...i to u ratu koji uopste nema ni veze sa Srbijom.
A sa druge strane, aplicirali za clanstvo u EU, EU nam je najveci izvozni partner sa oko 60% robe proizvedene kod nas, pokrovitelj raznoraznih projekata i bespovratnih kredita...🤔
pa kada neces da cujes, samo bi da uvredis, ostaj zbunjen onda
mi ameri drmamo ovom svetom,a ne nekakvi europljani, ja sad cak sumnjam da ti uopste zivis u usa

Ustvari neki Evropljani shvataju da će ako padne Ukrajina Putin krenuti dalje. Sve više njih ustvari.

Kao što Hitler nije zaustavljen puštanjem Čehoslovačke neće ni ovaj. Znači mora se zaustaviti. On jednostavno ima taj osvajački refleks. To nema veze sa ideologijom. Sam je rekao da su mu ciljevi veći od Ukrajine.

Pricam ti pricu....lol. Kakav mentol moras biti realno da verujes u ovu pricu?

Hajde reci nam kuda ce to "dalje" Putin?

Putin ima "osvajacki" refleks a NATO mu bukvalno pred kucom. Koga ti zaj3bavas realno?

Ustvari neki Evropljani shvataju da će ako padne Ukrajina Putin krenuti dalje. Sve više njih ustvari.

Kao što Hitler nije zaustavljen puštanjem Čehoslovačke neće ni ovaj. Znači mora se zaustaviti. On jednostavno ima taj osvajački refleks. To nema veze sa ideologijom. Sam je rekao da su mu ciljevi veći od Ukrajine.

Moze neki link koji ide u prilog ovoj tvojoj tvrdnji. Hvala unapred.

Pricam ti pricu....lol. Kakav mentol moras biti realno da verujes u ovu pricu?

Hajde reci nam kuda ce to "dalje" Putin?
cek samo dok izbije na dunav, posle ne staje sve do atlantika, ima pobaca ove evroatlantiste sve u okean, a brite u kanal lamans :mrgreen:

jel ti sedis na usima? mi ameri istupamo iZ nafo patke, treba i nas da podavi kao :mazipsa:

ja razumem da zvuci kao zezanje sve ovo, ali mora tako, shvatices kada sve prodje, sad samo PUMPAJ, pitaj studente ako ne znas kako se pumpa

cek samo dok izbije na dunav, posle ne staje sve do atlantika, ima pobaca ove evroatlantiste sve u okean, a brite u kanal lamans :mrgreen:

Ja stvarno ne kapiram ljude koji iskreno veruju u tu pricu kako Putin hoce "dalje". Hajde ovi zapadni debili sto ih njihove vlade strase Rusima kao nekom baba rogom ali neko sa nasih prostora to ne kapiram.

Ja stvarno ne kapiram ljude koji iskreno veruju u tu pricu kako Putin hoce "dalje". Hajde ovi zapadni debili sto ih njihove vlade strase Rusima kao nekom baba rogom ali neko sa nasih prostora to ne kapiram.
to je njima i cilj, da nas ubace u nevericu, samo ih lozi, posebno dlugomira, voli on da ga se lozi, i nema stajanja sve do atlantika, evroatlantskih dezintegracija
On jednostavno ima taj osvajački refleks.
azijatske horde, mongoli, tatari, dzingis kan kompleks, nesto jeste @dlugomir -e, ko ce ga znati? vazno je da se ujedinimo i zaustavimo ga, makar i na atlantiku, on bi plivao preko okena, i nas amere da osvoiji koliko je lud

Poslednja izmena:
odakle sam dobio informaciju, i nista vise od toga.
problem je sto ti ne shvatas da je ta informacija bila irelevantna za temu, sto je direktan napad na licnost, obaska sto preskaces kako je do svega doslo, bankrota itd
znaci, ti si zabio nos u necije privatne stvari, porse, i sam si se privatno upleo
onda ti objasnjavm "mi ameri" da znaci, "mi trampisti", sa pedo-bajdenom sam se stideo, i ti opet ides na licnost atakujuci, kako sam to ja pa amer, kao da je to poenta, a znas da nije

jel si bio na forumu kada su izbori pokradeni za bajdena? nisi! e pa zato i ne znas kako smo se ljuto borili MI AMERI, mene vec prozivali jel sam uhapsen, a sada su svi nasi pusteni
ziveo sam i u EU,
pa eto, jasno, ti si "europljanin", nisi "amer", moguce je i da si neki nivo u odnosu na mene redneck-a:mafijas: ali moras da budes parlamentaran., da uvazis i moj stav. misljenje itd... sada je moja opcija na vlasti ovde, pa shvati, moj stav, pozicija u pol. spektru recimo
@mijak jel kapiras ti da ovakvi zive medju nama?

Poslednja izmena:
ja sam ti vec objasnio da je to stav vecine amera, zaboravljas da je tramp pobedio, a gtp je pro-trampovski uvek bio, i ostao, za vreme bajdena cak i progonjen, demonetizovan na soc. mrezama i sl.

sad vredjas vecinu Srba? ti se cak nisi ni osvrnuo na tekst, vest, info, vec si samo poklopio sa statusom i narugao se bankrotu vlasnika, tj. njegovim citaocima... sad ces meni da solis pamet da ne razlikujem tabloide od vesti?

stvari su proste: tramp poziva na mir, a eu/uk na nastavak rata - o kakvoj ti sada mrznji pricas?

Trump je pobedio, i ja cak mislim da je to dobro, jer ce da rastera bagru koja je namlozila godinama na vlasti. I pored toga, nikad ne bi glasao za Trump, jer covek nije materijal za pravog vodju, samo je siledzija koji je iskoristio momenat nezadovoljstva ljudi (pitam se ko u Srbiji istu taktiku koristi). Osim par stvari sa pocetka mandata (imigracija, polovi) koji zaista imaju smisla, sve drugo, pocevsi od ekonomskih ratova i carina nemaju nikakvog smisla.

Sto se tice The Gateway Pundit, tip je ljiga u rangu Vucicevica, lazi i manipiulacije i deziformacije iz licne koristi.
Pa pazi kako ga Wikipedia definise: The Gateway Pundit (TGP) is an American far-right fake news website. The website is known for publishing falsehoods, hoaxes, and conspiracy theories.
I ti to citas, i mirne savesti stavljas linkove sa tog sajta??
Pazi koliki lazljivac mora da budes, da ti Google zabrani monetizaciju na sajtu...
A da ti objasnim oko bankrota, posto ti verovatno mislis kako je on jadan satanizovan pa je morao da proglasi bankrot...nije njega niko oterao u bankrot, niti mu je firma radila u gubitku, nego je zbog laznih clanaka navukao bes ljudi i natovario sijaset tuzbi na vrat. I kad je ukapirao da ce izgubiti tuzbe, advokat ga je savetovao da proglasi bankrot, i trazi zastitu imovine. I gle slucajnosti...covek povukao pare sa racuna, kupio kuci na Floridi (i Porsche kazu novine 🙃).
E sad zasto bas u Floridi? Pa Florida ima jedan zgodan zakon za bogatase, koji kaze da u slucaju nekih kriminalnih dela ili gubitaka uopsteno, sud i poverioci mogu da ti uzmu ama bas sve, osim, tvoje primary residency (ne znam kako to da prevedem a da je razumljivo). To je jedan od razloga zasto su na Floridi cene eksluzivnih nekretnina nerazumno skupe, a u stvari je potpuno logicno (pranje i sklanjanje novca)

Trump ne poziva na mir, nego koristi situaciju da kolonizuje Ukrajinu, dok je ne pretvori u prah. Jb se njemu za Ukrajince, nego samo da li ce biti korisiti..
I poslenje, pricam o mrznji i stavu pojedinih forumasa o EU, tj da sam iznenadjen stepenom mrznje prama zapadnim zemljama.

Pa Florida ima jedan zgodan zakon za bogatase, koji kaze da u slucaju nekih kriminalnih dela ili gubitaka uopsteno, sud i poverioci mogu da ti uzmu ama bas sve, osim, tvoje primary residency (ne znam kako to da prevedem a da je razumljivo)
ja ti rekoh da sada sumnjam da zivis u usa?
poverioci nigde ne mogu da ti uzmu primary residency, jer nisi bio lud nju da zalazes, da te izbacuje neko na ulicu?
dakle, ti prijatelju mnogo improvizujes, a ja da ispravljam polovinu tvojih nagadjanja i proizvoljnosti, stvarno nemam vremena
. I gle slucajnosti...covek povukao pare sa racuna,
to ti kaze svaki advokat da prvo uradis, jer ce ti drugi pocistiti pare, ako ne uradis

ja ti rekoh da sada sumnjam da zivis u usa?
poverioci nigde ne mogu da ti uzmu primary residency, jer nisi bio lud nju da zalazes
dakle, ti prijatelju mnogo improvizujes, a ja da ispravljam polovinu tvojih nagadjanja i proizvoljnosti, stvarno nemam vremena

Brate priznaj da si ispao glup sto citas neke salabajzerske sajtove..nije sramota

Ekonomija ti nije jaca strana...Nije on "zalagao" imovinu da bi ulozio u biznis, pa da je neko uzima....nego je pare povukao sa firminog racuna u toku sudskog procesa, pa je zastitio novac kupovinom nekretine.
I da, u toj Vi Amerikanci drzavi, ako moze, tuzitelj te izuje iz carapa, a kamoli da ti uzme nekretninu (osim u zgodnom zakonu Florida State)

Ako mene pitas, ti si advokata video samo kad si aplicirao za papire ...😉
Nego priznaj, kako si postao Amer, evo skraticu izbore...verovatno nisi platio za zenidbu jer kinte nemas, zelena lutrija isto mrka kapa jer sa nizom skolskom spremom slabo se prolazi...rekao bi ili si iz mesovitog braka iz 90 ratnih godina, ili si navatao neku sa nasih prostora, sa papirima? 🫵🏻

Idi spavaj prijatelju, kasno je kod tebe, treba sutra da radis. Mmada mi pre delujes ko neko ko radi ono pola radnog vremena dok ne ispunis vremenski uslov da se nakacis na socijalu, pa kad izmuzes, sve ispocetka.. 😉

A ja cu jos lagano par sati da kuckam iz moje Ne-Amerike, jer mi vremenska zona to dozvoljava.

Poslednja izmena:
Ako mene pitas, ti si advokata video samo kad si aplicirao za papire ...😉
ja sam bankrotirao davno vec, znaju ljudi na forumu, pisao sam vec, i sada pisem sve iz iskustva, a i moj predsednik takodje, i to 4x, ti veze sa amerikom NEMAS

Examining Donald Trump's Chapter 11 Bankruptcies

The Four Times Donald Trump Has Declared Bankruptcy

Nego priznaj, kako si postao Amer, evo skraticu izbore...verovatno nisi platio za zenidbu jer kinte nemas, zelena lutrija isto mrka kapa jer sa nizom skolskom spremom slabo se prolazi
i to sam pisao, zelena je u pitanju, eto mirno spavaj, puka sreca je bila u pitanju, a ne moja sposobnost phd ili slicno, zao mi te vise da te izjeda ljubomora
ko radi ono pola radnog vremena dok ne ispunis vremenski uslov da se nakacis na socijalu, pa kad izmuzes, sve ispocetka..
sa polovinom ne mozes na prinudni, nemas pojma, samo lupetas bezveze, ajde reci lepo sta ti treba mozda mogu da ti pomognem

Poslednja izmena:
ja sam bankrotirao, znaju ljudi na forumu, pisao sam vec, i sada pisem sve iz iskustva, a i moj predsednik takodje, ti veze sa amerikom NEMAS

Examining Donald Trump's Chapter 11 Bankruptcies

i to sam pisao, zelena je u pitanju, eto mirno spavaj, puka sreca je bila u pitanju, a ne moja sposobnost phd ili slicno, zao mi te vise da te izjeda ljubomora

Ne pratim bas tvoje finasijsko stanje, ali to sto si spickao kartice do maksimuma pa proglasio bankrot nije nista pohvalno, bolje da cutis i pokrijes se usima.
Ali sto kazes, kad predcednik moze 6 puta, ti imas jos 5 puta kredit 😉

E dokle je doslo, da baksuze izvuku na zelenoj lutiji ..a toliko divnih ljudi znam u Srb koji bi zeleli da dodju ovde da rade i privredjuju, i budu zahvalni za drugi priliku u zivotu....

Pozdrav iz Ne-Amerike, mada jos nije vreme za spavanje...gde li sam ja to?😎

Edit: Nisam samo razumeo deo...bankrotirao sam, pa sad pisem iz iskustva?? O cemu pises iz iskustva? Kako da bankrotiras? ili kako da prevaris banku za sto veci limit? ili kako da izvadim novu karticu na ime zene, dok mi ne prodje zabrana?...E prijatelju, takvih ovde ima na tone...nije ni cudo sto se u Srbiji kaze, kad emigriras, samo sto dalje od nasih...

Ali sto kazes, kad predcednik moze 6 puta, ti imas jos 5 puta kredit 😉
opet lupetas, mora da protekne odredjeni broj godina od poslednjeg puta, bar ja mislim da se ne broji koliko puta
poenta je da sam pocistio racun, a kucu zadrzao kao primarnu rezidenciju, izvini, ako opet kipis od ljubomore, imam vizitku od advokata, ako ti treba
E dokle je doslo, da baksuze izvuku na zelenoj lutiji ..a toliko divnih ljudi znam u Srb koji bi zeleli da dodju ovde da rade i privredjuju, i budu zahvalni za drugi priliku u zivotu....
c'est la vie, ljubomorko, ali ne mozes bez vredjanja, stvarno
Pozdrav iz Ne-Amerike, mada jos nije vreme za spavanje...gde li sam ja to?😎
pogubljen, to ti ja i kazem

Poslednja izmena:
opet lupetas, mora da protekne odredjeni broj godina od poslednjeg puta, bar ja mislim da se ne broji koliko puta

pogubljen, to ti ja i kazem

Kako si ti uopste opstao ovde, kad nista ne znas?
Ti si proglasio licni bankrot, za koji treba da prodje 7-8 godina da bi mogao ponovo to da uradis. Eto taman izracunaj kad mozes sledeci put, pa ko sve Srbende za sve pare kupis BMW, saljes slike u rodnu grudu kako si faca...Vi Ameri 😉

A tvoj mili vodja je sofisticirana kategorija, on strogo poslovni bankrot, potpuno druga kategorija, nikakvih slicnosti, LLC firme..i da, vodja ti je skrljao 6 firmi u bankrot, ostavio dobavljace na cedilu...toliko o toj gromadi od mirotvorca

Nego ziv nisam da li si provalio odakle kuckam..😀

Sta te brate vredjam....izvukli te na zelenoj lutriji, dobijes drugu sansu za zivot, da nesto stvoris u mnogo pogodnijim uslovima nego Srb...a ti sprzis kartice, sto je najgore to je obicno neka sica lova, i proglasis bankrot.
I jesi bar naucio nesto iz tog bankrota? ...osim ratne retorike, to ti videm ide...smlatio bi sa ovim rusofilima pola EU

Ti si proglasio licni bankrot, za koji treba da prodje 7-8 godina da bi mogao ponovo to da uradis.
pa to sam ja rekao, menjao se zakon, ne znam tacan broj godina, recimo da si izguglao dobro
Nego ziv nisam da li si provalio odakle kuckam..😀
pa rece sa floride, znaci priznajes da si izmislio?

Back