- Poruka
- 88.193
Rusi hoće da uzmu ono što su rekli da hoće. Nisu još uvek uzeli sve.Da, ukrajinci sami bacaju bombe po sebi, mazohisti neki![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi hoće da uzmu ono što su rekli da hoće. Nisu još uvek uzeli sve.Da, ukrajinci sami bacaju bombe po sebi, mazohisti neki![]()
Rusi hoće da uzmu ono što su rekli da hoće. Nisu još uvek uzeli sve.
Pa jel Norveška Albanija Envera Hodže pa da joj je politika ispred ekonomije i profita?! Bože sačuvaj.Otišao svet u propast.Iz Norveške stigla brza reakcija, benzinski gigant poručio: Nema više goriva za Amerikance, slava Ukrajini!
![]()
Haltbakk Bunkers firma (Foto: Facebook)
23 sata
FacebookMessengerTwitterEmailEmail
Benzinski gigant u Norveškoj najavio je zabranu prodaje goriva svim američkim snagama nakon poteza američkog predsjednika Donalda Trumpa prema ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom u Bijeloj kući.
Norveška firma Haltbakk Bunkers najavila je da će prestati sa isporukom goriva svim američkim snagama u Norveškoj uz riječi:
"Nema goriva Amerikancima!".
https://www.klix.ba/biznis/privreda...goriva-za-amerikance-slava-ukrajini/250301123
Jos malo fali pa da se pocnu ubijati u NATO paktu
Ovi Norvezani su izgleda resili da ih skokaju Rusija i SAD zajednickim snagama
Cenim da cemo uskoro saznati da je Norveska vekovna teritorije Amerike oteta Grenlandu![]()
EU je u poslednje tri godine iz dana u dan dokazivala da su im ideologija i politika ispred ekonomije.Pa jel Norveška Albanija Envera Hodže pa da joj je politika ispred ekonomije i profita?! Bože sačuvaj.Otišao svet u propast.
Kad Ukrajinci nisu hteli da smaknu Zelenskog sada neka ginu.Neki evropljani lože Ukrajince da izginu do zadnjeg (pa da je onda lakše raskomadaju?)
Vest je tačna, ali je izmanipulisana i nebitna. Zaista je privatna kompanija rekla da neće da isporuči benzin američkim bazama ali i sami su rekli da su oni kap u moru snabdevača te da je to simbolično.Nije pametna ideja sto su dozvoljeni linkovi sa fejsbuka ili X-a za otvaranje tema.
pa kada neces da cujes, samo bi da uvredis, ostaj zbunjen ondaTolika mrznja prema Europljanima me zaista iznenadjuje, gde cak i Ameri (oni isti sto su bombardovali Srbiju) su odjednom postali pozitivni likovi, samo zato sto su protiv Ukrajine...i to u ratu koji uopste nema ni veze sa Srbijom.
A sa druge strane, aplicirali za clanstvo u EU, EU nam je najveci izvozni partner sa oko 60% robe proizvedene kod nas, pokrovitelj raznoraznih projekata i bespovratnih kredita...![]()
Ustvari neki Evropljani shvataju da će ako padne Ukrajina Putin krenuti dalje. Sve više njih ustvari.
Kao što Hitler nije zaustavljen puštanjem Čehoslovačke neće ni ovaj. Znači mora se zaustaviti. On jednostavno ima taj osvajački refleks. To nema veze sa ideologijom. Sam je rekao da su mu ciljevi veći od Ukrajine.
Ustvari neki Evropljani shvataju da će ako padne Ukrajina Putin krenuti dalje. Sve više njih ustvari.
Kao što Hitler nije zaustavljen puštanjem Čehoslovačke neće ni ovaj. Znači mora se zaustaviti. On jednostavno ima taj osvajački refleks. To nema veze sa ideologijom. Sam je rekao da su mu ciljevi veći od Ukrajine.
cek samo dok izbije na dunav, posle ne staje sve do atlantika, ima pobaca ove evroatlantiste sve u okean, a brite u kanal lamansPricam ti pricu....lol. Kakav mentol moras biti realno da verujes u ovu pricu?
Hajde reci nam kuda ce to "dalje" Putin?
cek samo dok izbije na dunav, posle ne staje sve do atlantika, ima pobaca ove evroatlantiste sve u okean, a brite u kanal lamans![]()
to je njima i cilj, da nas ubace u nevericu, samo ih lozi, posebno dlugomira, voli on da ga se lozi, i nema stajanja sve do atlantika, evroatlantskih dezintegracijaJa stvarno ne kapiram ljude koji iskreno veruju u tu pricu kako Putin hoce "dalje". Hajde ovi zapadni debili sto ih njihove vlade strase Rusima kao nekom baba rogom ali neko sa nasih prostora to ne kapiram.
azijatske horde, mongoli, tatari, dzingis kan kompleks, nesto jeste @dlugomir -e, ko ce ga znati? vazno je da se ujedinimo i zaustavimo ga, makar i na atlantiku, on bi plivao preko okena, i nas amere da osvoiji koliko je ludOn jednostavno ima taj osvajački refleks.
problem je sto ti ne shvatas da je ta informacija bila irelevantna za temu, sto je direktan napad na licnost, obaska sto preskaces kako je do svega doslo, bankrota itdodakle sam dobio informaciju, i nista vise od toga.
pa eto, jasno, ti si "europljanin", nisi "amer", moguce je i da si neki nivo u odnosu na mene redneck-aziveo sam i u EU,
ja sam ti vec objasnio da je to stav vecine amera, zaboravljas da je tramp pobedio, a gtp je pro-trampovski uvek bio, i ostao, za vreme bajdena cak i progonjen, demonetizovan na soc. mrezama i sl.
sad vredjas vecinu Srba? ti se cak nisi ni osvrnuo na tekst, vest, info, vec si samo poklopio sa statusom i narugao se bankrotu vlasnika, tj. njegovim citaocima... sad ces meni da solis pamet da ne razlikujem tabloide od vesti?
stvari su proste: tramp poziva na mir, a eu/uk na nastavak rata - o kakvoj ti sada mrznji pricas?
ja ti rekoh da sada sumnjam da zivis u usa?Pa Florida ima jedan zgodan zakon za bogatase, koji kaze da u slucaju nekih kriminalnih dela ili gubitaka uopsteno, sud i poverioci mogu da ti uzmu ama bas sve, osim, tvoje primary residency (ne znam kako to da prevedem a da je razumljivo)
to ti kaze svaki advokat da prvo uradis, jer ce ti drugi pocistiti pare, ako ne uradis. I gle slucajnosti...covek povukao pare sa racuna,
ja ti rekoh da sada sumnjam da zivis u usa?
poverioci nigde ne mogu da ti uzmu primary residency, jer nisi bio lud nju da zalazes
dakle, ti prijatelju mnogo improvizujes, a ja da ispravljam polovinu tvojih nagadjanja i proizvoljnosti, stvarno nemam vremena
ja sam bankrotirao davno vec, znaju ljudi na forumu, pisao sam vec, i sada pisem sve iz iskustva, a i moj predsednik takodje, i to 4x, ti veze sa amerikom NEMASAko mene pitas, ti si advokata video samo kad si aplicirao za papire ...![]()
i to sam pisao, zelena je u pitanju, eto mirno spavaj, puka sreca je bila u pitanju, a ne moja sposobnost phd ili slicno, zao mi te vise da te izjeda ljubomoraNego priznaj, kako si postao Amer, evo skraticu izbore...verovatno nisi platio za zenidbu jer kinte nemas, zelena lutrija isto mrka kapa jer sa nizom skolskom spremom slabo se prolazi
sa polovinom ne mozes na prinudni, nemas pojma, samo lupetas bezveze, ajde reci lepo sta ti treba mozda mogu da ti pomognemko radi ono pola radnog vremena dok ne ispunis vremenski uslov da se nakacis na socijalu, pa kad izmuzes, sve ispocetka..
ja sam bankrotirao, znaju ljudi na forumu, pisao sam vec, i sada pisem sve iz iskustva, a i moj predsednik takodje, ti veze sa amerikom NEMAS
Examining Donald Trump's Chapter 11 Bankruptcies
i to sam pisao, zelena je u pitanju, eto mirno spavaj, puka sreca je bila u pitanju, a ne moja sposobnost phd ili slicno, zao mi te vise da te izjeda ljubomora
opet lupetas, mora da protekne odredjeni broj godina od poslednjeg puta, bar ja mislim da se ne broji koliko putaAli sto kazes, kad predcednik moze 6 puta, ti imas jos 5 puta kredit![]()
c'est la vie, ljubomorko, ali ne mozes bez vredjanja, stvarnoE dokle je doslo, da baksuze izvuku na zelenoj lutiji ..a toliko divnih ljudi znam u Srb koji bi zeleli da dodju ovde da rade i privredjuju, i budu zahvalni za drugi priliku u zivotu....
pogubljen, to ti ja i kazemPozdrav iz Ne-Amerike, mada jos nije vreme za spavanje...gde li sam ja to?![]()
opet lupetas, mora da protekne odredjeni broj godina od poslednjeg puta, bar ja mislim da se ne broji koliko puta
c'est la vie, ljubomorko, ali ne mozes bez vredjanja, stvarno
pogubljen, to ti ja i kazem
c'est la vie, ljubomorko, ali ne mozes bez vredjanja, stvarno
pa to sam ja rekao, menjao se zakon, ne znam tacan broj godina, recimo da si izguglao dobroTi si proglasio licni bankrot, za koji treba da prodje 7-8 godina da bi mogao ponovo to da uradis.
pa rece sa floride, znaci priznajes da si izmislio?Nego ziv nisam da li si provalio odakle kuckam..![]()