Iz mog ugla o romanu Lanac Adrijana Makintija

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
5.845
roman.jpg
Lanac“ je psihološki triler koji čitaoce navodi na razmišljanje o porodici, ljubavi, bolu, zločinu, narkomaniji.

Brojne je teme započeo i uspešno ih priveo kraju pisac Adrijan Makinti. Roman je sve vreme dinamičan i nimalo nije dosadan.

Kada smo bili deca dobijali smo u poštanskom sandučetu anonimno pismo -lanac sreće. Ko ne napiše još 15 ili 20 takvih pisama, biće kažnjen. Ukoliko nastavi lanac sledeće srede može da očekuje iznenadnu, veliku sreću.

Danas to pismo dobijamo na Fejsbuku i na Viberu. U poštanskom sandučetu nalazimo samo reklame, eventualno neki račun koji nam ne stiže na našu imejl adresu.

Koliko smo spremni da zanemarimo sve moralne i etičke principe kako bismo pomogli našoj deci i porodici? Radi se o životu dece i o opstanku porodice.

Da li ljubav i porodica mogu da izleče narkomana?

Da li se bebe rađaju kao čiste i nevine? Da li će te bebe postati dobre osobe? Neke bebe će imati srećno detinjstvo i postaće dobri ljudi, dobre žene.

Neke druge bebe će, sticajem okolnosti, postati loši. Postoje i bebe čija je majka koristila LSD i tako ih još pre rođenja obeležila. Postala su zla deca. Zle osobe.

Lanac. Lanac koji donosi bol i tugu i menja živote porodica.

Da li će Rejčel biti dovoljno hrabra da se izbori u najtežim danima svog života? Ko su Mesečev Zrak i Pečurkica?

Odgovore na ova pitanja možete dobiti ukoliko pročitate roman „Lanac“.

Fotografija preuzeta sa sajta IK Vulkan Ocena 10/10

Iz kratkog uvoda u knjigu kao da ipak ima organizator te lutrije i da koristi vezu koju svaki roditelj ima da ima stalnu kombinaciju iznova ponavlja ali dokle to traje?nisam i verovatno necu procitati knjigu i stvarno me zanima da li postoji izlaz iz te situacije,lanca ishrane za glavnog predatora rekao bih.samo mi reci ako neces da otkrijes kraj da li je neki roditelj prijavio policiji ili je nasao organizatora i zaustavio lanac?🙏 hvala

Uh malo vise detalja molim te.sta se trazi za otkup i moxe li da se uopste prekine taj lanac?
Sta se sve trazi za otkup te dece?novac,usluga

Najpre se traži novac, zatim otmica drugog deteta, i kasnije možda neka usluga, nezakonita.

Iz kratkog uvoda u knjigu kao da ipak ima organizator te lutrije i da koristi vezu koju svaki roditelj ima da ima stalnu kombinaciju iznova ponavlja ali dokle to traje?nisam i verovatno necu procitati knjigu i stvarno me zanima da li postoji izlaz iz te situacije,lanca ishrane za glavnog predatora rekao bih.samo mi reci ako neces da otkrijes kraj da li je neki roditelj prijavio policiji ili je nasao organizatora i zaustavio lanac?🙏 hvala

Zašto nećeš da pročitaš knjigu? Ne voliš trilere ili?

Back