Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Testovi iz 1. sa -6 od max poena (ako se dobro secam
)
Voznja iz 1.

Voznja iz 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put testove u NS-u pao jer su bili u sred exita pa nista ucio nisam. . . Drugi put prosao bez problema, pa voznju polozio 4-put iz prve. Inace nikad nisam pao na poligonu, uvek negde na putu zaj. . .
U Texasu testove polozio iz prve, a voznju iz druge. . . Prvi put pao na najglupljem mogucem, parkiranje paralelno. Nikad, ali nikad ni pre ne posle toga nisam imao nikakav problem sa parkiranjem paralelno i uvek ga parkiram bez problema i bez ikakvih ogrebotina, sve bude glace za glace ne moze biti, i taj jedan jedini put kad sam parkirao zaj. . . se. Hocu lepo da namestim auto, i idem u rikverc gledam oko sebe iza sebe, stanem i reko mogo bi ga jos mrvicu nazad i pogledam da li mogu na retrovizore ja se izokrecem, ma nema problema nista iza moze i samo sto krenem dotaknem neki stubac koji mi je bio iza zadnjeg stuba pa ga i ne vidim i kraj polaganja. . . Racuna se kao da sam udario auto iza sebe. . .
Prvi udes sam napravio jos u 7 osnovne, tata mi dao da prkiram ficu u supu, i ja idem prema supi, skrenem da udjem u nju, malo brze skrenem i promasim ulaz i zakucam se u zid. . .
Drugi udes pre 13 meseci. Tek dobio tablice na novim kolima, idem gradom, dodjem na semafor i upali se zuto isao oko 50 i reko mogu stati, stanem a lika iza mene ne stane i udari me od pozadti. . .
Posle toga sam prestao stajati na zuto za sva vremena, nek mi daju kaznu, OK ali da me opet neko na zavari od pozadi kao tad. . .
ja sutra kretjem da vozim po gradu..pazite se sutra ujutro![]()
...prve....a plavusa sam![]()