Iz Beograd puta okrivljuju meteorologe za haos u Beogradu

Konrad-19

Buduća legenda
Poruka
33.882
Željko Maravić iz Zimske službe “Beograd puta“ je za RTS rekao da su za današnji kolaps u beogradskom saobraćaju odgovorni meteorolozi.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=03&nav_category=12&nav_id=1489116

Kako je naveo u Beogradskoj hronici, nadležne službe su dobile pogrešnu vremensku prognozu.

“Sneg je počeo da pada oko dva izjutra, a nama je u 6.00 rečeno da se očekuje provejavanje slabog snega. Međutim, ono danas je bilo sve samo ne provejavanje“, naveo je Maravić.

On je dodao i da je pravo upozorenje stiglo posle 9.00.

“Upozorili su da nas očekuje deset centimetara snega, pa smo podigli stepene pripravnosti. Prognoza je mogla da bude tačnija“, istakao je Maravić.

:zlud: :zblesav:

*Падне снег у јануару*

Зимске службе у Србији:

Screen_Shot_2018-10-25_at_11.02.15_AM.jpg

Poslednja izmena:
Најбахатији, најпримитивнији и највећи дилетанти у друштву владају државом. Било би им поштеније и паметније да су се извинили за пропуст, а не да се дају овакве изјаве које су на нивоу дегенерика.

Све је то слика владајуће гарнитуре. Жалосно.

Željko Maravić iz Zimske službe “Beograd puta“ je za RTS rekao da su za današnji kolaps u beogradskom saobraćaju odgovorni meteorolozi.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=03&nav_category=12&nav_id=1489116

Kako je naveo u Beogradskoj hronici, nadležne službe su dobile pogrešnu vremensku prognozu.

“Sneg je počeo da pada oko dva izjutra, a nama je u 6.00 rečeno da se očekuje provejavanje slabog snega. Međutim, ono danas je bilo sve samo ne provejavanje“, naveo je Maravić.

“Upozorili su da nas očekuje deset centimetara snega, pa smo podigli stepene pripravnosti. Prognoza je mogla da bude tačnija“, istakao je Maravić.

Haha ja sam znao jos pre 10 dana da ce da pada sneg posle nove godine

Kakvi pajaci

VEst je kao sa njuz.net

- - - - - - - - - -

nema brige narode tu je preCEdnik da vas vadi iz zavejanih autobusa GSP-a silnim snegom od 2 cm

vucic6.jpg

Најбахатији, најпримитивнији и највећи дилетанти у друштву владају државом. Било би им поштеније и паметније да су се извинили за пропуст, а не да се дају овакве изјаве које су на нивоу дегенерика.

Све је то слика владајуће гарнитуре. Жалосно.

I second this (potpisujem)! :ok:

_nobody_

axaxa

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=04&nav_category=12&nav_id=1489319

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da juče ni u jednom trenutku nije bilo kolapsa, i da ne treba verovati fotografijama na društvenim mrežama.

verujete valjda vise meni nego svojim ocima

u neku ruku je i dobro da uocimo koliko nas bezocno mogu lagati

i koliko obraza nemaju

kad nas ovako lazu za ocite stvari , koliko tek lazu za ono sto ne vidimo

Video sam vest ovo postaje ozbiljan bezobrazluk i osionost vlasti. Ovo prelazi u komplet ludilo

CUJ OVO, NE VERUJEM TIM SLIKAMA....

Ne kaže se za džabe "laže kao meteorolog". Ja mislim da je vremenska prognoza najdebilniji televizijski segment ikada u istoriji medija i svako ko to gleda i prati je preprana budala. Oni apsolutno nikada ništa ne pogode ali ljudi to opet gledaju i kao veruju. Takođe i kvazi internet sajtovi sa takvom tematikom.
Sneg jeste loše očišćen i naravno da to nije zato što su oni kao slušali vremensku prognozu nego zato što ih boli dupe da čiste. Može im se. A i narod se vala rasplakao kao da padaju gole babe. Palo 20 cm snega, moš' misliti strahote. Pa obuj čizme, uzmi lopatu pa očisti, vozi polako i oprezno ili idi peške jedan dan. Kad ih vidim kako objavljuju slike, Boga ti, neočišćenih ulica i trotoara i kako plaču, tačno mi neke ospe iskaču.

Back