Ивица Дачић: Посета папе Фрање Србији била би корисна за српски народ

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.026
Папу Фрању ни многи католици не миришу, убедљииво гори избор од Бенедикта XVI-ог.
Аргентинац је Сорошев човек и глобалиста. Бенедикт је спадао у конзервативне кардинале, пре свог потификата.
Због чега је вероватно и морао да се повуче.

Poslednja izmena:
Папу Фрању ни многи католици не миришу, убедљииво гори избор од Бенедикта XVI-ог.
Аргентинац је Сорошев човек и глобалиста. Бенедикт је спадао у конзервативне кардинале, пре свог потификата.
Због чега је вероватно и морао да се повуче.

Где смо ми у причи о Фрањи и Бенедикту?

Где смо ми у причи о Фрањи и Бенедикту?

Са Бенедиктом знаш на чему си, он је тврда струја. Фрањо је велики ласкавац а такви су најопаснији...

1:38 >

Аргентинац је Сорошев човек.

Rajcinger je dobar duhovnik i sveštenik starog kova.

Franjo je Latinos, I to Argentinac, što znači da naginje socijalizmu, levicarenju, globalizmu, antiimperijalizmu i slično.

Ali sam slušao neka njegova predavanja, takodje je veliki duhovnik i veliki čovek, samo Crkvi možda sada ne treba Mekani, već Stroži Otac.

Još jedna realnost koja mora da se prihvati je da se vernici Crkve nalaze na južnoj, ne na severnoj hemisferi, a od svih kardinala iz J. Amerike i Afrike, Bergoglio je najbolji izbor.

Otkud mrznja prema ovom Papi? Izjava? Jel Vatikan priznao Kosovo?

Ej..mani me te vatikanske mimikrije...kao šatro nije Vatikan priznao..isto kao i ona mimikrija kao šatro nije Izrael priznao...a ovamo i jedni i drugi SVE UCINILI DA SE DESI 1999. i tzv Kosovo.

ZNAŠ LI GDE SE NA BALKANU NALAZI NAJVECA KATEDRALA ?!

Ne...nije Zagreb...
Ne...nije ni Split...
Ne...nije ni Mostar...
Nije ni Čitluk...

NALAZI SE U PRIŠTINI NA KOSOVU, GDE KATOLIKA NEMA NI 0,5% !!!

SVE TI JASNO...KAKVE SU STVARNE NAMERE VATIKANA...SPRAM KOSOVA I SRBA...

...

Dragor - Govoriti o Svetom ocu Papi Franji,kao "Sorosevom coveku " moram reci,da je obicna budalastina.Sto se tice druge etikete,da je "globalista",pa od kada
je biti globalista greh !!! Pa svi mi,koji sebi kompimentiramo da smo intelektualci,zar mi svi ne zelimo globalizam??? Pa necemo valjda u ovom vec poodmaklom
dvadeset prvom veku,da se ucaurimao u svoja plemenska,malogradjanska shvatanja i poimanja zivota. Sveti Otac Papa Franja,ucinio bi neizmernu cast,kada bi
dosao u poseti Srbiji.Medjutim,toj poseti se protivi grupa retrogradnih primitivnih Episkopa Srpske Pravoslavne Crkve.Ti ljudi u mantijama,stalno vuku drzavni brod
Srbije,ka dnu ka ponoru,srednjevekovnom mraku.Oni ne dozvoljavaju trasformaciju SPC,koja je nuzna,bez koje SPC nema nikave perspektive,da pridobije mladu
generaciju,za svoje vernike.Ukoliko se propusti ova poslednja sansa,da Rimski Papa,poseti Srbiju,dok je na celu Rimo Katolicke Crkve Papa Franja,tesko,da ce bilo
koji njegov naslednik,ikada pozeleti da u Srbiju dodje.Mislim da bi Vrh Vlasti u Srbiji,trebalo da izvrsi snazan pritisak na SPC da promeni svoje nisljenje,u vezi poset
Pape Srbiji.Taj pritisak,treba izvrsiti uskracivanjem dotacija SPC,dok ne da svoju saglasnost,za Papinu posetu Srbiji.!

Dragor - Govoriti o Svetom ocu Papi Franji,kao "Sorosevom coveku " moram reci,da je obicna budalastina.Sto se tice druge etikete,da je "globalista",pa od kada
je biti globalista greh !!! Pa svi mi,koji sebi kompimentiramo da smo intelektualci,zar mi svi ne zelimo globalizam??? Pa necemo valjda u ovom vec poodmaklom
dvadeset prvom veku,da se ucaurimao u svoja plemenska,malogradjanska shvatanja i poimanja zivota. Sveti Otac Papa Franja,ucinio bi neizmernu cast,kada bi
dosao u poseti Srbiji.Medjutim,toj poseti se protivi grupa retrogradnih primitivnih Episkopa Srpske Pravoslavne Crkve.Ti ljudi u mantijama,stalno vuku drzavni brod
Srbije,ka dnu ka ponoru,srednjevekovnom mraku.Oni ne dozvoljavaju trasformaciju SPC,koja je nuzna,bez koje SPC nema nikave perspektive,da pridobije mladu
generaciju,za svoje vernike.Ukoliko se propusti ova poslednja sansa,da Rimski Papa,poseti Srbiju,dok je na celu Rimo Katolicke Crkve Papa Franja,tesko,da ce bilo
koji njegov naslednik,ikada pozeleti da u Srbiju dodje.Mislim da bi Vrh Vlasti u Srbiji,trebalo da izvrsi snazan pritisak na SPC da promeni svoje nisljenje,u vezi poset
Pape Srbiji.Taj pritisak,treba izvrsiti uskracivanjem dotacija SPC,dok ne da svoju saglasnost,za Papinu posetu Srbiji.!

1) Nije on nikakav sveti otac
2) Vatikan je druze od 1922. i DRZAVA dakle on je i POLITICKA FIGURA A NE TEK NEKAKVA DUHOVNA
3) AKO SU BOZIJI LJUDI ŠTA CE IM VATIKANSKA BANKA ? - JEL TO ONO NWO LUDILO SA AMERICKOG DOLARA "IN GOD WE TRUST"...GDE SE JASNO KAO BOG PODRAZUMEVA NOVAC TJ MATERIJALIZAM TJ SATANA.

Prema tome...mani me te sektaške NWO mantre :rtfm:

...

другари, а зашто не волите папу Фрању? сметају вам његови левичарски испади? разумем вас.

Ne volimo one koji se lazno predstavljaju kao Boziji izaslanici..., a dok broje dolare i vagaju zlato u vatikanskoj banci, a do kojih su dosli vadeci zube Srbima i Jevrejima...izmedjuostalih...

...

другари, а зашто не волите папу Фрању? сметају вам његови левичарски испади? разумем вас.

Не волимо Фрању, Рација, Војтилу и генерално римокатолике.

Back