- Poruka
- 387
U Uhvatila nas iz DS-a panika zbog SPS-a od koga smo osam puta jači. :shock:
I od kog ce vam zavisiti da li cete formirati vladu :shock:!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I od kog ce vam zavisiti da li cete formirati vladu :shock:!!!![]()
Ti si covece zesci lik![]()
Ali diže se i za ragom. 
Pod uslovom da pređe cenzus. Prodana duša napravila dil sa Amerima da ukoliko pređe cenzus podrži manjinsku vladu Demokratske stranke. Govori se u masonskim krugovima, uskoro će biti u medijima.
Ali diže se i za ragom.
[/QUOTE]Možda, ako pređu cenzus i ako ih potkupe Ameri.
Jeste. Da me nema trebalo bi me izmisliti. Za dobrim se konjem prašina diže.Ali diže se i za ragom.
![]()
Ja sam objektivan, i znam da se našalim na svoj račun, čak i da se rugam samom sebi.
Ja sam objektivan, i znam da se našalim na svoj račun, čak i da se rugam samom sebi.
па ништа чудно леватска интеранционалаPod uslovom da pređe cenzus. Prodana duša napravila dil sa Amerima da ukoliko pređe cenzus podrži manjinsku vladu Demokratske stranke. Govori se u masonskim krugovima, uskoro će biti u medijima.
ako je po danasnjoj berzi, ovo je izvesno

Bolje i to neko da se ide na nove izbore...tri meseca ima da pregovaraju i na kraju ako se ne dogovore ide se u novu kampanju a tu je onda i gotova godina apsolutno za sve...dobro je sto narod konacno shvata i sve vise veruje tadicu.Nadam se da ce nas na sledecim izborima biti jos vise i da necemo zavisiti od kostunjavog ili sps-a!

Da li je ovde nekima jasno da će članstvo SPS-a pre da smeni Dačića nego što će mu dozvoliti koaliciju sa DS-om.

A otkrio si toplu vodu...![]()