- Poruka
- 6.825
Je li ovo SPS pretnja. Baš da vidim da li smeš učiniti to što pišeš. Lako je govoriti, ali je teško tvoriti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Donqihote, niko neće zagristi tu kosku koju si bacio. SPS je poznat po političkim ubistvima, mi nismo.
Je li ovo SPS pretnja. Baš da vidim da li smeš učiniti to što pišeš. Lako je govoriti, ali je teško tvoriti.
Ja bogami neću. Ne bavim se kriminalom, nikome ne dugujem i kraj priče. SPS je poznat po kriminalu.
Pod uslovom da pređe cenzus. Prodana duša napravila dil sa Amerima da ukoliko pređe cenzus podrži manjinsku vladu Demokratske stranke. Govori se u masonskim krugovima, uskoro će biti u medijima.

naučna fantastika
Dačić neće podržati DS, zašto da žicuje pare od Amera, kad mu više mogu ponuditi crno-seljačka koalicija, i da ostane čista obraza pred svojim biračima??
nama jelte![]()

Logicno je, stranke su levice, imaju slicna shvatanja.

a šta misliš o tome da ih sps podrži kao manjinsku vladu, pa da to objasni nama biračima:rolleyes:
5 principa nam je prihvatljivo, a ne verujem da će nam ostati dužni![]()
pa ja sam pristalica one izvorne ideje SPS-a koja je sprovedena u praksi 1993. godine
tako da ne pristajem na nikakve podršeke DS-u i njihovoj vladi
mi znamo najbolje, SLOBO SLOBODO
Ja se slažem s tobom, samo imamo mali problem: nikako da pređemo cenzus.![]()

Daj bože da ne pređu cenzus, ali ako pređu podržaće manjinsku vladu DS-a, što ja ne bih voleo. Gljivica Dačići je gadan igrač, alav i lako podmitljiv. Podržao je i vladu DSS-a bez obzira što je Koštunjavi poslao u Hag Miloševićeve generale.

Takav "kolega" ne treba ni onome što si napisala u lokaciji ispod avatara.
:rolleyes: