IVICA DAČIĆ ĆE PODRŽATI VLADU DS-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li ovo SPS pretnja. Baš da vidim da li smeš učiniti to što pišeš. Lako je govoriti, ali je teško tvoriti.

Ма каква "претња" - то је само логичко закључивање. Србима је доста *********а, изволте тамо код Мила па агитујте. Нама сте се попели на врх главе. Наравно ово не важи за Србе из Црне Горе.

Pod uslovom da pređe cenzus. Prodana duša napravila dil sa Amerima da ukoliko pređe cenzus podrži manjinsku vladu Demokratske stranke. Govori se u masonskim krugovima, uskoro će biti u medijima.

naučna fantastika
Dačić neće podržati DS, zašto da žicuje pare od Amera, kad mu više mogu ponuditi crno-seljačka koalicija, i da ostane čista obraza pred svojim biračima??
nama jelte:mrgreen::mrgreen:

Za SPS bi bilo najbolje da podrzi vladu Dsa.Ali moraju se odreci Milosevica obavezno i one njihove katastrofalne politike.Ovo im je prilika za modernizacuju stranke i odbacivanje proslosti.Uostalom SPS se kako mi se cini vec polako odrice Milosevica,a i saradnje sa SRS.Evo im prilike da se opamete i odreknu Milosevica.Treba u kampanji da napadaju ovaj sljam iz DSSiNS i SRS.DS je jedina prava stranka u Srbiji,Boris Tadic najbolji politicar.Zaista sledi politiku Zorana Djindjica,A ne kao Ceda da lupa gluposti .Nekada je Zoran Djindjic Bio najbolji politicar na Balkanu,a Tadic je takodje na dobrom putu.Naravno pored Tadica tu je i Milo Djukanovic koji je pravi Car.Njih dvojica su najbolji

naučna fantastika
Dačić neće podržati DS, zašto da žicuje pare od Amera, kad mu više mogu ponuditi crno-seljačka koalicija, i da ostane čista obraza pred svojim biračima??
nama jelte:mrgreen::mrgreen:

a šta misliš o tome da ih sps podrži kao manjinsku vladu, pa da to objasni nama biračima:rolleyes:
5 principa nam je prihvatljivo, a ne verujem da će nam ostati dužni:lol:

a šta misliš o tome da ih sps podrži kao manjinsku vladu, pa da to objasni nama biračima:rolleyes:
5 principa nam je prihvatljivo, a ne verujem da će nam ostati dužni:lol:

pa ja sam pristalica one izvorne ideje SPS-a koja je sprovedena u praksi 1993. godine
tako da ne pristajem na nikakve podršeke DS-u i njihovoj vladi
mi znamo najbolje, SLOBO SLOBODO

Ali ovo nećete nikada vratiti:

YU137.JPG

Daj bože da ne pređu cenzus, ali ako pređu podržaće manjinsku vladu DS-a, što ja ne bih voleo. Gljivica Dačići je gadan igrač, alav i lako podmitljiv. Podržao je i vladu DSS-a bez obzira što je Koštunjavi poslao u Hag Miloševićeve generale.

цццццц...зар тако о колеги...пријатељу такорећи...ко је коме ближи нег' коалициони - једни другима...?:confused:

:dontunderstand::whistling:

nemam nista protiv i ako dachic podrzi. ako ce stati iza programa, neka podrzi. ja glasam za tu i tu ideju, a ko ce na kraju to podrzavati, manje vise mi je svejedno.
evo, i ljubitelj betovena pa skapirao da je sad doslo vreme kljucnog izbora. i njihova maja, pa uprosceno kapira i kaze da je dilema :evropa ili izolacija. pojednostavljeno, ali u sustini tachno.

svako ko misli da, posto smo u blatu, ne treba da se jos par decenija ridamo u njemu placici, treba da bude dobrodosao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back