Ivanović treći stranac sa 100 utakmica

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.229
Kapiten ruskog šampiona Zenita upisao se u istoriju kluba iz Sankt Peterburga


1568641354906.png


Branislav Ivanović je ušao u istoriju Zenita u meču protiv Arsenala.

Srpski defanzivac je odigrao 100 meč i tako postao treći iz ove generacije kome je to uspelo. Više utakmica za klub iz Sankt Peterburga iz sadašnje generacije imaju jedino Oleg Šatov (113) i Artjom Džuba (107).

Kapiten Zenita je postao i treći stranac u Zenit koji je prešao ovu magičnu brojku.

- Ovo je velika stvar za mene. Presrećan sam i zadovoljan što sam uspeo da pređem magičnu brojku. Velika je čast. Nije lako kao stranac ovako nešto ostvariti. Nadam se da ću do kraja ugovora odigrati bar još 50 utakmica. Za mene je od ovog jubileja bitnije to što je ekipa uspela da trijumfuje – rekao je Branislav Ivanović, u izjavi za zvanični sajt Zenita.

Kapiten Zenita je izdvojio utakmicu koji će pamtiti.

- Na svim mečevima koje sam odigrao, bilo je srcem. Ipak jedan ima poseban značaj za meče, a to je onaj protiv Urala na otvaranju novog stadiona, kada sam i postigao gol. Mislim da ću taj trenutak pamtiti do kraja života. Navijači su mi tada priredili veliko iznenađenje i hvala im zbog toga. Bilo je nekih tužnih trenutka, ali o njima ne želim da pričam.

Ivanović
će 101 meč odigrati u utorak u Ligi šampiona na gostovanju protiv Liona.

- Iamo velike ambicije ove sezone u Ligi šampiona. Dobili smo grupu u kojoj su svi timovi podjednako dobri. Naš cilj je da prođemo u drugi krug. Presrećan sam što ću 101 meč odigrati baš u Ligi šampiona – rekao je Ivanović.

http://zurnal.rs/fudbal/sirom-planete/85651/ivanovic-treci-stranac-sa-100-utakmica?lang=lat
 

Back
Top