Иванка Поповић из Прогласа: Хвала студентима, али ми преузимамо сада

Casual Observer

Legenda
Poruka
74.190

Иванка Поповић из Прогласа: Хвала студентима, али ми преузимамо сада​

9CCEA183-7020-4805-8491-9042AFE2B920.jpeg

Професорка Иванка Поповић из иницијативе Проглас изјавила је да су студенти учинили велику ствар својим протестима, али да је сада неопходно преузети их и захвалити им на свему што су урадили.

На питање водитељке Н1 да ли су огромна очекивања и превелик терет на студентима и младима, Поповићева каже, да је време за политичке чиниоце да преузму ствари у своје руке.
- Студенти су урадили огромну ствар, ослбодили су нас страха, дали наду, а сада је је једина пристојна ствар да им кажемо “хвала што сте то урадили, ко има снаге нека остане, али ми преузимамо сада”. Е сад, то “ми преузимамо сада” ће бити тест за нас, а последице ће осећати сви. Јесте да раније нисмо били успешни, али сад нам историја даје шансу и било би страшно да ту шансу не искористимо. Нама су студенти дали другу шансу – рекла је Поповићева.

PROGLAS ODSVIRAO KRAJ STUDENTSKIM PROTESTIMA: "SADA PREUZIMAMO MI!"

Voditeljka N1: "Mišljenje mnogih je da smo stavili ogromna očekivanja na pleća studenata i mladih ljudi."

Ivanka Popović - osnivač opozicione organizacije ProGlas: "To je tačno, studenti su uradili ogromnu… pic.twitter.com/LVFzTP1rSp

— Detektor laži (@LaziDetektor) January 16, 2025

https://www.politika.rs/scc/clanak/...glasa-hvala-studentima-ali-mi-preuzimamo-sada

Proglas se oglasio, a i bilo je pitanje trenutka.

Back