Ивана Шпановић објавила лажну фотографију са протеста опозиције

zakljucak je da nema resenja. nema svaka prica hepi end. jbg
Има решења.

Ако особа има ангину пекторис, а тренутно јој уперен пиштољ у главу, логичан след потеза је:
1) склониш непосредну опасност по њен живот
2) потом лечиш јој ангину

Има решења.

Ако особа има ангину пекторис, а тренутно јој уперен пиштољ у главу, логичан след потеза је:
1) склониш непосредну опасност по њен живот
2) потом лечиш јој ангину
samo u ovom slucaju jeste: imas anginu pektoris a mozes da je menjas za tumor

tacno. potpisujem.
jednom svo vec imali smenu kurte i murte, sad cemo opet.
Није тачно.
i sta imamo mi obicni gradjani od toga?
Вучић још није укапирао да власт није сменљива и да он није доживотни председник.
Листа добитака је дугачка.
На пример држава неће финансирати приватне телевизије.
И избори ће бити нормални а не као СНС који уценама, претњама, крађом избора и митом влада

Није тачно.

Вучић још није укапирао да власт није сменљива и да он није доживотни председник.
Листа добитака је дугачка.
На пример држава неће финансирати приватне телевизије.
И избори ће бити нормални а не као СНС који уценама, претњама, крађом избора и митом влада
Moraćemo da se borimo i za to, jer je to postalo trend i praktikuje se i u SAD i u EU.

Да ли је фонтана радила или не? Политика тврди да је Ивана Шпановић објавила лажну фотографију са протеста опозиције. Слике генерисане помоћу AI?​

Pogledajte prilog 1661103

Атлетичарка Ивана Шпановић објавила је лажну фотографију са протеста опозиције на Тргу Славија.

На фотографији се јасно види да је у питању вештачка интелигенција. Такође, фонтана вечерас није радила.

На друштвеним мрежама кружи фотографија са протеста на Славији, на којој је приказана фонтана која је осветљена и активна.

Ивана Шпановић поштено се избламирала окачивши наводно слику са протеста која је доказано фотомонтажа, односно да је правила вештачка интелигенција.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-laznu-fotografiju-sa-protesta-opozicije-foto

Da li je fontana stvarno radila za vreme protesta? Čemu korišćenje AI generisanoh slika za koje je na prvi pogled jasno šta je u pitanju?
Значи јучерашњи скуп је организовала и предводила опозиција?

...na stranu Španovićeva, dovoljno je vidjeti kako kompletna zgužvana gomila dokazanih antiSrba podrzava ove proteste, kolčina laži koju svakodnevno izvaljuju, tačne me ne čudi da bilo koji pripadnik te nedefinisane gomile prdjača u prašinu se sluzi svim mogucim lopovskim tehnikama

Moraćemo da se borimo i za to, jer je to postalo trend i praktikuje se i u SAD i u EU.
SAD имају прецедентно право, имају право сваког грађанина да буде у пороти.
Ми смо нешто потпуно друго што се правног система тиче.

Nismo američki ali nismo ni njegov posed.

Ručkaj sendvič dok ga još ima.
I Kurti kao i vecina vas se raduje sto ce taj nakaradni sistem uskoro pasti.👍
samo u ovom slucaju jeste: imas anginu pektoris a mozes da je menjas za tumor
...na stranu Španovićeva, dovoljno je vidjeti kako kompletna zgužvana gomila dokazanih antiSrba podrzava ove proteste, kolčina laži koju svakodnevno izvaljuju, tačne me ne čudi da bilo koji pripadnik te nedefinisane gomile prdjača u prašinu se sluzi svim mogucim lopovskim tehnikama
Jedan od razloga zbog kog ne glasam, niti više ikada nameravam…

Nema tu nikakvog održavanja. Svima u zemlji su sve jednačine jasne
I meni je jasno evo ovo i zbog toga me uopšte ne zanima da li dolazi Đilas ili ostaje Vučko.
FA2084E5-C98E-4FCC-B893-46ADFF8B88D1.jpeg

Back