kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 49.192
Kako da neKurti se raduje sto ce taj nakaradni sistem uskoro pasti.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da neKurti se raduje sto ce taj nakaradni sistem uskoro pasti.![]()
Srbin, stručnjak i lokalpatriota. Ni ti niti Vučić, tvoj kriminalni vlasnik bez dana radnog staža, niste autoritet da određujete ko je Srbin a ko Amerikanac.Ne mlati.
USA DOKTOR, sve jasno.
tacno. potpisujem.Власт је смењива. Није циљ власти да се држи доживотно
zakljucak je da nema resenja. nema svaka prica hepi end. jbgСупер и шта је закључак? Не мењати Вучића?
Има решења.zakljucak je da nema resenja. nema svaka prica hepi end. jbg
samo u ovom slucaju jeste: imas anginu pektoris a mozes da je menjas za tumorИма решења.
Ако особа има ангину пекторис, а тренутно јој уперен пиштољ у главу, логичан след потеза је:
1) склониш непосредну опасност по њен живот
2) потом лечиш јој ангину
Није тачно.tacno. potpisujem.
jednom svo vec imali smenu kurte i murte, sad cemo opet.
Вучић још није укапирао да власт није сменљива и да он није доживотни председник.i sta imamo mi obicni gradjani od toga?
Moraćemo da se borimo i za to, jer je to postalo trend i praktikuje se i u SAD i u EU.Није тачно.
Вучић још није укапирао да власт није сменљива и да он није доживотни председник.
Листа добитака је дугачка.
На пример држава неће финансирати приватне телевизије.
И избори ће бити нормални а не као СНС који уценама, претњама, крађом избора и митом влада
A jeste te pripovedke “ Ne dam Gazivode “Doći će uskoro oni pravi ... ILI ... kad se vojska na Kosovo vrati !
Па, није. Овде Падају НАДСТРЕШНИЦЕ (пиштољ у главу)samo u ovom slucaju jeste: imas anginu pektoris a mozes da je menjas za tumor
dinko gruhonjic - murtaJeste vama su uvek krivi drugi razni Kurte -Murte, qurci-palci, amebe, vasiona itd,itd…
Значи јучерашњи скуп је организовала и предводила опозиција?Да ли је фонтана радила или не? Политика тврди да је Ивана Шпановић објавила лажну фотографију са протеста опозиције. Слике генерисане помоћу AI?
Pogledajte prilog 1661103
Атлетичарка Ивана Шпановић објавила је лажну фотографију са протеста опозиције на Тргу Славија.
На фотографији се јасно види да је у питању вештачка интелигенција. Такође, фонтана вечерас није радила.
На друштвеним мрежама кружи фотографија са протеста на Славији, на којој је приказана фонтана која је осветљена и активна.
Ивана Шпановић поштено се избламирала окачивши наводно слику са протеста која је доказано фотомонтажа, односно да је правила вештачка интелигенција.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...-laznu-fotografiju-sa-protesta-opozicije-foto
Da li je fontana stvarno radila za vreme protesta? Čemu korišćenje AI generisanoh slika za koje je na prvi pogled jasno šta je u pitanju?
nije. samo je preotelaЗначи јучерашњи скуп је организовала и предводила опозиција?
Miloš Jovanović to tako predstavlja.Значи јучерашњи скуп је организовала и предводила опозиција?
SAD имају прецедентно право, имају право сваког грађанина да буде у пороти.Moraćemo da se borimo i za to, jer je to postalo trend i praktikuje se i u SAD i u EU.
Zaključak je da Nataša Kandić sigurno neće nikad ponovo na vlast. Kratko i jasno.Супер и шта је закључак? Не мењати Вучића?
Kritikuj je ti kao ideološki saborac, meni je potpuno svejedno da li ostaje ovaj narcis ili umesto njega dolaze Đilas & Co.Moraš joj uputiti kritike.
Ovi bi bili odavno smenjeni da sa druge strane nisu Drugosrbijanci kao recimo ti.Neka dodju opet neki koje ce narod moci olovkom da promeni, kao žute…Ali nema, to se više ovde neće dogadjati…Bilo samo tad, jednom…
Nismo američki ali nismo ni njegov posed.
Ručkaj sendvič dok ga još ima.
I Kurti kao i vecina vas se raduje sto ce taj nakaradni sistem uskoro pasti.![]()
samo u ovom slucaju jeste: imas anginu pektoris a mozes da je menjas za tumor
Jedan od razloga zbog kog ne glasam, niti više ikada nameravam…...na stranu Španovićeva, dovoljno je vidjeti kako kompletna zgužvana gomila dokazanih antiSrba podrzava ove proteste, kolčina laži koju svakodnevno izvaljuju, tačne me ne čudi da bilo koji pripadnik te nedefinisane gomile prdjača u prašinu se sluzi svim mogucim lopovskim tehnikama
I meni je jasno evo ovo i zbog toga me uopšte ne zanima da li dolazi Đilas ili ostaje Vučko.Nema tu nikakvog održavanja. Svima u zemlji su sve jednačine jasne
ja sam jedini put glasao 2005te protiv ovog izdajnickog ustava. a sto se tice ovog stranacarenja, to mi nije padalo na pamet nijednomJedan od razloga zbog kog ne glasam, niti više ikada nameravam
Podrzavam Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica, demokratski izabranu vlast Republike SrbijeРеци краће: "Подржавам Вучића".