capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 12.739
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, najavljenom protestu AV počne da preti kobrama i postavlja se kao nedodirljivi vođa koji će da razbije šačicu oponenata. Onda, kada shvati da je stvar brojna i ozbiljna,spusti loptu i kaže - hej, hajde da razumemo jedni druge i da razgovaramo, ne želeći još više da rasplamsava vatru i okreće ljude protiv sebe. Proteste, sa sve slikama istog, podrže legende našeg sporta, poput Marka Jarića. Bogdana Bogdanovića,Alekse Avramovića i Ivane Španović. Vučić bi to da zataška i primiri.Ali, ne lezi vraže. Neki debil sa njegovog platnog spiska kaže :'' Ivana laže!'' Pa, vidi...ne bih da budem u koži tog debila
Tacno! To je bio protest Vucicevog desnog krila.Kako ne shvatate da ovo nije protest opozicije .
Neka dodju opet neki koje ce narod moci olovkom da promeni, kao žute…Ali nema, to se više ovde neće dogadjati…Bilo samo tad, jednom…secam se pre petooktobarske price; samo slobu da skinemo pa cemo lako.
i tako se skupili sa kurrcca i konopca bagra, debili i sljam pa smo dobili zuti olos.
sada opet isto: samo da skinemo vucica pa cemo posle lako
jeste, skine se vucic pa ce patriote i strucnjaci da budu izabrani da vode narod. jes kako da ne
Zaigro se, hoce rudnik litijuma, jja kazem, to je omca, pustio bi ga narod da krade i 20 milijardi oko expa, takvi su srbi , a on hoce da se igra navijaca i razbijaca, pa nisu svi srbi navijacke grupe...secam se pre petooktobarske price; samo slobu da skinemo pa cemo lako.
i tako se skupili sa kurrcca i konopca bagra, debili i sljam pa smo dobili zuti olos.
jeste, skine se vucic pa ce patriote i strucnjaci da budu izabrani da vode narod. jes kako da ne
nema nezavisnih medija, to ne postoji , ne budi naivanPitaj AV, zašto su ga iznervirali novinari Politike? Imaju dil. Treba da prate šta on govori. Protok novca je jasan. Kad prc.... Neka budala zaebe stvar
bas ih nisu promenili.Neka dodju opet neki koje ce narod moci olovkom da promeni, kao žute…Ali nema, to se više ovde neće dogadjati…Bilo samo tad, jednom…
Ako ti kazes, onda je istina.Превише се дружиш са Анајаде. Биће та је то утицај, или од колеге Чварка.
Ја сам ипак убеђен да је сендвич пресудан, али добро, нећу сад јавно да ширим о томе.
Nece biti lako nista, to su samo bajke i prazne price.secam se pre petooktobarske price; samo slobu da skinemo pa cemo lako.
Moraš joj uputiti kritike.Ne smanjuje, međutim ona je objavila tešku glupost.
Реци краће: "Подржавам Вучића".secam se pre petooktobarske price; samo slobu da skinemo pa cemo lako.
predugo smo tu na krsti da bi tako nesto i pomislioРеци краће: "Подржавам Вучића".
Да ли је фонтана радила или не? Политика тврди да је Ивана Шпановић објавила лажну фотографију са протеста опозиције. Слике генерисане помоћу AI?
Не знам како другачије схватити написано...predugo smo tu na krsti da bi tako nesto i pomislio
ne?
ja sam prestao da ocekujem boljitak jos kao omladinac. i danas tvrdim da srbima i Srbiji nece biti bolje za mog zivotaНе знам како другачије схватити написано...
Могуће да ти очекујеш неког Идеалног Владара из Платонове Државе, па у односу на њега мериш сваку алтернативу Вучићу.
Па, тако, логика иде "ако замена није идеална, боље да остане Вучић".
Супер и шта је закључак? Не мењати Вучића?ja sam prestao da ocekujem boljitak jos kao omladinac. i danas tvrdim da srbima i Srbiji nece biti bolje za mog zivota
prisustvovao sam predpetooktobarskom narativu gde se skupili skurrca i konopca svi protiv slobe.
libtardi,placenici,patriote,studenti,navijaci, ******... zelji promena na bolje.
sada vidim opet isto. ljudi su nezadovoljni (kao i vecina nas sto zivimo od svog postenog rada) i normalno je da zelimo promenu na bolje
ali smo ovaj film vec gledali. sto je najtuznije isti su akteri i sada.
isti neljudi koriste omladinu i studente za svoje prljave namere
ne mogu se dogovoriti oko elementarnih stvari, a kako mislis da ce biti "vodjene Srbije pod novom administracijom"?
bice opet: jbg, mi smo pokusali pa nije uspelo. iskoristili nas zlikovci (opet)
Pa da ko vi nislije biramo jos veceg usa miljenika?Mi svako g0vno trpimo po tri mandata i onda ga oteramo, iako ne zasluže taj treći, a uglavnom ni drugi.
Ovome je istekao grejs period, ovog puta treba insistirati na odgovornosti, da ne bude opet "nema revanšizma".
Tek kada političari krenu da borave u zatvorima može nam biti bolje.
Nismo američki ali nismo ni njegov posed.Pa da ko vi nislije biramo jos veceg usa miljenika?
Lepo ste se vi pokazali sa nato doktorom.
Mi u ns nismo americka gubernija
Власт је смењива. Није циљ власти да се држи доживотноsecam se pre petooktobarske price; samo slobu da skinemo pa cemo lako.
I Kurti kao i vecina vas se raduje sto ce taj nakaradni sistem uskoro pasti.tvoj kurti teba boga da moli da sistem ne padne u bg
разведена, ја бих је оженио... како је само сатрла ове ботове и Политику, ма шампионкаIvana. Legendica naša.
Ne mlati.Nismo američki ali nismo ni njegov posed.
Ručkaj sendvič dok ga još ima.