Ivana Radović zbog skandalozne fotografije izbačena iz odbojkaške reprezentacije BiH

Kokarda je shtitila sprsko stanovnishtvo u BiH i pravila odmazde za ustashko-muslimanske zlochine...
Kokarda je mome tastu i mnogim drugima spasla zhivot od ustasha muslimana i Hrvata...
Kako?
pokazu kokardu, ovi se odma useru i pobegnu, ko vampir od belog luka?
 
Aha a onaj spisak koji je drazi pokazan prilikom sudjenja na kojem je pored imena pisalo slovo Z, znacilo je zastrasiti a ne zaklati kako je tuzilac tvrdio.
Kako da ne. Samo odmetnuti su klali, Drazini su bili dobrice i filantropi svi do jednog.
Cetnici su 1941 oslobodili Krusevac od Nemaca ,pricale su mi dede. Najgori su bili Ljoticevci ,fasisti. Cetnici su po Srbiji vecinom odrzavali red. Mog pokojnog oca su tukli jer je sa ostalom decom krao tudje lubenice, Svi su dobili po petnaest po dupetu osim mog oca koji je dobio 20 jer je rekao da je on samo lupao cvrge da vidi da li su zrele.
 
Kako?
pokazu kokardu, ovi se odma useru i pobegnu, ko vampir od belog luka?
Vojvoda Vasa Mijatovic je shtitio srpski narod od ustasha (moj tast je iz Prijedora), kada su ih ustashe zarobile, oterao je ustashe i pustio
narod na slobodu. Na njegovom reonu nijedan Srbin nije bio zaklan. Inache sa celom jedinicom je prebegao u chetnike kad je izvrshio odmazdu za ustashke zlochine. Partizani su ga osudili na smrt, a on je otishao u chetnike.
Evo shta ima na netu o njemu:
ČETNICI VASE MIJATOVIĆA- do jeseni 1942 godine na područiju prijedorske opštine nije bilo četnika,i tek tada se formiraju čet. jedinice koje djeluju u njemačkom garnizonu u gradu Prijedoru i selima u jugozapadnom dijelu opštine.Poslije novembra 1943 gube podršku i sve manje vrše patroliranje po selima.Poslije marta 1944. na područiju jugozapadno od Prijedora formira se TIMARSKI PARTIZANSKI ODRED o od tada četnici V.M. se nalaze samo u njemačkom garnizonu u Prijedoru.Kada su 6/7. septembra 1944. partizani po drugi put i konačno oslobađali Prijedor četnici V.M. borili su se zajedno sa ustašama, domobranima,Njemcima, raznim milicionarima protiv partizama.Četnike V.M. su inače opremili i naoružali Njemci čim su formirani.
Nishta o tome kako je Vaso prebegao iz partizana u chetnike :P
 
Znaci i ti si balija.

To i nije nas pozdrav vec ustaski prilikom polaganja zakletve.
NDH-tri-prsta-usta%C5%A1e-zakletva-Foto-Desni%C4%8Dar-72-YouTube-Screenshot-427x285.jpg
Najbolje pice na svijetu je kada covjek ne izgovori uvredu, nego je proguta...
 
Jel ti to pretiš? Doćiće dan kada će svako od vas jezuita morati lično koncizno i munjevito da objasni šta je hteo reći, posle vaše lude i pijane Ukrajine ide i Tajvan, a Alijina DŽamahirija ide odmah posle Kurtija, zapamti!
To je samo sijanje neostvarenih nacionalnih i drzavnih iluzija...
 
bih je drzava tri konstitutivna naroda

srba hrvata bosnjaka

srbi su dakle sastavni deo bih reprezentacije, kao i hrvati i bosnjaci.

ocito je da bosnjaci i reprezentacije kao i citavu bih svojataju te da srbi ili hrvati u njoj ne mogu se predstavljati ili proslavljati uspeh po svojoj tradiciji i obelezjima ili simbolima.

to je samo jedan od primera svojatanja, namecanja svojih pravila u toboz multi kulti bazniji...
B i H je jedna unizena Drzava,najvise od onih koji od nje imaju najvise koristi. Iako je u njoj toliko mnogo drzavnih funkcija,polozaja placa kao nigdje drugdje u svijetu, nju bas ti i takvi, koji od nje sve to uzimaju, najvise mrze....
 
B i H je jedna unizena Drzava,najvise od onih koji od nje imaju najvise koristi. Iako je u njoj toliko mnogo drzavnih funkcija,polozaja placa kao nigdje drugdje u svijetu, nju bas ti i takvi, koji od nje sve to uzimaju, najvise mrze....
Šmrc, šmrc, a vidi ti i onu državicu sa velikim “D”, zar to nije dirljivo? Samo vi provocirajte pa se ništa ne brinite. Baš sve ima expiration date pa i vaša tzv “BiH”. Mirno ili nemirno. :D
 

Back
Top