Nismo nacisti da sirimo tri prsta to nije nas pozdrav sta je vama ljudi !!!
dobro ajde ne nerviraj se, malo se zezamoNismo nacisti da sirimo tri prsta to nije nas pozdrav sta je vama ljudi !!!
Nije to za zezanje ove mladje generacije nista ne znaju mi treba da im ukazemo kako treba i sta treba i valja jer nece niko drugi.dobro ajde ne nerviraj se, malo se zezamo![]()
A šta njima smetaju ta tri prsta?Nismo nacisti da sirimo tri prsta to nije nas pozdrav sta je vama ljudi !!!
I oni nemaju nikakvo znanje cim im smeta Draskoviceva tri prsta rasirena to je od njega pocelo 90tih a pre toga nacisti i ustase polagali zakletvu.A šta njima smetaju ta tri prsta?
video od kuma hrvataI oni nemaju nikakvo znanje cim im smeta Draskoviceva tri prsta rasirena to je od njega pocelo 90tih a pre toga nacisti i ustase polagali zakletvu.
Kakav crni magistar medicinskih nauka? Šta je to? Oni su svi doktori.eno sebija izetbegovic izgubila dipolomu, oduzeto joj akademsko zvanje magistra medicinskih nauka..
Kako rece Dositej: manje gusala i zvonjave,vise knjiga i obrazovanja...PUCA BAM BAM BAM
NEK GRMI MUZIKA
SRPSKA REPUBLIKA
NECEMO SE PREDATI!
Da je bar samo ona, ni po muke....eno sebija izetbegovic izgubila dipolomu, oduzeto joj akademsko zvanje magistra medicinskih nauka..
Bacena vam je kost koju jos uvjek glodjete....I oni nemaju nikakvo znanje cim im smeta Draskoviceva tri prsta rasirena to je od njega pocelo 90tih a pre toga nacisti i ustase polagali zakletvu.
Koliko je jedan trol u stanju da preživi gliđući istu kost?Bacena vam je kost koju jos uvjek glodjete....
Nikog. Sami su zaklali svoje majke i decu partizani... Raspali gibanicaru.Kog su klali BRE? Komunistička propaganda i bulažnjenja na koja se još somovi hvataju.
Jožobroz vam tako rekao pa znate.Nikog. Sami su zaklali svoje majke i decu partizani... Raspali gibanicaru.
Nismo nacisti da sirimo tri prsta to nije nas pozdrav sta je vama ljudi !!!
Moderni prevod Biblije? Koje izdanje?Kreiraj dobro i cini ga u skladu sa potrebama svog vremena...
A ono “nesta krsta sa tri prsta”?
otkud ti to da sam ja bezao od VP?Da, beže kao ti nekad od vojne policije.
Odlično, eto nama vojnog obveznika sa iskustvom.otkud ti to da sam ja bezao od VP?
ja sam posteno odsluzio svojih 9 mesec u jednoj komunalnoj firmi![]()
ja sam imao prigovor savesti, ne znam da koristim orzuje... ne bi nikakve koristi od mene bilo u ratu.Odlično, eto nama vojnog obveznika sa iskustvom.
ko?Auuuu, kakvo nedopustivo ponašanje.
U jednoj tako slobodnoj i liberalnoj multietničkoj državi podići 3 prsta...
Nema veze, i to nam je nauk za budućnost kad se taj trulež od nabeđene države raspadne.
Znaćemo šta treba da radimo, od Neuma do Boke...