Ivana Dulić Marković polako napušta G17+ ?

Made in Serbia

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
148
Ostavka Dulićeve na dve funkcije
16. septembar 2009. | 00:45 | Izvor: Tanjug
Novi Sad -- Potpredsednica Izvršnog veća Vojvodine i pokrajinska sekretarka za regionalnu i međunarodnu saradnju Ivana Dulić-Marković podnela ostavku na obe te funkcije.

Njeno mesto bi trebalo za preuzme Boris Barjaktarević, naveo je izvor iz G17 plus. Dulićeva će ostati potpredsednica G17 plus i neće se sasvim povući iz političkog života, ali bi ubuduće više volela da se posveti struci.

Dulić-Marković je ušla u pokrajinsku vladu prošle godine posle višemesečnog opiranja, pošto nije želela, kako je više puta izjavljivala, da bude u timu u kojem se nalaze i socijalisti kao dugogodišnji politički protivnici stranke u kojoj se nalazi.

Na kraju je ipak ušla u vladu Bojana Pajtića, ali je vrlo brzo počela javno da iznosi svoja nezadovoljstva.

To se pre svega odnosilo na novac koji je njen sekretarijat dobio iz pokrajinskog budžeta, ističući da se s tako malim sredstvima ne može raditi.

U poslednje vreme uopšte nije dolazila na sednice Veća, mada je u međuvremenu nekoliko puta demantovala napise pojedinih lokalnih medija da će uskoro podneti ostavku.

Ovog leta povukla se i s funkcije predsednika Pokrajinskog odbora G17 plus.

Dulić-Marković je završila Poljoprivredni fakultet u Zagrebu. Doktorsku disertaciju iz oblasti biotehnologije odbranila je 1999. godine na Biološkom fakultetu u Beogradu.

Radila je jedno vreme u Institutu za voćarstvo u Čačku, gde se posvetila proučavanju virusa voća, kao i u jednom centru pri pomenutom fakultetu.

Na političkom polju bila je dve godine ministarka poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Srebije, a nekoliko meseci i potpredsednica vlade.

Sada živi u Subotici, a povremeno predaje na Poljoprivrednom fakultetu u Banja Luci.


http://www.naslovi.net/rd/1325350
 
Kao Hrvatica , ona je omoguila todoricu da kupi 300 hiljada hektara zemlje u Vojvodini . Odradila poso , pa sad ide .
A ovi nasi bednici nek trpaju opet hrvate na celna mesta . Trenutni Ambasador drzave Srbije u Nemackoj je Ivo Viskovic , takodje Hrvat . Lepo ce se pobrinuti za Srbiju u Nemackoj taj Hrvat .
A mozda za Srbiju Nemacka i nije neka vazna zemlja.
uper je taj Bota . Na sve misli .
 
Не дајте јој да напушта то сатанистичко гнездо.
Увалиће се у неку другу партију, поново доћи на власт
па смо тек онда наебали.
Почиње пљачка из нова али сада СА ИСКУСТВОМ.:per:
 
Ivana Dulić je najuspešniji ministar poljoprivrede kojeg smo ikada imali.
Uradila je više za svog mandata nego svi pre i posle nje

o010.gif
 

Back
Top