It's all fair in love and war? vasa misljenja?

• Začetnik teme Začetnik teme mimi7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uuu... ni slucajno. Ako negde covek treba da bude pazljiv i da vodi racuna o drugoj osobi, onda je to u ljubavi, naravno, ako je rec o pravoj ljubavi. A gde je ta granica - nema pravila, pravila postavljate sami nekim dogovorom.
U ratu... pa postoji zenevska konvencija, e tu su pravila cvrsto odredjena, probajte njih da ne postujete.

Mislila sam vise na nepisana pravila a manje na protokole.
Kad volite nekoga tesko se drzati pravila doslovce.. ljudi prelaze preko mnogo stvari zbog tih (nekad vrednih nekad ne)osoba..ne pricam samo iz mog nego iz iskustava i ljudi koji me okruzuju.
Slazem se da postoje granice dokle moze da se ide al nisu kod svih iste. ja sam ostala zaprepascena kad sam cula pricu drugarice i njenog decka sta su sve prosli zajedno i oprostili jedno drugom samo zbog ljubavi... pogledam njih i mislim se da mozda vise cene ljubav nego ja .. pa mi je bedak.

U ratu opet postoje neke vise sile koje se namecu i postavljaju ljude u paradoksalne situacije gder treba izabrati da li ubiti nekoga samo zato sto je na drugoj strani ili se zamisliti zasto uzimamo tudji zivot nekog ko nam licno nije nista skrivio. :?

Back