ITALIJANSKA SERIJA A

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta bre onaj inter misli ... dokle oni oce da idu ako ce ovako da padaju i glume .... onaj martins je tako gadan i jadan da ja i dalje ne mogu da verujem ... kako me nervira,kako me nervira.... ne postoje igraci koji me vise nerviraju od njega i onog kambijasa.....

I onaj juventus koji put ove sezone preokrecu rezultat pa to nije normalno....

I sto smradovi nisu prenosili milan a ne onaj usr*ni inter....

Evo novih rezultata:
Reggina 1 - 1 Livorno
Parma 2 - 4 Fiorentina
Ascoli 1 - 0 Messina
Cagliari 2 - 2 Chievo
Empoli 1 - 1 Treviso
Inter Milan 3 - 1 Udinese
Juventus 3 - 1 Lecce
Palermo 0 - 2 AC Milan
Siena 1 - 0 Sampdoria

.pissbottleman:
sta bre onaj inter misli ... dokle oni oce da idu ako ce ovako da padaju i glume .... onaj martins je tako gadan i jadan da ja i dalje ne mogu da verujem ... kako me nervira,kako me nervira.... ne postoje igraci koji me vise nerviraju od njega i onog kambijasa.....

I onaj juventus koji put ove sezone preokrecu rezultat pa to nije normalno....

I sto smradovi nisu prenosili milan a ne onaj usr*ni inter....
Sta dokle misli.....INter kad izgubi-izgubi ali izgubi dostojanstveno....
A kada dobije, dobije kao prava ekipa a ne kao Milan kojeg je Palermo cijeli mec napadao i na kraju izgubio...To je ona stara pjesma svih ovih godina...
Nervira te Cambiasso:D Cambiasso je druze moj medju (5) Najboljih zadnjih veznih na Planeti!!!! Odatle i ponuda Manchestera- Silvestre plus 20 miliona!!!! Ali Inter nije htio da cuje za to!!!! Martins...On je jos uvijek mlad,on je jos u fazi u kojoj treba da napreduje,tako da ce on za 2,3 godine biti TATA!!!!!!

Inter u zivotu nije igrao dostojanstveno ...
Otkud tebi ideja da je Palermo ceo mec napadao?
Bas je Milan celu utakmicu napadao i zasluzeno pobedio....koja stara pesma,sta pricas?
Tebi je i nistelroj medju tri najbolja tako da sa tobom vise necu da se raspravljam oko tih nebitnih igraca...samo mi nije jasno gde nalazis sve te ponude.....
A Martins nikada nece biti igrac ... covek nema veze sa fudbalom...sirovina obicna ....

Banci,zaboravio si na crveni karton Lecea ...

.pissbottleman:
Bas je Milan celu utakmicu napadao i zasluzeno pobedio....koja stara pesma,sta pricas?
Tebi je i nistelroj medju tri najbolja tako da sa tobom vise necu da se raspravljam oko tih nebitnih igraca...samo mi nije jasno gde nalazis sve te ponude.....
A Martins nikada nece biti igrac ... covek nema veze sa fudbalom...sirovina obicna ....

Pa ako ste takve cepidlake evo:
51' A. Camorani

.pissbottleman:

Milan je napadao :lol: Onda ocito nisi gledao utakmicu, jer da jesi, ne bi tako pricao!!!
Ja nisam za Nistelroya rekao da je medju tri (najbolja) napadaca,ja sam samo njega okarakterisao kao izvanrednog SPICA!!!! Bila se povela neka rasprava o njemu kako je los itd...Pa sam samo rekao nesto o njemu!!!!
To za Martinsa da nece biti igrac to su ciste gluposti,sacekaj jos koju godinu da malo vise sazre pa ces vidjeti...Svakom crncu treba malo vise vremena :razz: A sto se ponuda tice,pratim redovno Italijanske sportske emisije vec dugi niz godina i iz jos mnogo cega gledam razne dogadjaje u Svetskom fudbalu!!!

PLESsitnihDEMONA:
Banci sledeci put ne moras da pises (copy paste) Inter Milan...em sto je nepravilno i treba da pise Inter MilanO ( a ne Milan),a drugo znamo svi da je Inter iz Milana.A trece buni me,pa sam pomislio da su igrali Inter Milan!
Hvala!
Ok,ali svi znaju da je Inter iz Milana,ali sta svaki onda put treba da preimenujem.
Vazan je samo rezultat i par.A sada da li je Inter ili Inter Milan,isto je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back