ITALIJANSKA SERIJA A

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa posle sinoćnjeg poraza,definitivno nešto moraju da preduzmu,ipak je to velika ekipa.A i Inter je imao sreće u nadoknadi.........dobiše ih posle koliko godina KAO na svom stadionu........hehehehe!!

Inter je otuzna ekipa kojoj se eto desilo da da ubode neko zrno kao i svakoj coravoj koki. Nema smisla da ga Milan dere non stop.
Inter je za mene ubedljivo najgora ekipa u celom Kalcu. Oni dovode relativno dobre igrace...manje-vishe,ali trenere koje su imali i upravu...ma to je smesno. Dovesti jednog Mancinija za trenera takve ekipe je blago receno neozbiljno.
Ne znam da li znate,ali Inter je u poslednjih 50ak godina osvajao titule u proseku na svakih 10 godina,a sada je bas zaglibio,sesnaesta sezona bez titule.
Juve ne volim zbog boje dresova,zbog namestanja utakmica i blagonaklonosti sudija. Inace izuzetno postujem njihov nacin odabira igraca i trenera. U tome su bez premca u svetu.
Od drugih klubova gotivom Fioru i Parmu koja uvek ima odlicne mlade igrace.

PLESsitnihDEMONA:
Inter je otuzna ekipa kojoj se eto desilo da da ubode neko zrno kao i svakoj coravoj koki. Nema smisla da ga Milan dere non stop.
Inter je za mene ubedljivo najgora ekipa u celom Kalcu. Oni dovode relativno dobre igrace...manje-vishe,ali trenere koje su imali i upravu...ma to je smesno. Dovesti jednog Mancinija za trenera takve ekipe je blago receno neozbiljno.
Ne znam da li znate,ali Inter je u poslednjih 50ak godina osvajao titule u proseku na svakih 10 godina,a sada je bas zaglibio,sesnaesta sezona bez titule.
Juve ne volim zbog boje dresova,zbog namestanja utakmica i blagonaklonosti sudija. Inace izuzetno postujem njihov nacin odabira igraca i trenera. U tome su bez premca u svetu.
Od drugih klubova gotivom Fioru i Parmu koja uvek ima odlicne mlade igrace.
Kad rece ovo za Inter, uvek kad odem na njihov sat kanal i kad gledam njihov trening, ono je upis zivi. Svi satro kao treniraju a sve vreme pricaju mobom .... okrecu bicikl, rade sklekove jednom rukom, teretana isti cirkus.... kao da gledas manekenke kad im prave frizure :lol: :lol: :lol:

Ma smesni su bre! Pravi talijanski manekeni. :lol:
Ja znam da kondicioni treneri u Juventusu recimo,daju igracima program vezbi koji imaju odredjene specijalne vojne i policijiske jedinice. Pa ti vidi zasto onda oni grizu kada izadju na teren i trce kao konji bez prestanka.

Napoli-Roma Kup Italije

napoliromakupitalije6po.jpg

Evo parova ovog kola:
sub 18:00 Treviso s Lecce
sub 20:30 Lazio s Juventus
ned 15:00 Reggina s Inter M.
ned 15:00 Empoli s Fiorentina
ned 15:00 Palermo s Livorno
ned 15:00 Siena s Parma
ned 15:00 Cagliari s Ascoli
ned 15:00 Chievo s Udinese
ned 20:30 Sampdoria s Roma
E sada da vidim vasu procenu.

sub 18:00 Treviso s Lecce X
sub 20:30 Lazio s Juventus X (ovo je odigrano na iznenadjenje)
ned 15:00 Reggina s Inter M. X (Inter ima obichaj da zaserre posle nekog dobrog rezultata)
ned 15:00 Empoli s Fiorentina 2
ned 15:00 Palermo s Livorno 1
ned 15:00 Siena s Parma 1
ned 15:00 Cagliari s Ascoli 1
ned 15:00 Chievo s Udinese 1
ned 20:30 Sampdoria s Roma 1
Banci,gde su ti Milan-Mesina (ili Mesina Milan,ne znam gde igraju)? Kad dodas ja igram 2+pp.
Nemoj te ovo da uzimate za ozbiljno,ja nisam od onih koji po 2 sata gledaju listu pa tek onda nesto odigraju. Vec zvaknem kako mi dodje.
Mislim,sta ima gledati listu i tabelu Kalca...pozicija na tabeli u Italiji ne znaci nista.
Palermo mi je najjaci KEC !

sub 18:00 Treviso s Lecce X,2
sub 20:30 Lazio s Juventus 2 --kao kuca
ned 15:00 Reggina s Inter M. 2
ned 15:00 Empoli s Fiorentina 2,X
ned 15:00 Palermo s Livorno 1,X
ned 15:00 Siena s Parma 1-kao kuca
ned 15:00 Cagliari s Ascoli 1
ned 15:00 Chievo s Udinese 1,X
ned 20:30 Sampdoria s Roma 1
Milan -- Mesina 1,X

LAZIO JE NAJACI KLUB U ITALIJI.MISLIM POGLEDAJTE KO SAD IGRA U MILANU I INTERU SVE BIVSI IGRACI LACIJA...A I JUVENTUS NIJE LOS ON CE SIGURNO OSVOJITI PRVENSTVO...MILAN NE VOLIM NE ZNAM STO ALI NE SVIDJA MI SE KAKO IGRAJU A INTER NIJE LOS SAMO ZATO STO IMA NAJBOLJEG IGRACA ITALIJANSKE SERIE A ADRIANA...

^^SLADAK^^BG^^:
LAZIO JE NAJACI KLUB U ITALIJI.MISLIM POGLEDAJTE KO SAD IGRA U MILANU I INTERU SVE BIVSI IGRACI LACIJA...A I JUVENTUS NIJE LOS ON CE SIGURNO OSVOJITI PRVENSTVO...MILAN NE VOLIM NE ZNAM STO ALI NE SVIDJA MI SE KAKO IGRAJU A INTER NIJE LOS SAMO ZATO STO IMA NAJBOLJEG IGRACA ITALIJANSKE SERIE A ADRIANA...

Pa da,upravu si,kada neki bivsi igrac Lazia da gol za Inter ili Milan,racuna se kao da je Lazio dao gol i njemu se pripisuju bodovi.
tz tz tz

^^SLADAK^^BG^^:
Svako treba i moze da napise sta misli,ali ovo je stvarno smesno. Ovo moze da napise samo zagrizeni navijac Lazia. :lol: Nemam drugo objasnjenje. :lol:
Lazio (i Roma) su prosecni talijanski timovi (kao sto je recimo kod nas Vojvodina) koji imaju 2-3 titule prvaka Italije za 80-90 godina postojanja. Roma ima jedno finale Kupa Sampiona '83. cini mi se,koje je izgubila od Verdera. A Lazio ima jedan bivsi Kup kupova iz 1998 i to ima je sve. Uz par kupova Italije.
Sta je to prema Juventusovih 28 titula Kalca,2x LS,UEFA i ex Kup kupova.Milan sa 18 titlula,6x LS,UEFA...Inter 11 titula,2x Kup Sampiona,UEFA (vise puta) i cini mi se KK. U poredjenju sa ovim Lazio je jedna obicna mrsha.
Ovo sto kazes da ti se ne svidja kako igra Milan...hm mozda. Ti mozda vise volis katanaco koji igra Inter. Klub koji 40 godina igra isti sistem igre i cela uprava ne moze iz glave da izbaci da se fudbal promenio od vremena pre 40 godina,kada ih vodio Herera. Pa,se posle pitaju zasto ne mogu da osvoje titulu vec punih 16 godina. Kako je to frustrirajuce.

banegad2004:
@ples
jel si cuo da se gasi milanova najveca navijacka grupa? ultras valjda
pala im zastava po treci put
sve im skinuli ovi juventusovi
Cuo sam da im se raspala BRN (Brigate Rosso Nero),ali ne znam zasto. Ne znam da li im je pala zastava. Nisam cuo o tome nista,ali mogu da se raspitam. Kada saznam nesto vise javicu.
Pa boze moje. Navijacke grupe nastaju i raspdaju se. Nista strasno. Danas cujem da Juve prelazi da igra na Komunale. Delle Alpi treba da se renovira i od postojecih 70 000 mesta,imace 40 000. Njima vise i ne ne treba. Oni u Torinu ne mogu da napune stadion ni kada igraju za titulu ili polufinale LS.
Nemaju oni puno navijaca u Torinu. Zato imaju uzasno mnogo navijaca na Sicijiliji tj. u Palermu. Juventus je inace osnovan u Palermu.
Ne znam da li se neko seca pre 8-9 godina kada je Juve igrao Super Kup Evrope sa PSG i odrao ih u Parizu 6:1...pa su posle revans igrali u Palermu,jer ovamo ne bi imali poblike za toliko visok rezultat iz revansa. A dole u Palermu bio pun stadion.
Inace i Milan planira da pravi nov stadion. Da ne deli vise San Siro (Djuzepe Meaca) sa Interom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back