ITALIJANSKA SERIJA A

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ned 15:00 Fiorentina s Juventus 2
ned 15:00 Lazio s Siena 1
ned 15:00 Palermo s Cagliari 1
ned 15:00 Reggina s Parma 2
ned 15:00 Sampdoria s Empoli 1
ned 15:00 Treviso s Messina 0-2
ned 15:00 Udinese s Livorno 1
ned 20:30 Lecce s Roma 3+

Ne bih nishta komentarisao.....:)

Devil`s_Advocate:
ned 15:00 Lazio s Siena 1
ned 15:00 Palermo s Cagliari 1
ned 15:00 Reggina s Parma 2
ned 15:00 Sampdoria s Empoli 1
ned 15:00 Treviso s Messina 0-2
ned 20:30 Lecce s Roma 3+

Ne bih nishta komentarisao.....:)
Fiorentina s Juventus 1 ILI X
SVE JE UGLAVNOM DOBRO,ALI FIORENTINA JE U PROSLOM KOLU TUKLA MILAN,U DOBROJ JE FORMI ZATO SAM REKAO 1 ILI X,INACE JA NAVIJANZA JUVENTUS.

Ovo je na blic,ali do subote treba razmisliti...

ned 15:00 Lazio s Siena X , 0-2
n ed 15:00 Palermo s Cagliari 1 ?
ned 15:00 Reggina s Parma 1
ned 15:00 Sampdoria s Empoli 1 , 1-1
ned 15:00 Treviso s Messina X ----za izbegavanje
ned 20:30 Lecce s Roma 2 , mozda dodje i 1 [ Vucinic ] ?`
Inter -Ascoli 1--1
Cievo- Milan 2

Banci sta mislis?

Nebaa:
Ovo je na blic,ali do subote treba razmisliti...

ned 15:00 Lazio s Siena X , 0-2
n ed 15:00 Palermo s Cagliari 1 ?
ned 15:00 Reggina s Parma 1
ned 15:00 Sampdoria s Empoli 1 , 1-1
ned 15:00 Treviso s Messina X ----za izbegavanje
ned 20:30 Lecce s Roma 2 , mozda dodje i 1 [ Vucinic ] ?`
Inter -Ascoli 1--1
Cievo- Milan 2

Banci sta mislis?
Fiorentina s Juventus 1
Sampdoria s Empoli 3+
A OSTALO JE SVE OK.
POZZZ

Kijevo-Milan 2
Mislim da je ovo sigurna 2.Milan je u odlicnoj formi,dok kijevo u poslednjih deset utakmica ima 6 neresenih i 4 pobede ali mislim da je sigurna dvojka
Inter-Askoli 1
Inter je nesiguran ove sezone,ali kod kuce su dali 16 a primili samo 3 gola,dok askoli ima 3 neresene i 3 izgubljene utakmice i nijednu pobedu u gostima ove sezone uz gol razliku 4:8
Fiorentina-Juventus
Derbi kola.Treci protiv prvog.Obe ekipe su u odlicnoj formi.Fiorentina je proslo kolo nesrecno odigrala nereseno sa romom u gostima,pobedili su milan pretproslo kolo kod kuce 3:1.O juveu nema sta da se prica,jedina dva poraza su od milana i bajerna,u sjajnoj su formi ali mislim da ovde nece pobediti.Mislim da ce biti X ako ne i 1
Lacio-Sijena 1
Lacio nema poraz kod kuce ove sezone i mislim da ce tako ostati i posle ovog kola.Sigurni su kao domacini a sijena je proslo gostovanje izgubila ubedljivo 3:0 od lecea.Dakle 1
Lece-Roma
Ishod ove utakmice u mnogome zavisi od utakmice rome u beogradu.Imaju povredjenih igraca i ne znam ko ce se oporaviti do utakmice sa leceom.Utakmica u beogradu ima veliki uticaj na psihickoj bazi jer roma opet ove godine nije ubedljiva.Lece je poslednje na tabeli i izuzetno su neefikasni-dal su samo 9 golova.Fale golovi Vucinica i mislim da se ceka da on eksplodira,jer je u dobroj formi ali nema srece pogadja stative i precke.Ipak dajem sansu Leceu pre svega ako Roma bude igrala lose u beogradu odnosno ako izvuku nepovoljan rezultat.Dakle po meni ovde mnogo zavisi kako ce roma igrati sa zvezdom,ako izgubi moze ovde doci i kec.A ako ne izgubi mislim da je realno X
Palermo-Kaljari 1
Kaljari nema nijednu pobedu u gostima ove sezone uz gol razliku 5:15.Palermo je dosta siguran kod kuce iako su proslu utakmicu kao domacini izgubili 2:0 od Sampdorije.Mislim da je ovo siguran 1
Redjina-Parma 1
Parma je ocajna u gostima ove sezone-6 poraza bez pobede i neresene uz gol razliku 3:16.Redjina nije bas sjajna kao domacin ali su poslednje dve utakmice kao domacini izgubili.Mislim da je ovde izvestan 1
Sampdorija-Empoli 1X
Obe ekipe su slicnoj,ne bas narocitoj,formi i mislim da empoli moze da iznenadi Sampdoriju i uzme joj bod
Trevizo-Mesina X2
Obe ekipe su uzasne.Trevizo nema pobedu kod kuce a Mesina je jedinu ostvarila u gostima.Mesina je poslednja tri kola pretrpela 3 poraza ali protiv jakih klubova-rome,udinezea i intera.Mislim da mogu da pobede i da ce biti dvojka,ali moze se desiti i X
Udineze-Livorno 2
Udineze je i ove sezone dokazalo da bolje igra u gostima nego kod kuce.Kod kuce ove sezone imaju gol razliku 5:2 uz tri pobede,jednu neresenu i poraz.Livorno u gostima ima gol razliku 4:12 uz jednu pobedu,dve neresene i tri poraza. Mislim da bi ovde trebala da dodje dvojka.

PROKOMENTARISITE...

Ovo sam odigrao danas....

Hamburg - Keln 1
Chelsea -- Middlz. 1
Totenhem - Sanderlend 1
Man.-- Porsmuth 1
Liverpul - Wigan 1
Inter - Ascoli 1
Real -Getafe 1
Chievo--Milan 2
Kvota je 13,54....Banci sta mislis,da li cu danas imati srece ...

Pomenuh li ja da Milan igra toplo-hladno ove sezone. Ma znam ih kao zlu paru. Ceo zivot ih pratim.
Zanimljiv podatak za kladionicare...Milan od 16 utakmica 13 ili 14 je odigrao pp2+ ,sto je za njih nezamislivo.
Imaju staru i sporu odbranu i primaju vise golova ove sezone nego obicno. Djilardino i Shev daju golove,ali odbrana userre sve.
Meni je ovo kolo najveci kec Sampa-Empoli!

Toxic,bolje sto ne gledas!
Mnogo je zayebano! Secam se pre neku godinu,kada se Atletiko vratio u prvu ligu...pa su igrali na Visente Kalderonu protiv Bibaoa...bilo je 3-3...ludilo utakmica !
Sad je bila stativa za Bilbao...:lol: Krece pakao poslednjih 15 minuta!

Toxic TUUUUUUGGGGGAAAA,BEEEEES i JAAAAAAAD !!!
Iznervirao sam se opasno! Gol za Bilbao u 96 minutu. Jos je bilo incidenata...bacali petarde u teren i pogodili gomana i jos jednog igraca u glavu...svim i svacim!
UZAS! A sduio je isti sudija koji je sudio Ateltiku protiv Reala,kad im je odmah iskljucio igraca i svirao penal!

Chievo 2 - 1 AC Milan

Inter Milan 1 - 0 Ascoli

Fiorentina 1 - 2 Juventus

Lazio 3 - 2 Siena

Palermo 2 - 2 Cagliari

Reggina 2 - 1 Parma

Sampdoria 2 - 0 Empoli

Treviso 0 - 0 Messina

Udinese 0 - 2 Livorno

To su rezultati,kolo je bilo super,jer
JUVENTUS JE POBEDIO fIORENTINU,A MILAN IZGUBIO O KIJEVA

Banci: