Italijani skinuli zastavu Evropske unije i zamenili je Kineskom

Ne, već posmatranje stvari sopstvenim razumom i odsustvo sentimentalnog i glupavog veličanja neke države ili nacije kao idealne ili kao spasioca čovečanstva, a to rade upravo rusofili, kinezofili, evrofili i raznorazni fanatici koji iluziju proglašavaju za istinu i osmatraju samo jedan aspekt stvarnosti ... ograničeni idioti zaslepljeni plebejskom emocijom i resantimanom , tj prikrivenom i podsvesnom zavišću. Jer eto ja lično znam nekoliko primera gde mogu da kažem da nikad nikom ne dao bog da ima posla sa kinezom, od iznajmljivanja stana kada ti navuku jos njih 20 za vrat i usmrde ceo stan i upropaste sve od poda do plafona bez imalo griže savesti, pa do slučaja gde su biznismeni kineski pokušavali na suptilne načine raditi neviđene prevare. Ali opet ja na osnovu toga ne proglašavam da je cela kineska nacija takva, jer svuda ima raznoraznih, pa i među nama... već samo pišem protiv obožavanja raznoraznih kolektiva i država, kao što čine ovi Tihi klonovi, jer Kina nije nikakav spasilač čovečanstva niti imaju humaniju politiku i ideologiju od recimo Amerike.

Sa ovim se slazem i daleko od toga da smatram da je ijedna nacija ili drzava "spasilac covecanstva"...ipak, to ne opravdava njihovo nipodastavanje ili daleko bilo, nepostojanje, ukidanje. Svako treba da voli svoju naciju, ne nipodastavajuci druge.

Ali u konkretnom slucaju razocarenje i bes Italije je opravdan, i u konkretnoj situaciji je za njih Kina spasilac, ne za stalno ali normalno je da osecaju veliku zahvalnost.
 
Италијани, као и остала светска говеда, не разумеју да су контролори и власници Европске уније такође и контролори комунистичког режима у Кини.

Свако ко мисли да је Кина самостална и да се пита било шта, уопште нема разумевање ко се пита и ко одлучује. Кинески комунистчки и безбожни режим је у потпуности контролисан и ради у складу са налозима оних који контролишу САД, ЕУ, Русију и скоро све друге државе.
Од свог народа, по претходним налозима, створили су највеће робовласничко друштво на свету које служи као јефтина робовска снага страног капитала.

Немојте се заносити тим робљем.
 
Zastava Srbije popsle korone...

zastava-srbije-posle-korone.jpg
 
Prema analizi konsultantske kuće McKinseyu, nadolazeća ekonomska kriza pretnja je za 59 miliona radnih mesta Evropske unije i Ujedinjenog Kraljevstva. Otkazu je praktično izložen svaki četvrti zaposleni. Pritom, kako procenjuju u ovoj kući koja savetuje 25 evropskih vlada, u pojedinim sektorima udeo ugroženih pozicija znatno je veći. Čak tri od četiri zaposlena u oblastima ugostiteljstva i turističkog smeštaja, tvrde, moglo bi ostati bez posla.

I dok vlasnici u auto i avio industiji, zahvaljujući veličini kompanija, smatraju da će ovo možda i moći nekako finansijski da prebrode, poslovanje onih manjih, ozbiljno trpi zbog stopiranja tržišta širom sveta. I trpeće još najmanje do kraja godine, tvrde ugledni ekonomski analitičari.

https://www.blic.rs/biznis/59-milio...-bankroti-recesija-korona-je-svetskoj/6h0s6qy

Svi u minusu osim Kine.

Consultants-Corner-not-the-when-but-the-what-of-aviation-after-COVID-19.jpg
 

Back
Top