ITALIJAN POZIVA SVE DA PRAVOSLAVNO KOSOVO VIDE I OSETE SRCEM

Zašto spamirate inače prilično korektnu i nadasve srpsku temu? :think:

Da bi ostavili nesto prostora za tvoj nadasve hrvatski provokativni post i Jominijevu zelju da mu probudis virus koji izaziva smejanje od nekoliko minuta....Naravno ,ukoliko mu se stvarno smeje ,ako ne glumi da je toliko smesno, da bi tebe fascinirao ,sto si dao tako ''inteligentan '' post.

Da bi ostavili nesto prostora za tvoj nadasve hrvatski provokativni post i Jominijevu zelju da mu probudis virus koji izaziva smejanje od nekoliko minuta....Naravno ,ukoliko mu se stvarno smeje ,ako ne glumi da je toliko smesno, da bi tebe fascinirao ,sto si dao tako ''inteligentan '' post.

Vratimo se na poltičku temu
Mama, mama ecco imbecille Giovanni, ecco imbecille Giovanni

Lepo..osećajan čovek ljudski je navalile emocije suzu pustio..
nego ja čekam Klintona da zaplače iz duše..na Kosovu

Meni je autor teme posebno sumnjiv
Em koristi ovaj nick samo o Kosovu em ništa dalje od Srbije ga ne zanima
Zatm vesti prenosi tako što ispisuje tračeve sa Fokus radia ili sa RTS-ovog sajta

A da pokrene temu kako funkcioniše srpski Bronks e to ne nadjoh u istorijatu tema
Od beogradske mafije sa pištoljima i automobilima bez tablica pa do kako se finansiraju
E tad ću i ja da zaplačem

Poslednja izmena:
sto se teme tice, cujemm cela italija prelazi na pravoslavlje.:dash::dash:

Ne cela Italija, ali zato mnogi Italijani iz KFOR-a koji su cuvali nase manastire, a pocelo je tako sto su samo hteli da se pomole u nasoj crkvi, pa onda razgovor sa nasim svestenicima, slusanje nasih molitvi i uvideli ljudi u kolikoj su zabludi!! Razumem da tebi smeta sto nisu presli u tvoj radikalni mrziteljski islam, ali nemoj da trolujes ovu temu zbog svojih kompleksa, vrati se svojim korenima (Srbina) Skender bega!

Tačno. Samo Jomini ne reaguje sa posprdnim smehom na one koji odu na Tibet, pa oduševljeni kulturom i istočnjačkom filozofijom pređu u budiste. Ali, kada neko isto to učini oduševljen našom kulturom, istorijom i arhitekturom, e onda je to za sprdačinu.

Naravno, zajebancija na svoj racun je jedna od najdivnijih i najboljih ljudskih osobina, i pokazuje otvorenost i sirinu te osobe. Za zatucane iskompleksirane osobe, ona je nesto kao bauk.

Da ne treba da me preplavi sada neko melanholicno osecanje kada neko ko nema pojma o srpskom drustvu prica hvalospeve o istom? Ja to srpsko drustvo i kulturu vidjam i 'osecam' svaki dan; i naravno da ce da mi bude smehotresno kada neki depresivan lik u potrazi za srecom, nalazi istu u nekim malim stvarima u maloj drzavi tamo negde iza zalaska Sunca... Za njega licno je to super, sto je i najbitnije- najbitniji je subjektivan osecaj srece u individualnom zivotu; ali ne trazi od mene da me preplave emocije na neku individualnu pateticnu pricu, kada znam da je to sto taj neko pateticno idealizuje obican raspad sistema i vrednosti.

Poslednja izmena:

Back