Italija neće ukidanje dizelskih i benzinskih automobila!

Ovde kod mene u nekih u nekih recimo 6,7 km pored magistrale je 9 pumpi. I to je sasvim dovoljno da zadovolji sve potrebe. I nas koji tu živimo i ljudi u tranzitu. A zamisli koliko bi trebalo punjača.
Zavisi u kom procentu živite po kućama ili stanovima. Tamo gde su većinom kuće ne treba mnogo punjača, ali ako je mnogo ljudi po zgradama (kao što je uobičajeno u velikim gradovima) onda nastaje problem.

Zavisi u kom procentu živite po kućama ili stanovima. Tamo gde su većinom kuće ne treba mnogo punjača, ali ako je mnogo ljudi po zgradama (kao što je uobičajeno u velikim gradovima) onda nastaje problem.
Kako ne treba? Recimo na 10 000 stanovnika su dovoljne 2 ili 3 pumpe. Punjača minimum 500. I to sam optimističan.

Zavisi koliko će biti tih vozila. Recimo ovde kod mene ima jedno 6 - 7 punjača što se čini malo na toliki grad, ali ja retko na njima vidim bilo kog sem na ona dva spora koji su džabe.
Zato što električnih i nema puno. :D Moj grad nije tako veliki. Ali je na izuzetno frekventnoj magistralnom putu. I granici. Trebalo bi ih puno.

Back