Znam za te stihove u vašoj svetoj knjizi i kažem tri: Otac, Sin i Sveti Duh
Pristupite k meni, čujte ovo; od početka nisam govorio tajno; otkako to bijaše, Ja jesam: i sada me posla Gospodin BOG, i Duh njegov.
Izaija 48,16
Tada je Gospod (Jehova) zapljusnuo sa neba na Sodomu i na Gomoru sumporom i ognjem od Gospoda (Jehova)“ 1. Mojsijeva 19:24
Čuj me, Jakove i Izraele, pozvani moj; Ja jesam; ja sam prvi, ja sam i posljednji. Izaija 48,12
.O Isusu Otkrivenje kaže: »Ja sam Prvi i Posljednji. Ja sam Živi. Bio sam mrtav, i gle, živ sam zauvijek." - Otkrivenje 1:17, 18
Jeremija 23,6 U njegove dane spašće se Juda, i Izrailj će stanovati u miru, i ovo mu je ime kojim će se zvati: Gospod(Jehovah Tsidkenu )pravda naša.
Izaija 9,6 Jer nam se rodi dijete, sin nam se dade, kojemu je vlast na ramenu, i ime će mu biti: divni, savjetnik, Bog silni, otac vječni, knez mirni.
Pozdravljam vas bez da koristim apostola Pavla, koristim pozdrav apostola Petra, Kristova učenika:
Po priviđenju Boga oca, svetinjom Duha dovedenijem u poslušanje i kropljenje krvi Isusa Hrista: da vam se umnoži blagodat i mir.
1. Petrova 1,2