Isusovo bozanstvo

ljudi svašta vide i isusa i budu i krišnu i muhameda i sv petku i anđele i demone i sotonu i peru ložača... vukodlake, vampire, vile, veštice, karakondžule...

a stvar je u tome da im ja zaista verujem da to vide.
mozak naš je neistražena oblast.

Malo njih je time počastvovano.
Koje ime je imao?
Ako ti nije rekao ime ..
Satana
ljudi svašta vide i isusa i budu i krišnu i muhameda i sv petku i anđele i demone i sotonu i peru ložača... vukodlake, vampire, vile, veštice, karakondžule...

nije mislim stvar u mozgu...mađioničar namerno kreira takve vizije i religije da bi nas skrenuo sa istinskog puta...meni su u jednom trenutku demoni listali neke manje grehove koje sam imao i nagovarali me da odem da se ispovedim...koji bi to demon gurao ljude u protivnički tabor? njima je poenta da nas skrenu sa nečeg bitnijeg pa makar te uterali u bilo koju laž od religije...sve su to distrakcije kojima se mađioničar služi...pitanje je samo šta hoće da sakrije od nas nudeći nam bezbroj raznih religijskih tabora...

Postoji to na nivou arhetipa no ne na materijalnom nivou.
Zato ide preko mentalnih komunikacija.
Odredjeni ljudi imaju senzibilitet ko npr dusevni bolesnici mogu se povezati s tim svjetom.
To je ko u snu.
Ima osim toga profesionalnih magova koji se dovedu u stanje psihoze da se povezu s njima i oni kontroliraju te arhetipove.
Dok ovi drugi to ne mogu oni budu izludjeni.

pa nije mi se samo odjednom obratio..prethodili su tome meseci pokušaja demona da me slome...ko zna koliki je broj ljudi koji su proživeli isto...
jedan od razloga zbog kojih sumnjam u Isusa je što se on provukao kod đavola sa 3 laka pitanja dok su mene demoni maltretirali 9 meseci...
I kao ne bi pretvorio kamen u vodu ili hranu u pystinji da imas moc a gladan zedan
To pricaj deci da si tolko jak

Satana

nije mislim stvar u mozgu...mađioničar namerno kreira takve vizije i religije da bi nas skrenuo sa istinskog puta...meni su u jednom trenutku demoni listali neke manje grehe koje sam imao i nagovarali me da odem da se ispovedim...koji bi to demon gurao ljude u protivnički tabor? njima je poenta da nas skrenu sa nečeg bitnijeg pa makar te uterali u bilo koju laž od religije...sve su to distrakcije kojima se mađioničar služi...pitanje je samo šta hoće da sakrije od nas nudeći nam bezbroj raznih religijskih tabora...

Satana

nije mislim stvar u mozgu...mađioničar namerno kreira takve vizije i religije da bi nas skrenuo sa istinskog puta...meni su u jednom trenutku demoni listali neke manje grehove koje sam imao i nagovarali me da odem da se ispovedim...koji bi to demon gurao ljude u protivnički tabor? njima je poenta da nas skrenu sa nečeg bitnijeg pa makar te uterali u bilo koju laž od religije...sve su to distrakcije kojima se mađioničar služi...pitanje je samo šta hoće da sakrije od nas nudeći nam bezbroj raznih religijskih tabora...
TO su demoni smetalice po Solomonovoj knjizi.
Mislim da je to 5 i red demona prezadnji dosadni ko proljev.
Đje bas na te crni sinko ?

I kao ne bi pretvorio kamen u vodu ili hranu u pystinji da imas moc a gladan zedan
ja ne pričam o svojoj snazi...ja sam običan čovek...nego imam opravdanu sumnju da je Isus kušan sa tri laka pitanja a nije bio mesecima maltretiran od strane demona...zašto? nije li možda slomljen već time što je poverovao da je Bog a ovo je bilo kušanje samo forme radi? na kraju krajeva da je Bog on bi mogao da uradi te stvari a ne da traži izgovore iz judaizma da to ne uradi...njegovi odgovori pri kušanju idu u prilog tezi da nije Bog

@hm337 evo pa se ukljuci Cale me ignorira ne znam zašto ali njegova volja

U ono vrijeme reče Ivan Isusu: "Učitelju, vidjesmo jednoga kako u tvoje ime izgoni zloduhe. Mi smo mu branili jer ne ide s nama."
A Isus reče: "Ne branite mu! Jer nitko ne može učiniti nešto silno u moje ime pa me ubrzo zatim pogrditi. Tko nije protiv nas, za nas je."

Postoji to na nivou arhetipa no ne na materijalnom nivou.
Zato ide preko mentalnih komunikacija.
Odredjeni ljudi imaju senzibilitet ko npr dusevni bolesnici mogu se povezati s tim svjetom.
To je ko u snu.
Ima osim toga profesionalnih magova koji se dovedu u stanje psihoze da se povezu s njima i oni kontroliraju te arhetipove.
Dok ovi drugi to ne mogu oni budu izludjeni.
ja kad idem noću sam kroz selo i uhvati me neki iracionalni strah svašta mi se priviđa. od drveta vidim baba jagu.

@hm337 evo pa se ukljuci Cale me ignorira ne znam zašto ali njegova volja

U ono vrijeme reče Ivan Isusu: "Učitelju, vidjesmo jednoga kako u tvoje ime izgoni zloduhe. Mi smo mu branili jer ne ide s nama."
A Isus reče: "Ne branite mu! Jer nitko ne može učiniti nešto silno u moje ime pa me ubrzo zatim pogrditi. Tko nije protiv nas, za nas je."
Tko je taj?
Nema ime ,znaci velika ribetina.

a istovremeno
Jovan 14,6Isus mu reče: ja sam put i istina i život; niko neće doći k ocu do kroza me.

ne ide jedno s drugim,,,prvo ti kaže da si za njega ako nisi protiv njega, a onda da nisi i ne možeš do Boga ako ne veruješ da je on put i istina i život
TI si se iztreniro za mane naći nisam na to mislio.
Vec neka lola paralelno vrsi uspjesno egzorcizam a nije s njima.
Tko ga podučio?

vidi
Matej 4,2I postivši se dana četrdeset i noći četrdeset, napošljetku ogladnje.
Matej 4,3I pristupi k njemu kušač i reče: ako si sin Božij, reci da kamenje ovo hljebovi postanu.
Matej 4,4A on odgovori i reče: pisano je: ne živi čovjek o samom hljebu, no o svakoj riječi koja izlazi iz usta Božijih.

što nije dokazao da je sin Božji đavolu nego je našao izgovor da to ne uradi?

Matej 4,5Tada odvede ga đavo u sveti grad i postavi ga navrh crkve;
Matej 4,6Pa mu reče: ako si sin Božij, skoči dolje, jer u pismu stoji da će anđelima svojijem zapovjediti za tebe, i uzeće te na ruke, da gdje ne zapneš za kamen nogom svojom.
Matej 4,7A Isus reče njemu: ali i to stoji napisano: nemoj kušati Gospoda Boga svojega.

on bi skokom i naredbom anđelima da ga uhvate kušao Boga? pa onda on nema vlast nad anđelima i nije Bog?

vidi
Matej 4,2I postivši se dana četrdeset i noći četrdeset, napošljetku ogladnje.
Matej 4,3I pristupi k njemu kušač i reče: ako si sin Božij, reci da kamenje ovo hljebovi postanu.
Matej 4,4A on odgovori i reče: pisano je: ne živi čovjek o samom hljebu, no o svakoj riječi koja izlazi iz usta Božijih.

što nije dokazao da je sin Božji đavolu nego je našao izgovor da to ne uradi?

Matej 4,5Tada odvede ga đavo u sveti grad i postavi ga navrh crkve;
Matej 4,6Pa mu reče: ako si sin Božij, skoči dolje, jer u pismu stoji da će anđelima svojijem zapovjediti za tebe, i uzeće te na ruke, da gdje ne zapneš za kamen nogom svojom.
Matej 4,7A Isus reče njemu: ali i to stoji napisano: nemoj kušati Gospoda Boga svojega.

on bi skokom i naredbom anđelima da ga uhvate kušao Boga? pa onda on nema vlast nad anđelima i nije Bog?
Sve imas poslije u evandjeljima.
Bacili su ga s visine on se spasio.
No je li to jedan te isti ?

TI si se iztreniro za mane naći nisam na to mislio.
Vec neka lola paralelno vrsi uspjesno egzorcizam a nije s njima.
Tko ga podučio?
to je biblijski narativ..navodno je neko samo koristeći Isusovo ime izgonio duhove ne verujući pri tom u Isusa
a toliki ljudi od Isusa naovamo veruju u Isusa pa opet im se ne da moć da izgone demone u Isusovo ime?

To su djeciji strahovi
to su stvarni strahovi koji se projektuju u čulo vida. čuo si razne priče i mozak to procesuira. mozak sve pohranjuje, ništa ne odbacuje (podsvest) otuda ljudima da su živeli kao neko drugi. a ono naše svesno pamtimo i od toga nema straha.
evo sad nekom da ponudiš 100 jura da se prošeta kroz groblje teško da bi se ko usudio. i najtvrđi nevernik ne bi smeo.

to su stvarni strahovi koji se projektuju u čulo vida. čuo si razne priče i mozak to procesuira. mozak sve pohranjuje, ništa ne odbacuje (podsvest) otuda ljudima da su živeli kao neko drugi. a ono naše svesno pamtimo i od toga nema straha.
evo sad nekom da ponudiš 100 jura da se prošeta kroz groblje teško da bi se ko usudio. i najtvrđi nevernik ne bi smeo.
Ti ne vjerujes da magovi mogu kontrolirati vjetar stišati oluju ili izvrsiti egzorcizam?
Ti vjerujes da to vjerom se radilo?
Da je vjerom bilo bi i poslije mnogo slucajeva tokom 2000 g.

Ja tvrdim da ime je pogubljeno zato nema toga više.

Polaganje ruku recimo je stari Židovski ritual iz starog doba.No bez imena ništa efekta.

Ti ne vjerujes da magovi mogu kontrolirati vjetar stišati oluju ili izvrsiti egzorcizam?
Ti vjerujes da to vjerom se radilo?
Da je vjerom bilo bi i poslije mnogo slucajeva tokom 2000 g.

Ja tvrdim da ime je pogubljeno zato nema toga više.

Polaganje ruku recimo je stari Židovski ritual iz starog doba.No bez imena ništa efekta.
magovi uzimaju pare i samo pare ih interesuju.
jel ti misliš da je hrist dolazio da izvodi trikove ili da ljude digne na viši nivo svesti i pokaže šta vera može?

recimo da je tako...
da si Bog zar bi dopustio mogućnost da neko zloupotrebljava tvoje ime?
onda nema Bog moć nego ime?
Ne ide to tako.
Kazem ti netko je prije svezao s nekim imenom energije i putem tih imena se odvezuje to.
TO se koljenima prenosilo dalje i tako se osiguravala moć autoritet.
To nisu radili jedni samo vec dvije strane da ne bi prevagnula jedna.
U suštini autoritet nad elementalima je neki pradavni mag.

Ne ide to tako.
Kazem ti netko je prije svezao s nekim imenom energije i putem tih imena se odvezuje to.
TO se koljenima prenosilo dalje i tako se osiguravala moć autoritet.
To nisu radili jedni samo vec dvije strane da ne bi prevagnula jedna.
U suštini autoritet nad elementalima je neki pradavni mag.
bilo ko čije ime ima moć čiju zloupotrebu ne može da spreči ne može biti svemoćni Tvorac svega nego eventualno neko niže božanstvo ili arhetip

Back