Isus o zivucem bogu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima jedan pasos u evandjelju gdje Isus govori kako njihov bog je zivi bog ili oganj koji spaljuje.
Sad mene zanima vase mislljenje..
Ako Isus kaze da on i otac su jedno,je li on dakle sjedinjen s ognjem koji spaljuje?
I sto uopce to znaci taj oganj koji spaljuje?
I kako vi to povezujete s ljubavlju?
Biblija je verovatno krivotvorena...ko zna ko je dopisao gomilu stvari koje tamo piše da je Isus izgovorio...

Да поновим питање.
Да ли Бог треба све оне који га воле и који га не воле да доведе на исто место ?
Дакле на место где се хвали и слави име Божије да се ставе они који никада нису волели Бога ?
Зар би то било поштено ?
očekuješ povlastice a istovremeno veruješ da je Bog pravedan? kao prihvati Hrista i sve ti je oprošteno...naravno da nije...svako mora svoju karmu da otplati i nauči lekcije..

Poslednja izmena:
Ja mislim da je Isus uljepsan do maximuma
ja mislim da je ubačeno rođenje od device....onda sve gde on sam sugeriše da je Bog, Božji sin...da je ubačen pakao i pretnje istim..da je izbačeno skoro sve što je učio....stvarni Isus, čovek veoma duhovno razvijen koji je činio čuda i propovedao ljubav, je poslužio samo kao "role model" za pravljenje religije...autentično je možda samo Tomino gnostičko jevanđelje i tek ponešto iz ostalih

ja mislim da je ubačeno rođenje od device....onda sve gde on sam sugeriše da je Bog, Božji sin...da je ubačen pakao i pretnje istim..da je izbačeno skoro sve što je učio....stvarni Isus, čovek veoma duhovno razvijen koji je činio čuda i propovedao ljubav, je poslužio samo kao "role model" za pravljenje religije...autentično je možda samo Tomino gnostičko jevanđelje i tek ponešto iz ostalih
I ko je izmislio ljubav u celoj pricu o isysu.Popovi ili hrist.

Idolpoklonstvo je baza antisemitizma.

Idolpoklonstvo je baza antisemitizma.
Isus je pre svega Jevrej...kako može idolopoklonstvo jednom Jevreju da buide baza za antisemitizam?
baza antisemitizma je ponašanje samih Jevreja kojisebe vide kao višu rasu, kao izabran narod, kao bogom dane da vladaju drugima kroz finansije, zavere, tajna društva...nema nijednog naroda koji je toliko ubeđen u svoju višu vrednost...a to ima svoju cenu...
Citao si protokole pa naseo

Boljsevicka elita ili fashisticka.Tesko je s 100% ustvrditi a mozda i oboje zajedno jer Hitler i Staljin su bili kompanjoni dugo vremena sto pokazuje da je to moguce kao opcija.
boljševičku elitu su činili uglavnom Jevreji...raspitaj se o odnosu Jevreja i Rusa među onima koji su rukovodili oktobarskom revolucijom...pomoću komunizma Jevreji su ovladali Rusijom...tek ih je Staljin koji je i sam poreklom bio Jevrejin uklonio sa mesta onih koji vladaju Rusijom...i dan danas Rusija je pod šapom Jevreja oligarha kojima se i Putin klanja kad donosi odluke...

ne trebaju toi protokoli da vidiš koliko taj narod misli da više vredi od drugih...dovoljno je da vidiš kako Jevrej Isus poredi nejevreje sa psima u odnosu na Jevreje Božiju decu....dovoljno ti je da vidiš kako oni u Starom Zavetu misle da Bog od njih očekuje da vrše genocid...
Pa zar nije hitler bio.pas a i mnogi koji su. podrzavali genocid jevreja.Pravi kerovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back