Samo se ne slazem da su svi jednaki. Ja imam princip da sam dobar prema slabijima, a zestok prema jacima...
Idel je biti isti prema svima, imati ljubavi i za slabije i za jače. i za domaćina i za ku"vu od čoveka.
Jer nikad ne znaš hoće li nekome kliknuti da shvati da greši i da počne da se menja na bolje.
Ako je neko celog života činio zlo i pokaje se i krene činiti dobro bog će mu oprostiti sva zla jer je sad jedan novi čovek.
A ako je neko celog života činio dobro i okrene se da čini zlo, ništa mu neće pomoći njegova dobra dela, on je nekada bio dobar a sada je zao, biće osuđen kao zlošinac, Zato se treba uzdržavati od suda i biti prema svima isti jer nikad ne znaš hoće li nekome kliknuti.
Ja sam nekada bio loš primer i verovatno me još uvek ludi gledaju kroz ono šta sam bio ne znajući da sam ja pozvan od Hrista rešio da promenim sebe i da se rodim kao jedan novi čovek,
Ako me neko mrzi zbog onoga kakav sam bio, to je ok jer bolje nisam ni zaslužio.
A ne mogu ni da osuđujem one koji se nisu promenili jer ne znam šta će s njima biti do kraja.
Zato treba moliti boga i za neprijatelje svoje jer ako ne dođe do promene svesti svih koji su sada zli mi se ne možemo nadati da će jednog dana na ovoj planeti promeni stanje na bolje.