Nigde se ne spominje savez sa Ismailom nego sa Isakom, jeste od Ismaila nastao veliki narod po brojnosti ali ne po savezu sa Bogom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Veliki narod po brojnosti, kvantitetu, ne po savezu sa Bogom.
"Tvoja žena, Saraja, imaće sina – on će biti sin obećanja. Nazovi ga Isak. S njim ću sklopiti svoj savez, a od njega će postati veliki narod. I od Jišmaela ću učiniti veliki narod, ali savez ću sklopiti s Isakom.
Srljaš iz jedne u drugu ovo sad i logičku grešku. Jer ako je pod 5., to bi značilo da mu je Muhammed bio učitelj a on njegov sledbenik 6 vekova kasnije. Kažem da se radi o Isusu jer jedino bi On mogao biti taj "najmiliji". Jer je Gospod Sin Božji. To što reči AHMD nema u Bibliji je posebna priča.i ti na osnovu ovoga kazes da se radi o Isusujedino to pod brojem 5 moze da se odnosi na Isusa , ostalo ne.
Bog stvara savez sa Isakom ne sa Ismailoma sto volis palamudit svaka ti cast![]()
![]()
![]()
kakve providne izvlakuse, prvo kazes jedno pa ti pokazem da te biblija kontrira, pa sad dolazis sa nekim izvlakusa odgovorima. ocito da volite izmisljati stvari sto ne pise u Bibliji.
jasno si rekao da od Ishmaela nece poteci veliki narod ali sam ti dokazao BIblijom koliko grijesis u svojim tumacenjima.
ali tako to bude kad se voli izmisljati stvari.
Srljaš iz jedne u drugu ovo sad i logičku grešku. Jer ako je pod 5., to bi značilo da mu je Muhammed bio učitelj a on njegov sledbenik 6 vekova kasnije. Kažem da se radi o Isusu jer jedino bi On mogao biti taj "najmiliji". Jer je Gospod Sin Božji. To što reči AHMD nema u Bibliji je posebna priča.
Jer ako je pod 5., to bi značilo da mu je Muhammed bio učitelj a on njegov sledbenik 6 vekova kasnije.
To što reči AHMD nema u Bibliji je posebna priča.
Bog stvara savez sa Isakom ne sa Ismailomjasno pise.
Nisi ti jedini koji iznosi ovako presmešan "argument" jer su i neki hrišćanski sektaši skloni da odvale da oni postoje 8000 godina iako im se godina osnivanja precizno zna.ne, nego su muslimani postojali i prije Muhammeda, a ne da su poceli se nazivati sa Muhammedom
Oni moraju sebi da podignu znacaj pa makar i lazni.Nisi ti jedini koji iznosi ovako presmešan "argument" jer su i neki hrišćanski sektaši skloni da odvale da oni postoje 8000 godina iako im se godina osnivanja precizno zna.
Hronološki bi vi mogli biti samo neka hrišćanska sekta a ne obratno. Jer vreme i dalje ne teče iz budućnosti u prošlost, pa onda ni Biblija ne najavljuje proroke bez reda i preko reda.
A kad smo već kod Biblije sigurno ne koristiš zvaničnu verziju. Nije se igrati sa tim. Kao kad bi ja sad koristio neki prepravljeni Kur'an, da bih nekome nešto dokazivao. Znaš šta je u Kur'anu rečeno za to falsifikovanje i falsifikatore? E pa, isto ti to važi i za Bibliju.
Nisi ti jedini koji iznosi ovako presmešan "argument" jer su i neki hrišćanski sektaši skloni da odvale da oni postoje 8000 godina iako im se godina osnivanja precizno zna.
Hronološki bi vi mogli biti samo neka hrišćanska sekta a ne obratno. Jer vreme i dalje ne teče iz budućnosti u prošlost, pa onda ni Biblija ne najavljuje proroke bez reda i preko reda.
A kad smo već kod Biblije sigurno ne koristiš zvaničnu verziju. Nije se igrati sa tim. Kao kad bi ja sad koristio neki prepravljeni Kur'an, da bih nekome nešto dokazivao. Znaš šta je u Kur'anu rečeno za to falsifikovanje i falsifikatore? E pa, isto ti to važi i za Bibliju.
Nisi ti jedini koji iznosi ovako presmešan "argument"
A kad smo već kod Biblije sigurno ne koristiš zvaničnu verziju.
Kao kad bi ja sad koristio neki prepravljeni Kur'an, da bih nekome nešto dokazivao. Znaš šta je u Kur'anu rečeno za to falsifikovanje i falsifikatore? E pa, isto ti to važi i za Bibliju.
Oni moraju sebi da podignu znacaj pa makar i lazni.
Jel to oni Jevreji sto nisu priznali Hrista za Mesiju?jasno i glasno covjek kaze da su muslimani spomenuti u zidovskim spisima, i da moze da se smatra da je Islam najstarija religija na svijetu koja datira Od Noaha ili cak od Adama...tako vam covjek kaze....ako nevjerujete meni cujte njega.
to je sad druga tema.Jel to oni Jevreji sto nisu priznali Hrista za Mesiju?
Ne priznaju ni Isusa ni Muhameda ali su navodno pronasli rec musliman, pa oni su stvarno prolupali.ne priznaju oni ni Muhammeda...ali to je sad nebitno, bitno je da priznaju da pisu rijeci Muslim u njihovim svetim spisima.
a njima na dusu sto ne prihvataju Isusa ni Muhammeda
Ne priznaju ni Isusa ni Muhameda ali su navodno pronasli rec musliman, pa oni su stvarno prolupali.
Kako onda to da do sada nisu postali muslimani vec ostali u Judejskoj veri?
nekoristim se ja nekakvim prepravljenim Biblijama nego koristim zvanicni orginalne tekstove sa Biblijskih stranica.
Pogledajte prilog 1323082
Oд када је енглески оригинални језик када си ти оставио линк где пише да је грчки ? Па јеси ли одлучио, грчки или енглески ?
Питам те на ком језику је оригинал ? Јеси одлучио, енглески или грчки ?a ti se zapitaj sto neki prevodioci to prevode Divine(Bozanska) na engleskom a ne Bog.
Питам те на ком језику је оригинал ? Јеси одлучио, енглески или грчки ?
Рекао си да стављаш оригиналне језике. Па ти си био на неком курсу из Библије не знаш где удараш, запетљао си се сам у сопствене изјаве.
Не читаш линкове које сам постављаш, сабери се и пробај да читаш оно што си сам поставио.
Заустави се, овде нам причаш месецима да је нелогично да је грчки оригинал, а од пре пар недеља нам причаш да је нормално да је јеврејски превод оригинал. Покушај да се сабереш, сам си себи ускочио у уста. Да утврдимо прво откуд превод може бити оригинал и откуд нелогичност грчког језика одједном постаје оригинални језик ?upravo na osnovu grckog orginala prevedeno je Divine
iako vam je grcki orginal sveti tekst, to je u startu meni nelogicno da nemate orginale na maternje jeziku Isusa...ogromna je to falinka za hrscanstvo, koliko samo se izgubi info u prevodima.Заустави се, овде нам причаш месецима да је нелогично да је грчки оригинал, а од пре пар недеља нам причаш да је нормално да је јеврејски превод оригинал. Покушај да се сабереш, сам си себи ускочио у уста. Да утврдимо прво откуд превод може бити оригинал и откуд нелогичност грчког језика одједном постаје оригинални језик ?
Па онда да видимо шта се и како преводи.
Пише на линку који си оставио јасно пише да је то несумњиво оригинал. "Неки манускрипти" које ти помињеш је преко 5900 манускрипта.iako vam je grcki orginal sveti tekst,
Значи, зато ти отвараш ове небулозе од тема - да би имао изговор да упиреш прстом и као клинац вичеш ,,мој тата је јачи од твог тате, њањањања".iako vam je grcki orginal sveti tekst, to je u startu meni nelogicno da nemate orginale na maternje jeziku Isusa...ogromna je to falinka za hrscanstvo, koliko samo se izgubi info u prevodima.
dok mi muslimani imamo orginal i to na jeziku svog poslanika, vi to nemate...imamo cak lance prenosilaca, vi to nemate.