onisifor
Ističe se
- Poruka
- 2.275
Ako premijer nije obavešten to je njegov problem. Ja sam dobro obavešten.
Ti si illuminat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako premijer nije obavešten to je njegov problem. Ja sam dobro obavešten.
Skrivena istina ili apsolutna prevara?
Pojam kabala ( kabbala, קַבָּלָה) se za judaističko ezoteričko i teosofsko učenje, sa izraženim elementima mistike i magije (teurgije) počinje upotrebljavati tek u 12.v. n.e.ILLUMINAT - Ispostavilo se da poznaje celu Kabalu, Toru i Pentateuh a da ih nikada pre toga nije čitao.
Kada je riječ o istoriji sifilisa samo manji broj eksperata zastupa tzv. pretkolumbovsku teoriju, po kojoj je, na osnovu opisa Hipokrata, ta bolest dugo prisutna u "Starom svijetu".Da, kraljica je bolovala od sifilisa. Zbog nemoralnog načina života većine Jevreja, Rimljani su tu boljku pogrdno nazivali jevrejska bolest.
A ovo stvarno nema smisla ni komentarisati.Mnogo kasnije, krajem devetnaestog veka, tačnije 1897, trinaestočlani savet iluminata završio je novu verziju njegovih “Protokola iluminata” i dao im ime “Protokoli sionskih mudraca”.
Da li ce se ikada znati?![]()
Нисам читао, али хоћу! Међутим, имам неки утисак да се овде о илуминати пише у позитивном смислу!!! Ако је тако, то онда уопште није добро!
Na šta misliš konkretno?Mystic - Vidi stvarno zabuna, kako se zove knjiga iz koje je proistekla Kabala ...i imamo li neki prevod ?
Obe postoje na engleskom....a za prevod na srpski ne znam..
http://www.thing.de/projekte/7:9#/sefer.html
Pozdrav Krauterbox,
i svima koji imaju volju, uz toleranciju da iznesu svoje podatke i viđenje...
~~~
Pojam kabala ( kabbala, קַבָּלָה) se za judaističko ezoteričko i teosofsko učenje, sa izraženim elementima mistike i magije (teurgije) počinje upotrebljavati tek u 12.v. n.e.
Literatura mističnog karaktera, na koju će se kabala oslanjati, pojavljuje se istina negdje između 1. i 3. v. n.e. i u većini slučajeva je bazirana na 1. glavi Knjige Postanka i 1. glavi Knjige proroka Jezekijela.
...
u shta tek ne verujem