Droid
Buduća legenda
- Poruka
- 49.970
Ја сам за улазак у савез са западним силама. Нека нас Бог чува од СССР-а.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
КОГ СССР-а?Ја сам за улазак у савез са западним силама. Нека нас Бог чува од СССР-а.
Zato si za ulazak u evroSSSRЈа сам за улазак у савез са западним силама. Нека нас Бог чува од СССР-а.
glo balista..Zato si za ulazak u evroSSSR
Јелена Милић и свих 6 њених присталица.А од тих 5%- колико је Срба?
Каквог рата? Са ким?Није утемељен став, односно - очекивање, да ће Русија заштити српски народ у БиХ, Црној Гори и на Космету у случају каквог рата.
Они који имају поданчки менталитет и одишу кукавичлуком маштају о томе да буду руска губернија, те им руско оружје води ратове наместо њих самих. Дакле, људи попут тебе.Каквог рата? Са ким?
Са НАТО, директно или индиректно. Па конташ: боље да нас добровољно окупирају него да нас бомбардују.
Јака ти је логика, базирана на поданичком менталитету и кукавичлуку. Будући да је такво мишљење мањинско у Србији, базирано је и на издајништву.
Clanstvo u EU i NATO. Sve degenericne nacije moraju da idu tokovima svetske politike. Druga svrha tih malih degenskih naicja ne postoji.Zato si za ulazak u evroSSSR
Дакле, усуђујеш се да квалификујеш људе које не познајеш, питам се да ли је у питању недостатак културе.Они који имају поданчки менталитет и одишу кукавичлуком маштају о томе да буду руска губернија, те им руско оружје води ратове наместо њих самих. Дакле, људи попут тебе.
Па први ти да си знао са киме причаш, схватио би да ја управо о томе и говорим кроз сваки свој пост.Дакле, усуђујеш се да квалификујеш људе које не познајеш, питам се да ли је у питању недостатак културе.
Колико да знаш, мене привлачи идеја обједињавања српског етничког простора на балкану, а ту нам неће помоћи нити приближавање Русији, нити НАТО-у. Само шупљоглавци не виде ништа друго осим савеза са једнима или другима, треба бити свој на своме, јер је историја показала да нам се свака интеграција са несрпским елементима обила о главу.
За разлику од ових других, који би да буду америчка губернија?Они који имају поданчки менталитет и одишу кукавичлуком маштају о томе да буду руска губернија, те им руско оружје води ратове наместо њих самих. Дакле, људи попут тебе.
Ни једни ни други нису патриоте, него обични љубитељи туђе чизме.За разлику од ових других, који би да буду америчка губернија?
Niko ne govori o integracijama. U pitanju je vojni savez. A 1999. smo videli da su oni i te kako vazan a Rusi nevazan faktor. Rusi nisu ofanzivna armija i od nje nema koristi. Niko ne zeli ulazak u NATO iz ljubavi vec iz koristi.Дакле, усуђујеш се да квалификујеш људе које не познајеш, питам се да ли је у питању недостатак културе.
Колико да знаш, мене привлачи идеја обједињавања српског етничког простора на балкану, а ту нам неће помоћи нити приближавање Русији, нити НАТО-у. Само шупљоглавци не виде ништа друго осим савеза са једнима или другима, треба бити свој на своме, јер је историја показала да нам се свака интеграција са несрпским елементима обила о главу.
Vi patriote prave ste i doveli Srbiju gde se sada nalazi.Ни једни ни други нису патриоте, него обични љубитељи туђе чизме.
Clanstvo u NATO nije okupacija. Upravo neclanstvo dovodi do okupacije. Ljudi takvog razmisljanja su nam zabiberili corbu i 1914. i 1941. a Boga mi i 1999.Каквог рата? Са ким?
Са НАТО, директно или индиректно. Па конташ: боље да нас добровољно окупирају него да нас бомбардују.
Јака ти је логика, базирана на поданичком менталитету и кукавичлуку. Будући да је такво мишљење мањинско у Србији, базирано је и на издајништву.
Зато лепо храни сина да ратује у Афганистану под заставом НАТОа, док ти кћерка буде превијала рањене борце за "демократију".Vi patriote prave ste i doveli Srbiju gde se sada nalazi.
Ne ide moj i tvoj sin nego dobrovoljna vojska.Зато лепо храни сина да ратује у Афганистану под заставом НАТОа, док ти кћерка буде превијала рањене борце за "демократију".
Мани га, видиш да оснива странку „Један од 5%”.Зато лепо храни сина да ратује у Афганистану под заставом НАТОа, док ти кћерка буде превијала рањене борце за "демократију".
Neverovatno je kako se to poklapa i sa inteligencijom u Srbiji. I nas visoko inteligentnih ima 5%.Мани га, видиш да оснива странку „Један од 5%”.
Неписмених такође има око 5%...Neverovatno je kako se to poklapa i sa inteligencijom u Srbiji. I nas visoko inteligentnih ima 5%.
No to je demokratija. Idiokratija.
Другим речима, подржавајући демократију, НАТО се бори за права глупих, па одатле та толика твоја подршка њима?Neverovatno je kako se to poklapa i sa inteligencijom u Srbiji. I nas visoko inteligentnih ima 5%.
No to je demokratija. Idiokratija.
Нада се да ће и он добити пакет конзерви са истеклим рокомМани га, видиш да оснива странку „Један од 5%”.
Пусти га, ОВЦЕ саме иду на клање!Другим речима, подржавајући демократију, НАТО се бори за права глупих, па одатле та толика твоја подршка њима?
Нисам критиковао тебе лично, већ једну упрошћену логику која је раширена и која се своди на то "ако ја пустим њега, пустиће и он мене", што се показало потпуно погрешним.Па први ти да си знао са киме причаш, схватио би да ја управо о томе и говорим кроз сваки свој пост.