Истраживање: Само пет одсто грађана Србије би гласало за улазак у НАТО

Ја сам за улазак у савез са западним силама. Нека нас Бог чува од СССР-а.
КОГ СССР-а? :think:
Одаке ли само искачете ви полуписмени муљатори? :mazipsa:

А од тих 5%- колико је Срба? :flert:
Јелена Милић и свих 6 њених присталица. ;)
Успут, неко је лијепо рекао да је, откако она рекламира NATO, толико опала подршка да би се на основу тога лако могло закључити да је плаћају Руси. :D

Није утемељен став, односно - очекивање, да ће Русија заштити српски народ у БиХ, Црној Гори и на Космету у случају каквог рата.
Каквог рата? Са ким?

Са НАТО, директно или индиректно. Па конташ: боље да нас добровољно окупирају него да нас бомбардују.

Јака ти је логика, базирана на поданичком менталитету и кукавичлуку. Будући да је такво мишљење мањинско у Србији, базирано је и на издајништву.

Каквог рата? Са ким?

Са НАТО, директно или индиректно. Па конташ: боље да нас добровољно окупирају него да нас бомбардују.

Јака ти је логика, базирана на поданичком менталитету и кукавичлуку. Будући да је такво мишљење мањинско у Србији, базирано је и на издајништву.
Они који имају поданчки менталитет и одишу кукавичлуком маштају о томе да буду руска губернија, те им руско оружје води ратове наместо њих самих. Дакле, људи попут тебе.

Они који имају поданчки менталитет и одишу кукавичлуком маштају о томе да буду руска губернија, те им руско оружје води ратове наместо њих самих. Дакле, људи попут тебе.
Дакле, усуђујеш се да квалификујеш људе које не познајеш, питам се да ли је у питању недостатак културе.

Колико да знаш, мене привлачи идеја обједињавања српског етничког простора на балкану, а ту нам неће помоћи нити приближавање Русији, нити НАТО-у. Само шупљоглавци не виде ништа друго осим савеза са једнима или другима, треба бити свој на своме, јер је историја показала да нам се свака интеграција са несрпским елементима обила о главу.

Дакле, усуђујеш се да квалификујеш људе које не познајеш, питам се да ли је у питању недостатак културе.

Колико да знаш, мене привлачи идеја обједињавања српског етничког простора на балкану, а ту нам неће помоћи нити приближавање Русији, нити НАТО-у. Само шупљоглавци не виде ништа друго осим савеза са једнима или другима, треба бити свој на своме, јер је историја показала да нам се свака интеграција са несрпским елементима обила о главу.
Па први ти да си знао са киме причаш, схватио би да ја управо о томе и говорим кроз сваки свој пост.

За разлику од ових других, који би да буду америчка губернија? :lol:

Niko ne govori o integracijama. U pitanju je vojni savez. A 1999. smo videli da su oni i te kako vazan a Rusi nevazan faktor. Rusi nisu ofanzivna armija i od nje nema koristi. Niko ne zeli ulazak u NATO iz ljubavi vec iz koristi.

Каквог рата? Са ким?

Clanstvo u NATO nije okupacija. Upravo neclanstvo dovodi do okupacije. Ljudi takvog razmisljanja su nam zabiberili corbu i 1914. i 1941. a Boga mi i 1999.
Nemojte vise da budete patriote ko Boga vas molim!

Vi patriote prave ste i doveli Srbiju gde se sada nalazi.
Зато лепо храни сина да ратује у Афганистану под заставом НАТОа, док ти кћерка буде превијала рањене борце за "демократију".

Зато лепо храни сина да ратује у Афганистану под заставом НАТОа, док ти кћерка буде превијала рањене борце за "демократију".
Ne ide moj i tvoj sin nego dobrovoljna vojska.

Ja cu ti reci, poznajuci nekoliko nasih vojnika oficira, da bi 80% nasih sadasnjih vojnika rado ucestvovalo u NATO mirovnim misijama! Dobro se placa, sticu se cinovi a mozes i da napredujes u okviru NATO.

Sto je za naseg radnika EU to je za naseg vojnika NATO. Majka Mara.

Мани га, видиш да оснива странку „Један од 5%”. :D

Neverovatno je kako se to poklapa i sa inteligencijom u Srbiji. I nas visoko inteligentnih ima 5%.
No to je demokratija. Idiokratija.
Другим речима, подржавајући демократију, НАТО се бори за права глупих, па одатле та толика твоја подршка њима?

Мани га, видиш да оснива странку „Један од 5%”. :D
Нада се да ће и он добити пакет конзерви са истеклим роком
из НАТО резерви :)

Другим речима, подржавајући демократију, НАТО се бори за права глупих, па одатле та толика твоја подршка њима?
Пусти га, ОВЦЕ саме иду на клање! :)
20121005291905601jpg

Па први ти да си знао са киме причаш, схватио би да ја управо о томе и говорим кроз сваки свој пост.
Нисам критиковао тебе лично, већ једну упрошћену логику која је раширена и која се своди на то "ако ја пустим њега, пустиће и он мене", што се показало потпуно погрешним.

Back