Istraživači stvorili aerosolizovanu mRNA "vakcinu"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.679
Inekcione vakcine zasnovane na mRNA bile su ključne u zaustavljanju širenja infekcija COVID-19. Sada istraživači sa Univerziteta Jejl, Medicinskog instituta Hauard Hjuz i drugde traže razvoj bezbednih inhalacionih mehanizama za isporuku vakcina i drugih vrsta terapija u telo.

https://vvv.genengnevs.com/topics/c...oparticles-deliver-covid-19-vaccines-to-mice/
Image1.jpg

https://rumble.com/v3fsrl0-researchers-create-aerosolized-mrna-vaccine.html

Da li se radujete ovakvom razvoju? Postoje ljudi koji se opiru vakcinaciji, a ovo bi bilo idealno rešenje.

Inekcione vakcine zasnovane na mRNA bile su ključne u zaustavljanju širenja infekcija COVID-19. Sada istraživači sa Univerziteta Jejl, Medicinskog instituta Hauard Hjuz i drugde traže razvoj bezbednih inhalacionih mehanizama za isporuku vakcina i drugih vrsta terapija u telo.

https://vvv.genengnevs.com/topics/c...oparticles-deliver-covid-19-vaccines-to-mice/
Pogledajte prilog 1419513

https://rumble.com/v3fsrl0-researchers-create-aerosolized-mrna-vaccine.html

Da li se radujete ovakvom razvoju? Postoje ljudi koji se opiru vakcinaciji, a ovo bi bilo idealno rešenje.
idealno rešenje za šta? da se na silu daju vakcine ljudima koji ih ne žele? da se igraju genetskih eksperimenata na ljudima bez njihove dozvole?

ne plaše se ljudi inekcije nego onoga što je u inekciji...kruže teorije zavere koje možda i nisu teorije da je cilj da nam vakcinama promene DNK...da dodaju jednu spiralu kojom bi nas integrisali u hive mind sa veštačkom inteligencijom kao kontrolorom....
tehnički, to nije nemoguće izvesti, a da li je stvarno tako za sada ostaje u domenu teorije zavere

tehnički, to nije nemoguće izvesti, a da li je stvarno tako za sada ostaje u domenu teorije zavere
Sve sto nije visoko kontrolisano u danasnjem svetu je izuzetno cesto zloupotrebljavano..

Jel postoji na svakom koraku agencija za kontrolu genetickih eksperimenata...Geneticka policija?
Postoji sipak...jel postoji inspekcija za hranu , postoji, da li se zloupotrebljava laznim hranama, nedozvoljenim aditivima, nedozvoljenim herbicidima...

Ja licno isprobavao novu teoriju drustvene prihvatljivosti zla i prosla je testove...

Ja sam se pre nekog vremena videla sa nekim ko smatra da mRNA vakcine menjaju naše gene, i kada sam rekla da sam i busterovana sa Fajzerom čovek odskoči od mene kao da sam vanzemaljac! :) majke mi, nisam još. :)

Ovde je samo pitanje na koji način se inhalatorno mogu uneti. Videli smo ranije onu temu sa komarcima, sada sa udisanjem.. ne znam šta je problem da se dobije igla, kako antibiotik. Rešenje da se proguta je vrv ispitivano mnogo puta, ali ne funkcioniše?

Na stranu da li Covid vakcine menjaju DNK, da li je uopšte moguće putem vakcina promeniti neku sekvencu u našem DNK?
sve ove Fajzerove i Modernine vakcine su potekle iz proučavanja lečenja raka i drugih bolesti pomoću personalizovane genske terapije...znači ideja je bila da se uzme nečija DNK, identifikuje deo koji izaziva rak ili neku drugu bolest i ispravi i onda ubrizga nazad u telo....da li ta promena može da se proširi na svu DNK u nečijem telu to ne znam, ne deluje mi previše verovatno

sve ove Fajzerove i Modernine vakcine su potekle iz proučavanja lečenja raka i drugih bolesti pomoću personalizovane genske terapije..

Ne nego preko personalizovane imuno terapije. Nema apsolutno nikakve veze sa DNK.

Sa druge strane, lekovi poput Zolgensme (lek od 2 mil. evra, za koji saljemo sms-ove za jadnu decu), je genska terapija koja bukvalno popravlja pokvareni gen, koji je uzrocnik bolesti SMA.

Ta prica oko mRNA i menajnja DNK je toliko glupa, da je na nivou gluposti kao iz filmova gde neki lik brzo lupa po tastaturi i tako hakuje neki sistem 😂

Ne nego preko personalizovane imuno terapije. Nema apsolutno nikakve veze sa DNK.

Sa druge strane, lekovi poput Zolgensme (lek od 2 mil. evra, za koji saljemo sms-ove za jadnu decu), je genska terapija koja bukvalno popravlja pokvareni gen, koji je uzrocnik bolesti SMA.

Ta prica oko mRNA i menajnja DNK je toliko glupa, da je na nivou gluposti kao iz filmova gde neki lik brzo lupa po tastaturi i tako hakuje neki sistem 😂
potvrdio si da je moguće dati čoveku nešto što mu menja pokvareni gen...znači možeš mu dati nešto što menja genetiku...kako onda možeš biti siguran da u vakcinama nema i neće biti nečeg takvog što ljudima menja genetiku?

potvrdio si da je moguće dati čoveku nešto što mu menja pokvareni gen
Nisam ja potvrdio, to je opste poznata cinjenica.
...znači možeš mu dati nešto što menja genetiku...
Popravka pokvarenog gena i promena genetike su kao da poredis put na mesec i put u susednu galaksiju.
kako onda možeš biti siguran da u vakcinama nema i neće biti nečeg takvog što ljudima menja genetiku?

Zato sto to ne funkcionise kao na filmovima.
Zato sto hiljade nezavisnih laboratorija na planeti moze ocas posla da proveri sta ima u kojoj vakcini i kako koja vakcina radi.
I zbog milion drugih razloga.

Back