Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Blagojević: Uskoro bi mogle da budu pokrenute istrage o uticaju "Muslimanske braće" u BiH
Muslimanska braća su globalna organizacija, pokrovitelj raznih islamističkih pokreta po svetu.
Bakir Izetbegović pripada toj grupi, čije je sedište u Egiptu, ako se ne varam.
Dakle, stvari se kristalizuju.
I na sarajevskim medijima se čuje da je Dodik dobio instrukcije da proziva muslimane, kao grupu koja izaziva probleme u BiH.
A u skladu s tim, deluje se u svetu.
- С правом изражавам велику забринутост због растућег антисемитизма у Европи, а посебно у Сарајеву, које је главни муслимански град на Балкану. Израел је колијевка јудо-хришћанства, које је све чешће на удару либералних елита, али и свега онога што данас гледамо на Западу кроз миграције које доводе људе исламске вјере и који са собом доносе антисемитизам. Израел је мала држава, непррестано демонизована од стране лажних медија на Западу. Они који су данас у прилици износе квалификације које не стоје. Ми имамо чврсту историју и поносан сам на насљеђе које Срби баштине на Балкану. Зато често кажу а и ми се тако осјећамо да смо ми Република Српска Израел Балкана - нагласио је Додик.
Ne znam da li je ljutnja ili panika, ali muslimani strašno negodiju kad neko konstatuje da su muslimani.
Kao da se plaše da su time nekako obeleženi.
Pa u ljutnji pribegavaju oštrim nediplomatskim rečima.
- Исто тако имамо и многобројне гафове политичког Сарајева, које је мање или више пружало отворену подршку Палестини и Хамасу. То у Израелу добро знају. Видјели сте да на протоколима нигдје није било застава БиХ, већ искључиво Републике Српске и Израела. То само показује колико је Сарајево отишло у негативном смјеру када је у питању однос са Изреалом - додао је Врањеш.