Istraga zločina u Goraždevcu

strawbbery_city

Iskusan
Poruka
6.580
Istraga zločina u Goraždevcu bez pomaka
Beta - Pre 19 minuta

PRIŠTINA - Portparol Kosovske policije Arber Beka izjavio je u sredu da nema nikakvih novosti u istrazi ubistva dvojice srpskih dečaka u Goraždevcu.

"Koliko nam je poznato nema napretka u otkrivanju zločinaca", rekao je Beka agenciji Beta uoči obeležavanja šeste godišnjice od tragedije u Goraždevcu kada su nepoznate osobe pucale na grupu srpske dece i tinejdžera koja se kupala na Bistrici.

U četvrtak se navršava šest godina od ubistva dvoje i ranjavanja četvoro srpske dece u Goraždevcu, kod Peći, a da niko nije odgovarao za to. Pantelija Dakić (12) i Ivan Jovović (19) ubijeni su hicima iz automatskog oružja 13. avgusta 2003. godine dok su se kupali na Bistrici, a Djordje Ugrenović (20), Bogdan Bukumirić (14), Marko Bogićević (12) i Dragana Srbljak (13) teško su ranjeni.

UNMIK je nakon napada u Goraždevcu, saopštio da je "nepoznat broj ljudi iz žbunja otvorio vatru iz 'kalašnjikova' na grupu tinejdžera, od kojih su većina bili Srbi iz goraždevačke enklave".sto neko rece na forumu,gde je fbi da dovede svoje istrazivace pa proveri sve zivo.Fora je u tome da ne zele da ponadju krivce
 

Back
Top